ОСМИ КЛАС - тема 71

• 48 641
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
По отношение на девойките коментара му беше, че видял красива девойка с къса коса от 12 клас.
Как е успял да огледа 12 клас а не неговия не знам  Joy

Ох, така са го натиснали пъпките, ще трябва да мисля за козметик.

# 181
  • София
Дияна е с 18ч. АЕ на седмица. Учебниците са три части - 105 лв. Учителката каза, че 1вата част ще я приключат до ноември.
В 1вия учебен ден след почивните дни ще правят входно ниво. В края на годината НВО като от почти целия юни преди това ще решават само тестове.
Всяка седмица ще правят тестове... "какво по-хубаво от това в понеделник да им дадеш контролно" Simple Smile
Щели на срок да имат от 15 до 20 оценки.

Щерката е доволна, че няма да учи физика, химия и т.н.

# 182
Пробвайте Зинерит, много помага. Взима се с рецепта

# 183
  • Варна
Купих тази вечер няколко тетрадки. Всички са  голям формат. Снимки им казала класната, но не разбрал точно какъв формат, уж малко по- голям от формата за бележник Simple Smile

# 184
Отпуска се без рецепта,но за да има ефект се ползва поне месец два и то препоръчитено с обезмазнявващо тоаленто мляко.

# 185
Отпуска се без рецепта,но за да има ефект се ползва поне месец два и то препоръчитено с обезмазнявващо тоаленто мляко.
Това е ново, преди 2-3 месеца си трябваше рецепта.

# 186
  • София
И ние взехме само тетрадки. Утре ще си плати учебниците по АЕ.

# 187
Отпуска се без рецепта,но за да има ефект се ползва поне месец два и то препоръчитено с обезмазнявващо тоалетно мляко.
Това е ново, преди 2-3 месеца си трябваше рецепта.
Надали е ново,въпрос на фармацевт Laughing

# 188
Благодаря, още утре ще проверя в аптеката.

# 189
Моля, ако  има мама от 31 сучем да каже утре, в колко започват часовете на 8-мите класове ,че синът не е разбрал Laughing.

# 190
  • Sofia
Днес девойката е установила, че и трябват около 45 мин. да се придвижи до училището.
И сега отиде да си ляга, ще ставала в 5:30 сама да ходи. Да видим докога ще издържи да не я караме...

# 191
Успешна и спорна учебна година! Много ми хареса откриването всеки дванадесетокласник подаряваше карамфил на осмокласник при влизане , на чиновете са имали минерална вода.Имахме родителска среща на 11,09 , класната ми се стори разкошна.Учебниците по немски ги поръчват групово около 104 лв.

# 192
  • Варна
в 6.30 ще стартира утре. Надявам се да разучи графика на автобуса за два-три дни. Grinning

# 193
  • София
в 6.30 ще стартира утре. Надявам се да разучи графика на автобуса за два-три дни. Grinning

В 6:30 какво точно ще стартира? Дано не излиза по това време.

Моят трябва да излиза около 6:57, за да хване правилния трамвай.

# 194
  • Варна
Малеее, това е дълъг път Tari.  Tired
Ние имаме късмет, че гимназията е на 5 минути от нас, по-близо е от старото и училище.

И аз ще купя тоя Зинерит, да видим дали ще помогне.

Марти, не си спомням дали си писал къде записа учиш. Присъствието на деца турчета не бива да те смущава. Не бъди предубеден, бъди по-отворен. Това не може да ти бъде причина. Ако специалността не ти харесва вече, поинтересувай се за възможността за преместване. Помни, няма невъзможни неща.Simple Smile Желая ти все пак да намериш приятели в новия си клас и причини да ходиш на училище с удоволствие.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 22:24 от Flash*

Общи условия

Активация на акаунт