ОСМИ КЛАС - тема 71

• 48 638
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • ГОре на черешата...
Ха, май сме телепати - днес и аз си мислех за Зинерит Whistling...
Калоян е втора смяна, но в понеделник например е с 9 часа, та ще излиза към 10  и ще се прибира в 20 ч...иначе в нормални дни,  без нулеви часове ще тръгва в 12,30 до към 19,30 ч,  пътува около 25 мин.
Днес е минало добре, малко моркови са летели към техния сектор, но са оцеляли без поражения. Следобед се изстреляхме за снимки, имах 2 и не бях предвидила трета за досието.

# 196
  • Варна
в 6.30 ще стартира утре. Надявам се да разучи графика на автобуса за два-три дни. Grinning

В 6:30 какво точно ще стартира? Дано не излиза по това време.

Ще излезе от вкъщи. малко е рано не не сме научили разписанието на автобуса още.

# 197
  • най-шареното място
Ще излезе от вкъщи. малко е рано не не сме научили разписанието на автобуса още.

Вероятно вече е късно, но за вдруги ден - има varnatraffic сайт , може да бъркам буква. Там има разписание на всеки автобус. За ранни/късни пътувания е много удобно. Не ги спазват абсолютно точно, но се ориентира човек.

# 198
Бързам да уточня,че Зинерита съм го закупувала свободно от аптеката.Понеже карам по устав преди това бях водила дятето на дерматоложка и тя го предписа.За да е ефективен и самата кожа трябва да се почиства-.Беше ни предписано и такова ,но само първия път го взехме-нещо ми се видя скъпичо Rolling Eyes Сега купувам български-Фейс Скраб на Билка например:apteka.framar.bg/30030392/билка-био-гел-скраб-за-лице-200-мл-.Ползваго в началото два пъти на ден,след два месеца по веднъж.Даже като се къпе се обтрива докъдето може и гърба и раменете,че и там е  Mr. Green Има ефект,но трябва търпение и постоянство. Hug Hug

# 199
  • София
Горкото дете, а и горките вие, които ще ставате в абсурден час.

В колко трябва да ляга вечер, за да става толкова рано и да е в кондиция????

# 200
  • Варна
Успешна година за децата пожелавам!

Аз днес бях разпределена с малката. младежът - с баща си.
После минах и го прибрах. Класа му харесва много, от няколко дни върви почти денонощна кореспонденция във фейса, излизаха 2-3 пъти. Бяха и при болната съученичка в болницата, дано се оправи детето,че положението е много сериозно. Днес следобед 15-на деца бяха заедно на кино.
Г-жата му харесала, но обяснила ,че пише двойки. Така казали и предишните й ученици, които дошли да я похвалят пред тях.  Mr. Green
Разбрал само,че иска колкото се може по-голям формат тетрадка и така, останалото - утре.
Сега отивам да гледам какво са ми снимали от днес.

# 201
  • Варна
Утре ще купуваме нов бележник-девойката оплеска работата-по навик написа район Младост, а той е друг.  Laughing Не ме послуша да си купи два бележника, значи.  Laughing
Утре има среща в 6:35 с приятелката си, близо до спирката. Докато научат графика на автобуса, ще бъде трудно.
Днес на връщане от гимназията чаках половин час автобус № 7.  ooooh! Уж сутрин били на 15 минути.
Все повече се убеждавам, че решението ми да започна опреснителен шофьорски курс е правилно.  Crazy

# 202
  • София
Успех и от мен на всички гимназисти!

Аз днес, въпреки протестите, останах с него в училището за известно време с идеята да направя една снимка класа. Е, не успях да снимам класа, обаче него успях да го щракна един два пъти Simple Smile

Скрит текст:

# 203
  • Варна
Елл Grinning
Стейси, 7цата въобще не е на 15 минути, много е на рядко за съжаление.
Аз преди 6 години изкарах шофьорски курс точно заради Сиси, трябваше да я водя насам-натам и ми писна ... . И от тогава двете джиткаме с моята калинка, голямо удобство ни е.

# 204
  • Ланкър, планините Овнерог
И на Констанца пътят е към 40 мин. Сутринта тествахме с метро+тролей. Можеше и да разбера за колко стига, ако не бях объркала от къде да излезнем на станция Опълченска. Сума време се озъртах, за да разбера, че не съм, където очаквах. После стигнахме спирката на тролея, че се и качихме на този, който спира по-далечко от гимназията  ooooh! Утре за всеки случай пак ще ида с нея, но съм дала дума никой да не разбере  Mr. Green
Похвърчаха моркови, ударили са я в лицето, дали са им временна програма за утре. И добре, че е временна, защото е абсурдна - сума ти разказвателни са им утре+мат и физическо. Само една тетрадка са им казали да носят. Дадоха им пропуските, утре да носят бележниците без да лепят снимки - там ще им ги лепнат. Не се е запознала с никой, само с една девойка, с която са си лика-прилика. По трима са на чин. Класната им е по химия, доста я аплодираха големите ученици, като й споменаха името. Обнадеждена съм, че е читав човек, казала е, че няма да бърза с входните нива - да мине малко време, да се осъзнаят и тогава.
Утре ни е родителската, ще видим

# 205
  • out of space
Този линк не го ли знаете? +- 1 мин. да има разминаване. http://www.sofiatraffic.bg/bg/transport/virtual-tables

Всичко при децата е доволно. Изключвам скорошнта операция на сина ми и разните бележки за освобождаване от физическо и трудово.
А! И около 500-те лв дадени за какви ли не учебници, тетрадки и пособия.  Laughing Щерката си харесва средата и обикаляха цял ден, където си решат.
Смятам в петък сутринта да си отворя едно кафе на гръцки плаж.  Crossing Arms

# 206
  • София
Моят не е успял да огледа класа (какво е гледал, не знам), но класната и на него му се е сторила мила, но строга Simple Smile Откриването беше много приятно, без излишни драматизми, но стилно. Утре е родителската-170лв за немски, за другото още чакам инфо от преподавателите.
Стартира първа смяна, за разлика от брат си, което не ми се искаше, защото ще ми е по-трудна организацията, а и на тренировки трябва да ходят в различно време, но какво да се прави Rolling Eyes
Относно ходенето , той и до сега  пътуваше до училище за около 45-50мин, така че е свикнал. За първа смяна излиза към 6,30-6,45 и то още от 5клас. Когато можех ставах с него, за да го изпратя и да съм сигурна, че не е забравил нещо важно ooooh! , но вече мисля, че съвсем успешно ще се справя и сам Grinning

# 207
  • София
Успешна година на всички!
Смогнах най-после да вляза във форума. Цяла вечер подвързвам учебници, тетрадки, помагала за малката. Имам чувството, че сто пъти си написах адреса.  Laughing

Не ходих на откриването в гимназията и малко ме е яд, че не го снимах, когато тръгна. Всичко му е харесало - и атмосферата в училище, и класната, и класът. Ха дано и през юни е на това мнение.

# 208
  • Някъде в търсене ............
Добро утро Simple Smile
Ние с баща и бяхме с нея , до входа на у-ще ме държеше за ръка и там вече се дръпна hahaha
Беше много притеснена, в класа има две познати момичета и още две са се запознали с нея. Приятелчето и е в съседния клас , като минах покрай него опитах да го целуна, но се дръпна и каза "не сега"  Mr. Green Mr. Green. Не се събираха , така че ги изчакахме в градинката . Дали са им програмата за всички дни , по осем часа три дни, петък  имат седем и два дни по шест часа.
Заминават на обучение за четири дни другата седмица . Сега стана сама, била се наспала Grinning облече си униформата и тръгна 10 мин по-рано, вчера си разучи разписанията на тролеите, днес ще си засече време. За около 10 мин е в у-ще. Чакам да ми звънне , че е пристигнала.

# 209
  • No Line On The Horizon
Ние живеем на едно кръстовище от гимназията. Снощи не се чувстваше много добре. Трябва й време да се адаптира.

Общи условия

Активация на акаунт