Нашите second hand находки - тема 31

• 107 943
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Долнище от Мания поща

# 556
  • На брега на реката
Благодаря за съветите, ще го пусна с калъвка и аз, бях забравила за този трик  bouquet

# 557
  • Plovdiv, Bulgaria
Кажете къде да намеря коледни украси, лампички, елхи в магазините в Пловдив... Днеска бях във Фраш в Тракия - 2 елхи и 3 броя лампи на безумни цени  #Crazy

# 558
Кажете къде да намеря коледни украси, лампички, елхи в магазините в Пловдив... Днеска бях във Фраш в Тракия - 2 елхи и 3 броя лампи на безумни цени  #Crazy

Имам лампички за 4лв от китайски магазин, светят в няколко режима и много си ги обичаме, това ще им е 3-та зима използване  Peace Може и в Джъмбо, в нашите магазини ВУ не мисля, че може да се намерят лесно такива неща  Tired ...

# 559
Някой знае ли кога са зарежданията на Фраш? май зареждат веднъж месечно и цените падат, както в Зиг-Заг или се бъркам?

Днес бях в Ла Фиеста на Сточна гара - заредили са с нова стока на безумни цени - якета по 29лв, пуловери по 12лв, поли и рокли на 14лв... За мен това е много при положение, че стоката им не е кой знае какво и като гледам не се купува много. Във Фреите има много по-хубави неща на 2 пъти по-ниски цени. И не мога да им разбера политиката на продаване, в някои магазини цените са на килограм, в други са на бройка, в някои всяка дреха си е с отделна цена.. Питах им във фейсбук кога са им зарежданията, естествено не ми отговориха. Дано с новия сайт си ъпдейтнат малко инфото.

# 560
В събота си получих пуловера с еленчето от Ремикс. Ето го изпран и на манекен /малко кофти снимка, защото не мога да се хвана сама в цял ръст/
Скрит текст:

Във вторник чакам още 8 неща от там.Като дойдат ще показвам.

# 561
  • Sofia
много е хубаво пуловерчето Heart Eyes

# 562
  • bad@ss
Много, много!!!  bouquet

# 563
# 564
Пак да се пУФаля  Grinning
Днес ми пристигна другата пратка от Ремикс, която бях писала че чакам, малко по-напред. От нея връщам само едни червени дънки, които на живо изобщо не харесах. А ето останалите неща:

Ватиран дебел елек
Скрит текст:
Два елека
Скрит текст:
Снежно бяла блузка, която на снимката там изглеждаше като чисто бяла, а се оказа с готина картинка
Скрит текст:
И любимото ми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

# 565
  • Пловдив
Wow нсй-после нещо хубаво да се снима в  тази тема
Модела ми хареса преди да видя марката
Колко парички излезнаха

# 566
sharpy, хареса ми любимото ти  Flutter

Marthina , дънките са чудни  Peace

# 567
mmanuella,7 лв. и някакви стотинки.Там има огромно разнообразие от дънки,много рядко може да срещнеш следи от употреба по тях. Hug
polin4eto,благодаря. Hug

# 568
  • bad@ss
sharpy, обичам любимото ти!  Heart Eyes
И бялата блузка.

# 569
  • Пловдив
mmanuella,7 лв. и някакви стотинки.Там има огромно разнообразие от дънки,много рядко може да срещнеш следи от употреба по тях. Hug
polin4eto,благодаря. Hug
Супер са
Със здраве да си ги носиш

Общи условия

Активация на акаунт