Изчерпан яйчников резерв

• 327 364
  • 2 704
  •   1
Отговори
# 240
  • София
всеки цикъл си е индивидуален.
аз имам много стимулации, не мога да ги преброя вече, с най-различни и разнообразни лекарства.
настоявала съм да повторим някоя, защото резултата е бил добър, но се получава съвсем друго след пункцията.

# 241
Да, знам, че по принцип си е месец за месец, но като знаеш, че резерва е кът, всяка стимулация ти се струва рискована. Миналата година FSH ми беше 7, сега е над 10 Sad след само една една стимулация с Гонал 225 и Мерионал 300.

# 242
  • София
моя резерв е кът от 10г, ама все още излизат яйцеклетки.
според мен малко злоупотребяват някои лекари с това с резерва.

# 243
  • София
Да, знам, че по принцип си е месец за месец, но като знаеш, че резерва е кът, всяка стимулация ти се струва рискована. Миналата година FSH ми беше 7, сега е над 10 Sad след само една една стимулация с Гонал 225 и Мерионал 300.

Моят ФСХ миналата година май месец беше 6,35, сега ми предстои да го пускам след неуспшена стимулация точно с дозите и препартаите,за които говориш и отсега ми се реве каква ли цифра ще видя , при условие, че имах много малко антрални при стартирането ooooh!

Бамба, дори и да има злоупотреба от страна на лекарите и пробутване на доноски Я за щяло и нещяло, аз знам какво вадех преди и какво сега. И честно казано разликата е огромна Sad

# 244
  • София
неподходяща стимулация може да е причина за невадене на каквото искаме  Rolling Eyes

# 245
@Buena само клостилбегит и един Цитротид имаше в деня на прегнила, че и ЛХ-то отиваше в небесата.

# 246

Моят ФСХ миналата година май месец беше 6,35, сега ми предстои да го пускам след неуспшена стимулация точно с дозите и препартаите,за които говориш и отсега ми се реве каква ли цифра ще видя , при условие, че имах много малко антрални при стартирането ooooh!

Бамба, дори и да има злоупотреба от страна на лекарите и пробутване на доноски Я за щяло и нещяло, аз знам какво вадех преди и какво сега. И честно казано разликата е огромна Sad

Нещо не мога да разбера  newsm78 ФСХ ви е в норма , но имате малко антрални фоликули на 2ден от цикъла? Правилно ли ви разбирам и двете?

# 247
Snow, моето ФСХ винаги е било нормално - дори когато нямах нито един антрален фоликул.

# 248
Snow, FSH ми е бил винаги в норма, но AMH - 0,56. За антралните не съм много наясно.

Последна редакция: сб, 20 май 2017, 14:08 от ~Mystic~

# 249
Много често при липса на витамин Д , АМХ излиза със фалшиво ниски стойности , изследвайте витамин Д и почвайте да приемате витамин Д , нормалните стойности на ФСХ не говори за изчерпан яйчников резерв , има друг проблем , и това е описано в началото на темата. Можете да погледнете и тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=934382;topicrefid=3 добавките успешно действат на яйчниците.
Успех момичета  Hug

# 250
  • София
Точно преди една година ми беше 6,35, сега нямам првдстава колко е.Ще го пускам сега като ми дойде , за да подавам документи за фонда и оредстои да разбера. А този месец при започване на стимулацията имах общ брой 6 антрални, по 3 в Я.

# 251
Да, знаех го това за Витамин Д и съм го изследвала, доста добра беше стойността, мисля 60 при горна граница 80.

Буена, как при АМХ 6, 35, толкова малко антрални. Явно няма никаква логика с тези цифрички, не случайно не ги взимат под особено внимание в някои западни и турски клиники. А Inhibin B изследвала ли си?

# 252
М, АМХ ми е 0,82 от преди месец и обикновено съм с по три фоликула във всеки яйчник. Буена, май има някакво несъответствие при теб newsm78

# 253
  • София
Не не, момичета, извинявайте, ако не съм се изразила ясно, ФСХ ми беше 6,35!
АМХ и Инхибин никога не съм изследвала, сега ще го правя.

# 254
А, това е друго нещо  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт