за дебелите жени...

• 62 456
  • 507
  •   1
Отговори
# 330
# 331
И най-големите красавици, биват зарязвани от мъжете си!
Важно е една жена да има самочувствие, тогава и мъжете я харесват!

Даааа един приятел отвръщаше на захласващите по Гергана(като изгря) мъже от компанията като им казваше:"А бе какво толкова бе,нали и тя е омръзнала(писнала) на някой" Wink LaughingИ е прав!

# 332
...не очаквай да се чустваш по-обичана от няколко кила по-малко..
    Много добре казано - 10х, МАKI!!!   Hug
много яка темичка
да се разпиша и аз ->та дебели или слаби това е вапросът???
била съм и в лагера на едните и на другите,но  най-важното е да се чувствам добре в кожата си
по принцип съм с така наречения едър кокал и широки рамене (хубавото е че дебелея равномерно) в последните години напълнях драстично (имам синдрома на поликистозните яйчници) ,НО съм по щастлива от колкото когато бях 52кг
 а за мъжете, който гледат само колко кг са жените им имам един въпрос?
След 10-20 години когато ТЯ мис анурексия и 1ва подвласничка на мис булемия се окаже със спаружени бъбреци от ябилковият оцет, гастрит и язва от повъщането и недояждането  и рак на белия дроб заради конпенсирането на храната със цигари, колко повече ще я обичате????
И слад време когато не можете да я дървите само като украса на  масата а имате нужда и от събеседник ?????
Не се лъжете по лъскавата опаковка -> вътре може и да е мухлясало
  bouquet

# 333
Хора, килограми се свалят със страст и любов и то от двете страни.Аз като родих бях доста напълняла и се чуствах страшно подтисната,елате ме вижте сега....сладурче Laughing
А с чужд мъж става ли? Laughing Mr. Green

Че то със собствения рецептата няма ефект  Wink Wink Laughing

# 334
да бе да,аз що си изглеждам добре Laughingпък и не кръшкам Wink

# 335
Ти си  special eddition......за това Laughing Wink

# 336

а за мъжете, който гледат само колко кг са жените им имам един въпрос?
След 10-20 години когато ТЯ мис анурексия и 1ва подвласничка на мис булемия се окаже със спаружени бъбреци от ябилковият оцет, гастрит и язва от повъщането и недояждането  и рак на белия дроб заради конпенсирането на храната със цигари, колко повече ще я обичате????
И слад време когато не можете да я дървите само като украса на  масата а имате нужда и от събеседник ?????
Не се лъжете по лъскавата опаковка -> вътре може и да е мухлясало
  bouquet

ох, това е смешно. Като е слаба една жена, та сякаш задължително е глупава, мухлясала, анорексичка, булимичка и болна от рак Simple Smile

разбира се, идеалният вариант е жената да е с хубаво тяло и грамотна  Mr. Green

# 337
Големите майстори работят върху големи тезгяси Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Аууу -у..... това много ми хареса !  Laughing Laughing Laughing
Ще му го окача на половинката над таблата на леглото .... като лозунг да го има !!!

# 338
Здравейте,

Не си падам по запуснати жени. Малко килца отгоре не са проблем, стига жена ми да не се самозабрави, че като ми е родила дете съм длъжен да я желая страстно, както и да изглежда.

Всеки (и мъжа, и жената) трябва да полага усилия да изглежда добре. Това е уважение, преди всичко към самия себе си! А когато уважаваш себе си и околните те уважават. Но линията е тънка между себеуважението и безотговорността към външния вид. "Какво като съм дебел/а пак съм си хубав/а. Който не ме харесва такъв/а няма вкус ..." Такива и подобни самонадъхвания са меко казано неуместни и не вършат добра работа.

Поздрави!   Sunglasses

# 339
Здравейте,

Не си падам по запуснати жени. Малко килца отгоре не са проблем, стига жена ми да не се самозабрави, че като ми е родила дете съм длъжен да я желая страстно, както и да изглежда.

Всеки (и мъжа, и жената) трябва да полага усилия да изглежда добре. Това е уважение, преди всичко към самия себе си! А когато уважаваш себе си и околните те уважават. Но линията е тънка между себеуважението и безотговорността към външния вид. "Какво като съм дебел/а пак съм си хубав/а. Който не ме харесва такъв/а няма вкус ..." Такива и подобни самонадъхвания са меко казано неуместни и не вършат добра работа.
Поздрави!   Sunglasses
Как ми се ще да те видя...   Mr. Green  пък и жена ти да видя... пък и на 45 години да те видя...
 hahaha А пък в тази тема май само "наднормени" сме се събрали. Всъщност кой и какво определя нормите? Като родих близнаците, три години след големия, и съм по майчинство още - затъпяла, като войник пет месеца без отпуска, и излизам да ходя на гости от единия край на града до другия, (веднъж в месеца) и един приятен господин ме заплесна нещо в автобуса ... Прибирам се аз, и нали ме тресат комплекси здрави за килата, и викам на мъжо (ей така да му обърна внимание, че още ме заглеждат, нищо че на кюфте съм заприличала  Sick ): "Днес пък в рейса един така и така - ухажва ме!  Laughing " А той ми отговаря: "Е нема начин тоя да не е бил канибал! Като е видел що храна може да излезе от тебе, и в буркани може да си затвори за зимата!"  Как да не го разцелувам за тез приказки? Обаче си ме обича, пък и той наля бая килца, щото хубаво си го гледам. Ама му отиват щото са навсякъде по равно и на размери си отиваме, пък и не живея за хорското мнение! А гледам, че още го зазяпват и то девойки... Себе си няма да кометирам   4470 Колкото - толкова! Дали пък не беше: "Колкото повече - толкова повече!" Трябва да питам Мечо Пух! Laughing 
    261uu    animal085

Последна редакция: нд, 25 фев 2007, 21:07 от Кристал

# 340
... стига жена ми да не се самозабрави, че като ми е родила дете ...

Килата не винаги имат връзка с раждането  Laughing

# 341
Големите майстори работят върху големи тезгяси Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
А най-големите на всякакви.
Не дебелината е важна...

Ето най-готиното описание на дебела жена, което съм срещал:
"Тя беше толкова много жена, колкото можеш да сложиш на едно място без да станат две жени."
      Тери Пратчет

# 342
ми на тоз зле ли му е?  hahaha
....

Определено-  НЕ  , доволен изглежда    Whistling

http://www.funpic.hu/files/pics/00011/00011587.jpg
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пн, 26 фев 2007, 23:14 от Ekcnpec

# 343
mylenka, как няма да е доволен  Laughing жената даже целулит няма  Mr. Green

# 344
            Никол, да те 'светна', че мъжете не знаят какво е това   bouquet. И понятие нямат какво значи  Whistling... Включително масажисти...

Общи условия

Активация на акаунт