ДУБАЙ 10-та тема

• 76 809
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
30 $ за един ваучър?

# 76
да, толкова. И аз се учудих ,но не намерих друг и затова го взех.Та мислите ли , че ще имаме проблем с него ?

# 77
Не би трябвало да имате никакви проблеми, но ако може, се пазарете за цената. Тук хората в края на годината си ги разменят, или продават на символична цена.

# 78
Ох ,олекна ми. Остава още малко до нашето пътешествие и започвам малко да се притеснявам да не забравя нещо ,ноо се надявам всичко да мине прекрасно и после да споделя и нашето изживяване. Благодаря на всички ,които пишат и помагат !

# 79
vladigm спокойно може да им пишеш на Атлантис за ваучерите. Когато аз запазвах имах няколко въпроса преди резервацията за делфините и те много бързо и отзивчиво ми отговориха. Така ще разсееш съмненията си.

Аз имам дубай ентертейнър, но в нея няма за aquaventure и се чудя дали да не поръчам и аз ваучер за там. Имам ваучер за wild wadi и yas abu dhabi. Не съм особен фен на водните паркове и вероятно ще отделим само 1 ден за някой от тях, та ако може някой от посетилите ги да даде мнение?

Най-екстремния е в Абу Даби, след това wild wadi и накрая Атлантис. Ако е за разпускаш ден, съчетан с разглеждане на палмата то пък най-подходящ е аквапарка на Атлантис. Щом не сте фенове на аквапарковете според мен най-добре да си посетите Атлантис - поне е нещо различно, което го няма навсякъде - палмата, самият хотел като на бахамите, делфините, аквариума и пързалката, която минава през него.

# 80

gold__ , къде ви е хотелът и ще наемате ли кола?
в Теком, не, не мисля да наемам - като гледам какво им е движението - не се решавам да шофирам. А пък и като се возя мога да разглеждам повече.

Аз купих 4-5 ваучера от ентертейнера по 1 паунд - сега ги чакам да дойда и после ще пиша на агенциите,
По принцип за всички ли важи 1 за 2 или има и с други видове намаления?

# 81
Писах на Атлантис и казаха ,че няма проблеми да ползваме ваучера като сме без деца. Сега само чакам да станее 05,10 и да отлитамеее  Sunglasses

# 82

gold__ , къде ви е хотелът и ще наемате ли кола?
в Теком, не, не мисля да наемам - като гледам какво им е движението - не се решавам да шофирам. А пък и като се возя мога да разглеждам повече.
Не знам къде е, но ще е добре, ако е близо до метрото. Ако мола на емирствата ти е наблизо, там пише, че имат безплатна услуга за багажа. Wink

# 83
Най-екстремния е в Абу Даби, след това wild wadi и накрая Атлантис. Ако е за разпускаш ден, съчетан с разглеждане на палмата то пък най-подходящ е аквапарка на Атлантис. Щом не сте фенове на аквапарковете според мен най-добре да си посетите Атлантис - поне е нещо различно, което го няма навсякъде - палмата, самият хотел като на бахамите, делфините, аквариума и пързалката, която минава през него.
Ох, ще го мисля значи. Гледах, че са доста скъпи ваучерите за атлантис, не знам дали си заслужава да поръчвам, а и вече не ни остава много време за доставка. В гроупон предполагам не пускат ваучери за там, най-много на място да преценим. Благодаря за отговора. Peace

gold__, всички ваучери са на принципа 1+1.

# 84
  • Бургас
http://www.groupon.ae/deals/at-the-top-burj-khalifa-1?p=2&nl … halifa-1-74273816

Пак има оферта за Бурж Халифа, само имайте впредвид че оттук не можах да платя, но в Дубай успях да си взема ваучери за тази оферта-явно има ограничение някакво  да си там, когато плащаш, и важеше само в опреденени дни и часове Simple Smile

# 85
  • Варна
Един организационен въпрос. Първия ден в Дубай мислим да отделим за разходка с Биг Бус и вечеря по крийка.

За Биг Бус- гледам по маршрута му, че ние сме на 18та спирка по синята линия. Мислите ли, че е по-добре да се придвижим рано сутринта до първата спирка на червената, да разгледаме първо там и после да се прехвърлим на синята? Или от нашата си 18та спирка да се метнем пък където стигнем?
Към билета за Биг Бус има включени посещение на музея, возене по криика- вие ползвали ли сте ги/ имаше ли време за тях?

Изобщо стига ли времето за разглеждане с еднодневен билет? Разбира се то зависи и колко се мотаеш като слезеш, ама с една по-стройна програма ще можем ли да минем двете линии?

# 86
  • гр.София
Здравей, ние бяхме с двудневен билет за биг буса, да си кажа честно някои неща ни минаха на бегом, някои неща дори не успяхме да видим, а билетите (допълнителните) към биг буса мисля че можеха да се ползват в рамките на седмица.

# 87
Чудя се как да организирам деня в Абу Даби. Има екскурзии до там, които са около 8ч, тоест ще ни иде целия ден, без да видим Ферарито, до което ще трябва да идем друг ден. В един от постнатите блогове четох, че са посетили Абу Даби и Ферари в 1 ден. Има ли време и за двете в един ден или е по-добре отделно?  newsm78

Пада се да сме там точно на национален празник - 2 декември. И за този ден не знам какво да мисля като програма. Ваучерите не важат, та мислех да посетим атракции, за които нямаме ваучери, като Миракъл Гарден и Бурж Кхалифа например, обаче не знам дали ще са отворени на този ден?

# 88
  • София
Ние на 02.12. се пада да сме в Абу Даби и в тази връзка искам да попитам Тити /или който може да помогне/, ще можем ли да осъществим програмата си там /да посетим джамията, Етихад т., Емирейтс/, как мислите? Thinking

# 89
2 декември не е никак добра дата за туристите, ако държите да ходите по забележителности. Трафикът е ужасен, карат като луди, правят се паради на украсени коли, всички се юрват към Корниш(където е Емирейтс палас) и стават задръствания. Най-вероятно Емирейтс палас ще е пълен с гости и съответно затворен за простсмъртни. В джамията ще има големи опашки - за мъже не толкова, но жените чакат за абаи много. Ще е много трудно да се паркира. Преценете си можете ли да се слеете с навалицата, защото и това е много интересно, но можете да убиете целия ден в колата...в задръстване. https://www.youtube.com/watch?v=hDgRLzBg290
същото ще е в Дубай.

Общи условия

Активация на акаунт