ОСМИ КЛАС - тема 71

• 48 627
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Горкото дете, а и горките вие, които ще ставате в абсурден час.

В колко трябва да ляга вечер, за да става толкова рано и да е в кондиция????
Снощи легна в 10, не знам кога е заспал, но тази сутрин каза, че му се спи.

# 211
  • София
Тази сутрин ходих с него с трамвая до училището, защото бил забравил как се стига до училището ooooh!
Страшна шматка е.

Докато вървяхме към спирката, се държа нормално, на самата спирка и в трамвая стоеше далеч от мен. На 100 метра от училището ме прати да си ходя. Голям срам, голямо нещо. ooooh!

# 212
Змия, за колко време стигнахте?

# 213
Ние живеем много близо ,ходи пеша с едно момиче от съседния клас /също с испански/ 7 и 10 тръгват.Харесва госпожата и съучениците си ,позитивно настроена е към всички  усмихната и очаква същото.Учебниците  съм ги поръчала но не са дошли ,  за родителската среща все още не са им казали кога ще има.

# 214
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Добро утро осмокласни мами. Вчера изобщо не ми стигна времето да мина да ви поздравя за началото на учебната година. Нека децата да са щастливи от избора на училище/ специалност, и да намерят много нови приятели.
Ние сме много спокойни у нас. Нали мина 7 клас вече  и камъни да падат- все ми е тая. Laughing
Вчера аз ходих със щерката до училище. Нищо против нямаше. Поседях по време на тържеството. Пуснах една сълза, че детето е пораснало и е гимназистка. После с приятелка се срещнах на кафе, детето пък я оставих да се разхожда с приятелки, а аз се прибрах.  Всичко много ни хареса, тържеството беше хубаво със тежки речи.
Учебниците днес ще ги доплатят по РЕ с отстъпката са 70 лева. Другите ги взех втора употреба, но много много запазени два даже са неотваряни. Остана ни изобразителното, ама не го бързам. Снимки имаме, бележник.
Тая сутрин я будих два пъти. А тя да си навие алармата с една приспивна песен, пък че и едно тихичко звучи....Ако чакахме на алармата 100 на 100 щеше да се успи. Втори път даже ми се развика какво има, защо я будя  Laughing После се посмяхме. Оправи се доста бързо и на време и замина. Хвана си влакчето, после автобусчето, и на време беше в училище, даже 10тина минути по-рано. Компания се е събрала голяма във влака, весело е било... За статистиката щерката сутрин ще става в 5.40, като сигурно в някакъв момент ще и писне и подозирам че часа на ставане ще се измести в 5.50.  Grinning
Писах доста. Толкова за сега от мен. Спорен ден на всички. Hug

# 215
  • София

Излязохме от вкъщи в 6:58, качихме се на трамвая в 7:03от спирката на Христо Ботев, в 7:23 влизаше в двора на училището.

# 216
  • sf
Моята е втора смяна. С трамвая ще пътува около 20-25 мин, но често ще тренира преди училище, та ще ходи с метрото.
Ще имат само немски,математика и български. и за цвят музика, фвс и рисуване.
Цени на учебници още не знам, не са имали и рс.

# 217
  • Пловдив
fros, бърза адаптация на девойката в новото училище.  Hug Стискам й палци.
Вчера са имали страхотно откриване на учебната година.

Моята е втора смяна, днес ще се поизлежава.  Simple Smile Утре - зависи от домашните по английски, че каквато ми е любителка на чуждите езици... имат програма само за днес. Вчера са имали гости - завършили тази година ученици на класната им. Ами строгичка била, но нищо де. Не е като да не е имала строг учител. Преподава информатика и ИТ, т.е. по специалността. Очертава се тя да им е класна през целите 5 години в училището, което за мен е добре.  Peace

Пътува с автобус от първи клас. Свикнала е. Стига до училище за около 30 мин. с прехвърляне. Спирката на единия автобус е пред входа ни, сменя автобус на гарата като минава през подлеза, а спирката на другия автобус/и, че има голям избор, е до оградата на училището. Когато е първа смяна става в 6.  Peace
Оказа се, че няма достатъчно тетрадки. Нали трябваше да си отвори шкафа и да провери.  ooooh! Предпочете да си спести това усилие и днес ще ходя да купувам.

# 218
  • Раковски
Горкото дете, а и горките вие, които ще ставате в абсурден час.

В колко трябва да ляга вечер, за да става толкова рано и да е в кондиция????

Моето дете ще хваща автобус в 5.50 за да успее да стигне първи час 7.30, а втора смяна  ще се пребира в 20,45 след последен час в 19,10. Затова че старта не и е лесен, но надявам се ще се справи!
Отделно, тази година вкарват пилотно в ОМГ Пловдив  преподаване на математика на английски език, тя е в този клас! newsm78
УСПЕХ НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА   bouquet

# 219
Ние живеем на едно кръстовище от гимназията. Снощи не се чувстваше много добре. Трябва й време да се адаптира.
fros не се тревожи ,аз мисля с всеки изминал ден в училище ще се прибира в къщи все по усмихната и усмихната! Grinning

# 220
  • Ланкър, планините Овнерог
И за моЙто трябва време, дано е лесно. Днес пак ходих с нея, но само слезнахме от тролея, показах спирката за на обратно и я оставих. Не знаеше в  коя стая трябва да иде, надявам се да се е смилил някой над моя заплес и да й е помогнал.

# 221
  • нейде там, където ....

Излязохме от вкъщи в 6:58, качихме се на трамвая в 7:03от спирката на Христо Ботев, в 7:23 влизаше в двора на училището.

В същия час влизаше в училище и нашият осмокласник, но излизането беше половин час по-рано. Има три варианта за транспорт и ще ги проходи всичките, за да намери най-бързия начин. Намери познато дете, с което да се водят сутрин.

# 222
На моето дете не му харесала класната. Simple Smile Тя ще е и по английски език. Намирал я за много строга. Първо впечатление. Simple Smile
Исках да му направя някакви сандвичи да носи, не пожела. Щял да си купи от лафката нещо. Вашите деца какво хапват на училище, носят ли си?

# 223
  • Ланкър, планините Овнерог
Ние в 07:04ч се качихме на тролея за към метрото и слезнахме в 07:39ч от тролея след метрото. Но това беше идеалният вариант - без почти никакво чакане.
Днес тръгна с пари, но лавка нямат, а не знам дали и наоколо има от къде да си купи. Абсурд е да се навие да си носи, но времето ще покаже.

# 224
Накарах го да направи един тест по БЕЛ и се сдърпахме, имало време, изобщо не е доволен, че съм отпуска тази седмица.

Чудя се да ходя ли за учебници или да изчакам да мине РС.
Автобуса с който ще пътува е пълен всеки път когато ми се наложи да се кача.

Общи условия

Активация на акаунт