ДУБАЙ 10-та тема

• 76 942
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, четох на много места във форума, че от летището се хваща автобус F55 до станция Inn Battuta на метрото и че този автобус минава на един час, но не срещнах информация на кръгъл час ли е - тоест 7,8,9 часа ли или...? Ще пътуваме с Wizz  и както знаете самолета пристига в 19 часа местно време. Кога ще можем да хванем автобус F55.

Предполагам, че ако го изпуснем ще можем да хванем и такси до метрото.  Много ли са скъпи такситата от летището, да не ни "отрежат" главите Confused
)
Автобусите от летището до Дубай за на всеки кръгъл час Simple Smile

# 226
Здравейте, четох на много места във форума, че от летището се хваща автобус F55 до станция Inn Battuta на метрото и че този автобус минава на един час, но не срещнах информация на кръгъл час ли е - тоест 7,8,9 часа ли или...? Ще пътуваме с Wizz  и както знаете самолета пристига в 19 часа местно време. Кога ще можем да хванем автобус F55.

Предполагам, че ако го изпуснем ще можем да хванем и такси до метрото.  Много ли са скъпи такситата от летището, да не ни "отрежат" главите Confused
)
Автобусите от летището до Дубай за на всеки кръгъл час Simple Smile

Благодаря! Ми за такситата някой дали знае подробности?

# 227
  • София
Здравейте, четох на много места във форума, че от летището се хваща автобус F55 до станция Inn Battuta на метрото и че този автобус минава на един час, но не срещнах информация на кръгъл час ли е - тоест 7,8,9 часа ли или...? Ще пътуваме с Wizz  и както знаете самолета пристига в 19 часа местно време. Кога ще можем да хванем автобус F55.

Предполагам, че ако го изпуснем ще можем да хванем и такси до метрото.  Много ли са скъпи такситата от летището, да не ни "отрежат" главите Confused
)

Ние за такси от летището до хотел First Central Hotel Suites платихме 130 АЕД, което според изчетеното от тук във форума и този сайт http://www.taxifarefinder.com/main.php?city=Dubai-UAE е скъпо, но не ни се мъкнеха куфари в градския транспорт.

# 228
Здравейте,имам спешно питане относно валидността на паспорта от 6 месеца. Утре пътувам,а едва днес видях,че паспорта ми изтича след 5 месеца и няколко дни, няма пълни 6 месеца, чували ли сте за подобни случаи и как се процедира? Отивам на екскурзия там, самостоятелно организирана с още 9 приятелки, не чрез агенция и имам билет и за на връщане. Моля ви споделете, ще ви бъда много благодарна.

# 229
Здравейте,имам спешно питане относно валидността на паспорта от 6 месеца. Утре пътувам,а едва днес видях,че паспорта ми изтича след 5 месеца и няколко дни, няма пълни 6 месеца, чували ли сте за подобни случаи и как се процедира? Отивам на екскурзия там, самостоятелно организирана с още 9 приятелки, не чрез агенция и имам билет и за на връщане. Моля ви споделете, ще ви бъда много благодарна.
Задграничният паспорт следва да бъде валиден минимум 6 месеца към момента на пътуването, затова или вадиш експресно нов или разчиташ на късмета си  Grinning

# 230
Аз имам един бърз въпрос за чек-ин с уизеър-досега винаги сме въвеждали данни за личните карти, като сме пътували из Европа, но сега за Дубай нали се изисква международен паспорт-неговия номер ли трябва да въведа в чекина за полетите или на личната карта?

# 231
Аз имам един бърз въпрос за чек-ин с уизеър-досега винаги сме въвеждали данни за личните карти, като сме пътували из Европа, но сега за Дубай нали се изисква международен паспорт-неговия номер ли трябва да въведа в чекина за полетите или на личната карта?

Трябва да въведеш информацията по задграничния паспорт - имена, номер и т.н.

# 232
Аз продавам ваучери или комплекта от двете книги Dubai Entertainer Book 2015 с използвани ваучери , но те певечето са по 3 бр , така че няма проблеми + подарък пътна карта на Дубай , туристически карти на Дубай , Абу Даби , Биг Бус , Мола на Емирствата , Дубай Мол , Мадинат Джумейра . Все още не сме се прибрали от Дубай , но като се върнем ще напиша доста обширен пътепис,обещавам  и ще разкажа , защото доста от нещата написани в този форум не са верни .

Здравей, jojoko аз имам нужда от ваучери, но сме две двойки - тоест трябват ми по два ваучера за атракция. Ако са ви останали по два, интересува ме. Ако не искам да те попитам от къде сте си я купили, четох във форум, че я има в Карфур, но дали я има и някъде другаде? И също четох, че в книгата миналата година е имало ваучер бонус към нея за Ферарито в Абу Даби - ако си я купиш кеш. Има ли такъв и тази година?
И кога се връщате, че чакам и пътеписа Simple Smile
Благодаря.

# 233
Ние си хванахме автобуса от летището до метрото. Бяхме със същия полет на Уиз, кацнахме навреме, Автобуса тръгна след 15-20 минути. Много лесно го намерихме. общо ни излезе по 12.5 дирхама на човек. С такси май е над 120, не си заслужава. Автобуса е бързичък, поне нашия не спря на други места, директно на метрото.

# 234
Ние си хванахме автобуса от летището до метрото. Бяхме със същия полет на Уиз, кацнахме навреме, Автобуса тръгна след 15-20 минути. Много лесно го намерихме. общо ни излезе по 12.5 дирхама на човек. С такси май е над 120, не си заслужава. Автобуса е бързичък, поне нашия не спря на други места, директно на метрото.

Pagane,  в 20 часа ли хванахте автобуса. Извинявам се, ама правя сметка, живот и здраве, първата вечер да стигнем до фонтаните и всяка секунда ми е много важна - в път до хотела + настаняване и бегом към фонтаните. Това разбира се ако имаме късмет полета да е без закъснение. Та с тези уточнителни въпроси да имам ориентация да бързаме ли или няма да има смисъл. Последното представление, до колкото разбрах от страницата на Дубай Мол е в 23 часа.

Последна редакция: нд, 11 окт 2015, 13:55 от Harmony Harmony

# 235
Аз продавам ваучери или комплекта от двете книги Dubai Entertainer Book 2015 с използвани ваучери , но те певечето са по 3 бр , така че няма проблеми + подарък пътна карта на Дубай , туристически карти на Дубай , Абу Даби , Биг Бус , Мола на Емирствата , Дубай Мол , Мадинат Джумейра . Все още не сме се прибрали от Дубай , но като се върнем ще напиша доста обширен пътепис,обещавам  и ще разкажа , защото доста от нещата написани в този форум не са верни .

Здравей, jojoko аз имам нужда от ваучери, но сме две двойки - тоест трябват ми по два ваучера за атракция. Ако са ви останали по два, интересува ме. Ако не искам да те попитам от къде сте си я купили, четох във форум, че я има в Карфур, но дали я има и някъде другаде? И също четох, че в книгата миналата година е имало ваучер бонус към нея за Ферарито в Абу Даби - ако си я купиш кеш. Има ли такъв и тази година?
Благодаря.
В книгата 2015 има включени 2 ваучера за ферари.  Peace

# 236

Благодаря.
В книгата 2015 има включени 2 ваучера за ферари.  Peace

Уауу, страхотно! Благодаря! Аз гледах, гледах не ги видях в списъка на официалната страница на книгата.
А по другият ми въпрос "Къде се продава" някой знае ли нещо повече?

# 237
Не, той не тръгва на кръгъл час, а в без 20. Нашия тръгна към Ибн Батута в 19:37.

Ето тук можеш да си провериш времената:

http://wojhati.rta.ae/dub/XSLT_TRIP_REQUEST2

# 238
Не, той не тръгва на кръгъл час, а в без 20. Нашия тръгна към Ибн Батута в 19:37.

Ето тук можеш да си провериш времената:

http://wojhati.rta.ae/dub/XSLT_TRIP_REQUEST2

Pagane нищо не ми отваря, може ли пак, моля!

# 239
Автобус F55 не е на кръгъл час. Ето линк с разписанието му: линк Билетът май е 5 дирхама.

Общи условия

Активация на акаунт