МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 60-та ТЕМА

• 85 358
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Сподели след това резултата. Wink

# 586
Аз често правя кекс и става идеален,нищо не разбивам предварително,всичко в пекарната директно.Който иска да пробва тази рецепта,уникален става,не е дунапренен,нито сух,нито сбит.Перфектен кекс,много ми наподобява вкуса на едни от Лидл:
http://www.tanitaang.com/2009/05/blog-post_12.html?m=1
Благодаря за споделената рецепта! За първи път правя кекс в хлебопекарната. Супер мързелива и бърза работа било. Дори не го поглеждах по време на правенето му..... Нямах големи надежди....Каквото стане.... Определено ме изненада крайният резултат. И децата доволни "Най-после наистина шоколадов кекс!"  Mr. Green
За протокола: машина Мулинекс, програма 13 "Кекс", 2часа.

# 587
  • София
При този кекс захарта смилате ли я на пудра или я слагате така? Притеснява ме да не се надраска казанчето с тая захар, ако е на кристали.

# 588
Момичета, как правите козунак в хлебопекарна? Дайте изпитана рецепта Simple Smile

# 589
  • София
При този кекс захарта смилате ли я на пудра или я слагате така? Притеснява ме да не се надраска казанчето с тая захар, ако е на кристали.

Редовно меся козуначено тесто със захар. Казанчето не може да се надраска от нея

# 590
И моето не се надрасква,слагам я така на кристали,в реда по който са написани продуктите от рецептата.

# 591
Забравих да се похваля как си надрах брутално казанчето предколедно - за пръв път сложих да се месят меденки без да разбия яйцата и захарта и резултата беше на лице . Плачевен просто.
Сега трябва да си поръчам ново.
 Та и за кекс разбивайте си сместа ,за да не постигнете моите съвършени постижения  Grinning
Каква ви е пекарната,SilverCrest ли?Някой друг с такива оплаквания,надраскано казанче от захар?

# 592
  • София
...Някой друг с такива оплаквания,надраскано казанче от захар?

Да, аз. На една Фърст Аустриа, която продадох за части понеже резервни казанчета не се доставят за тази марка и модел.

# 593
  • София
Козунак и аз правя в нея, но правя само покрай празника, мисълта ми беше при по-честа употреба, но явно няма да се надраска, щом сте пробвали.
@ AMARIA - тестото ми  е едно и също без значение дали ще е за машина или не, и без това там основно се меси и втасва, рядко пека вътре, обинковено вадя, сплитам и във фурната.

# 594
Кексът, който правихме е по същата рецепта.Верно, калъп стана, но много вкусен. И мен ме интересува сполучлива рецепта за козунак. А хлябът става перфектен в новата пекарна.

# 595
# 596
# 597
Редовно меся козуначено тесто, не ми е надраскано казанчето - Силвъркрест.
За рецептата - ползвам рецептата за козунак със сметана на еликсир - стават влажни и на конци и невероятно вкусни.

# 598
  • Балчик
Момичета, как правите козунак в хлебопекарна? Дайте изпитана рецепта Simple Smile
http://djemmasvetlana.blogspot.bg/2014/04/blog-post.html

# 599
http://djemmasvetlana.blogspot.bg/2014/04/blog-post.html
    newsm10  записах и тази, мерси.

Общи условия

Активация на акаунт