ОСМИ КЛАС - тема 71

• 48 563
  • 735
  •   1
Отговори
# 435

Исках да зная в кое у-лище учителите са дали мнение да не се ходи на друг език на школа и дали сте "подготве". Сина ми повече ще се съобрази по-скоро с мнение на учител, отколкото с моето  Peace

На родителската за 8 клас точно в 91во ни посъветваха ако може децата да спрат уроците по други езици. Твърде много си извинявали допуснатите грешки и ненаучаването именно с ходенето на английски.  newsm78

# 436
  • София
Кой питаше за уча.се? За входните май най-лесно се припомня от там. Току що платих шестмесечен акаунт.

# 437
  • нейде там, където ....
При нас уча.се не беше полезен за седми клас. Отворил е само два урока по български, един по география и един по физика. Последния беше по-зле и от учебника. Не ми хареса. А може и филмите да не са нашият начин за подготовка.

Тази година основният език не е нов, затова ще продължи с втория в школа.

# 438
  • Варна

marti5

Не мога да ти препоръчам защото нямаме личен опит. Мога да препоръчам езикова школа в която има немски, и от която сме много доволни за уроците по английски и не само ... От хората там, учителите и отношението. Казва се Vista School, можеш да погледнеш във фейсбук.

уча.се не е ползван изобщо от моята дъщеря, нямам мнение.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 09:56 от Flash*

# 439
  • Варна
Вчера са се снимали целия клас обща снимка, идвал фотограф в училището:-)
Моята дъщеря се успокои след лекия шок първите часове по немски. Снощи подписах и първото контролно по НЕ, 6ца.  Wink Доволна съм, че е спокойна и и харесва. Брат и я закача с разни снимки от сорта
Скрит текст:
ама тя не се връзва.Simple Smile

ROKI_MAKI, как на английски 2 пъти на ден? Седмица ли си имала предвид?

# 440
Вчера са се снимали целия клас обща снимка, идвал фотограф в училището:-)
Моята дъщеря се успокои след лекия шок първите часове по немски. Снощи подписах и първото контролно по НЕ, 6ца.  Wink Доволна съм, че е спокойна и и харесва. Брат и я закача с разни снимки от сорта
Скрит текст:
ама тя не се връзва.Simple Smile

ROKI_MAKI, как на английски 2 пъти на ден? Седмица ли си имала предвид?

Да в седмицата.

# 441
  • София
Flash*, честита ви първа оценка в новото училище  Heart Eyes

Много ми хареса снимката. Веднага ще я "изплагиатствам" и ще я пратя на немскоговоряща приятелка.

# 442
  • Sofia
Някой по-горе беше питал за входното по рисуване.
Нашите е трябвало да пишат на тема: Изобразителното изкуство за мен  ooooh! можело и в стихотворна форма  ooooh! ooooh! ooooh!

# 443
  • Пловдив
Някой по-горе беше питал за входното по рисуване.
Нашите е трябвало да пишат на тема: Изобразителното изкуство за мен  ooooh! можело и в стихотворна форма  ooooh! ooooh! ooooh!

То не е за смях, ама  Joy Joy Joy Сигурно са правили входно 2 в 1 - БЕЛ и ИИ.

Аз си чакам достъпа до електронния дневник.
Вчера входно по БЕЛ - тест, била го направила за 15 мин, ха да видим какви ги е сътворила
днес - по история и география
госпожата по английски се смилила и домашната за днес я е "пренасочила" за понеделник.
другата седмица - входни по МАТ, физика и Инф. технологии.
на 5 октомври - химия. Физическо още не са имали, та за нормативи нищо не съм чула. Ама каквато ми е спортистка.  ooooh! Казах й да се записва във волейболния отбор. Изгледа ме накриво.  Mr. Green

# 444
dundi73, нашите са скачали по физическо.
Аз пропуснах да питам за достъпа до дневника, днес му поръчах да пита класната.
Днес входно по БЕЛ и тест по френски.

# 445
  • Пловдив
dundi73, нашите са скачали по физическо.
Аз пропуснах да питам за достъпа до дневника, днес му поръчах да пита класната.
Днес входно по БЕЛ и тест по френски.

Трябва да се даде имейл на родител, на който да ти изпратят код за достъп до електронния дневник.  Peace

# 446
Значи чакам, много ми е удобно така.Още през деня съм наясно кой какво е свършил  Mr. Green

# 447
  • София
Flash*, това е по-подходящият вариант  Mr. Green
Скрит текст:
И моят вече има 6ца на контролно на думи. Днес беше много въодушевен, че в часа по немски дошло натурално германче от Мюнхен и фен на Байерн Crazy и си говорили. Питам как са се разбирали, сигурно госпожата е превеждала- "А не, на немски си говорихме, само по-сложните неща трудно разбирахме"  Shocked

# 448
Ние все още не сме имали РС ,входни нива другата седмица .Взимат думи на поразия /испански/ справя се,харесва децата.Ще участва в театър по случай някакъв Испански празник.Днес са имали час на класа и са я избрали за отговорник на клас .Flash браво за отличната оценка.

# 449
  • Ланкър, планините Овнерог
Какво се предполага, че трябва да знаят по ИТ? Ще имат входно, а в досегашното у-ще нищо не са учили. Знае само, че ще е word / excel, но на какво точно... Поне да покажа някакви неща, за да не е съвсем зле на входното.

Общи условия

Активация на акаунт