ДУБАЙ 10-та тема

• 76 787
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Ох, хваща ме предстартова треска. Постоянно се присещам за разни неща и се панирам, че нещо ще забравя да свърша.
1. Адаптори за тока от къде взехте? Като гледам ще ни трябват поне 3- два телефона и фотоапарат.
2. Обещали сме на хлапето, че отиваме да търсим голям подарък. Има ли из моловете детски магазини? Гледах, че Toys R Us ги има в Дубай ама не са в моловете. Трябва да вземем нещо за момче- коли, багери, изобщо нещо с гуми хахах.

В нашия хотел си бяха нормални контактите /Сити макс/, иначе преходниците са като за английски стандарт.
Играчки в моловете има, но са на почти двойни цени спрямо тук. Подаръкът за малкия ни беше най-трудното нещо. Хем си ограничен откъм място в багажа, хем цените им бяха мн високи. Или поне като бяхме ние нямаше никъде намаляния.

# 61
Гери, ей такова ти трябва:

Навсякъде ги има в Бг, даже в магазините по 1 лев.

gold__, в моловете има къде да оставиш багаж. В Дубай мол е по 50-70 дирхама, до симулатора на А380 е, предполагам и в другите молове цената е подобна.

# 62
  • Варна
Хмм, значи да се огледам за "подарък" от тук, пък от там може нещо дребно.
За адапторите ясно, ще взема да пиша на хотела направо.
Ей, чуднички сте ми!

# 63
  • sofia
Адаптор има във всеки хотел

# 64
50-70 дирхама ли е шкафчето - незнаех - та тя толкова е колата под наем на ден и не мъкнеш багаж, оставяш си го в багажника, не чакаш и не си зависим. Не те са много повече плюсовете на колата, но тази цена да си оставиш нещата ми се струва наистина много.

# 65
  • гр.София
Здравейте, за Абу Даби, освен емирейтс Палас да разгледате, да пиете капучино със златен прашец (сервират го с фурма и вода) може да се снимате отпред пред кулите (от филма бързи и яростни 7)  Simple Smile може да отидете до музея (нещо като нашия Етъра) проследявате техния бит и култура преди да открият петрола  Simple Smile може да разгледате дървения мол ( много красива дърворезба) ако е четвъртък ( мисля беше приемния ден ) може да видите шейха  Simple Smile

# 66
Ето линк за дубай мол: http://www.thedubaimall.com/en/shop/Services/concierge-lounge.aspx

Locker
AED 50
Luggage
AED 70

За 2 багажа ни искаха 100 дирхама.

В сайта на мола на емирствата пише, че услугата е безплатна:
Luggage Storage Facility
Luggage can be stored free of charge during Mall hours. Shopping bags cannot be stored. Storage desk is located on the metro link customer service desk located on the first floor.  http://www.malloftheemirates.com/services/customer-service.aspx

Бурджуман и те предлагат услугата, но не пише колко струва:Concierge desk located on Level G

gold__ , къде ви е хотелът и ще наемате ли кола?

# 67
Здравейте!
Ние сме 3-ма и имаме билети за Дубай с WIZZ AIR за  17-ти ноември 2015 г. Билетите бяха за от 19-ти до 28-ми, но WIZZ AIR отмениха полета за 19-ти и ни предложиха или да ни върнат сумата за билет или да ни преместят полета за 17-ти. Нямахме голям избор и приехме, защото имаме 4-ти член на групата , който ще се присъедини към нас, но ще идва от САЩ и също си е купил билет от 19-ти до 28-ми, както бяхме планирали първоначално.

Не знам причината за отмяна на полета, но вече определено ме е страх да не направят нова промяна. Тази ми струва 700 лева само за хотела за двата допълнителни дни. Случвало ли ви се  е така да ви отменят полет ?

Всъщност пиша основно за да питам има ли тук други пътуващи за Дубай около нашата дата ?

# 68
ЗДравейте ,купих си от ebay ваучер за Атлантис.В обявата беше написано , че е за възрастни и никъде , че е от ентертаинер Кидс . Днес получавам ваучера и какво да видя......Писах му защо не е написал в обявата. Сега мога ли да го ползвам при положение ,че сме без деца?

# 69
  • sofia
Отвори диспут в Ибей и си поискай парите, иначе за какво ти е ваучера, няма какво да го правиш

# 70
ЗДравейте ,купих си от ebay ваучер за Атлантис.В обявата беше написано , че е за възрастни и никъде , че е от ентертаинер Кидс . Днес получавам ваучера и какво да видя......Писах му защо не е написал в обявата. Сега мога ли да го ползвам при положение ,че сме без деца?
Какво пише на ваучера и за колко пари го закупи?

# 71
Entetainer kids 2015 ADULT ADMISSION

# 72
Не мога да разбера това ,че е от entertainer kids задължена ли съм да съм с дете или не? Писах на този от ebay и той ми каза, че тази година няма друг ваучер за възрастен ,освен този и би трябвало да важи за мен и съпруга ми. НО все пак ми е притеснено , да не е като отида и да трябва да купуваме от там още 1 вход

# 73
Не мога да разбера това ,че е от entertainer kids задължена ли съм да съм с дете или не? Писах на този от ebay и той ми каза, че тази година няма друг ваучер за възрастен ,освен този и би трябвало да важи за мен и съпруга ми. НО все пак ми е притеснено , да не е като отида и да трябва да купуваме от там още 1 вход
Щом е adult admission не би трябвало да има проблем. Тази година за aquaventure има ваучери само в дубай кидс - 2 за деца и 1 за възрастни.
Може ли да ми кажеш като цена колко ти е излязъл?

Аз имам дубай ентертейнър, но в нея няма за aquaventure и се чудя дали да не поръчам и аз ваучер за там. Имам ваучер за wild wadi и yas abu dhabi. Не съм особен фен на водните паркове и вероятно ще отделим само 1 ден за някой от тях, та ако може някой от посетилите ги да даде мнение?

# 74
Ох ,дано да си права . 30 долара ми излезна и друг потребител ,освен този ,от който го купих, не видях с adult admission. иначе други ваучери ,които съм взела са все за без пари.

Общи условия

Активация на акаунт