Бременност и досадна СВЕКЪРВА

• 13 553
  • 112
  •   1
Отговори
# 75
Ако се представиш добре, може зет ти да се погрижи.  Mr. Green

# 76
Аз може ли на Бали, а, може ли, може ли?  Party
     Мисля, че в Доминиканска по- ще ти хареса. Направо да ангажирам къща овреме, а? Достатъчно големи са, видях снимки, ще поберат цялата тумба кандидат свекърви (може и тъщи, широко скроена съм  Mr. Green).  Ама обещайте да не се скубем, че никак не обичам скандали вкъщи.
     Високи децибели - само от смях.

# 77
Како Сийке, само заради компанията ти ще дода и аз на Бали.
Къде е снахата? Викайте я.  Laughing Laughing

# 78
Доообреее, ето и една оферта за Бали:
Скрит текст:

# 79
Ох, да вземем да си подковем синовете, докато е време, да търсят богати жени, че няма да ни насмогнат финансово снахите.  Laughing
Ама пък спокойствието няма цена, нали така? Ако пресметнат само колко ще спестят от мента-глог-валериан и разни весели хапчета, веднага ще наемат най-голямата къща, че и пенсии ще ни отпуснат. Ами да!  Crossing Arms

Скрит текст:
ПП Аз такава скромна колибка имах предвид:

# 80
Доообреее, ето и една оферта за Бали:
Скрит текст:
Joy Joy Joy
май само това ще оправи свекървите, ама не си мислете че имам предвид лежащите върху Бали-те.

# 81
Не мога да разбера какво означава, че някой, който си пази личното пространство "наглее"? newsm78 #Crazy Tired
Защо бъркате живеенето под един покрив със ЖИВОТА на младите? Едно е стрина Пена да не харесва лошата снаха Кичка да и мести цветето, съвсем друго е да пита или да настоява син и Гошо първи да е откъснал цветето на тая гадина Кичето!  Mr. Green Laughing

# 82
Скрит текст:
Аз може ли на Бали, а, може ли, може ли?  Party
Може, но снахата ще плаща масрафа.
За съжаление ще съм тъща и няма как да се присъединя.
Ааа, ти се дръж "подобаващо"     Laughing  , пък току виж зетят се "смилил" и ти осигурил нЕкое островче...    Mr. Green
Аз например няма да откажа ако ми спретнат една къщурка ей туканка, на някое от тез прекрасности....    Laughing
Скрит текст:

Не мога да разбера какво означава, че някой, който си пази личното пространство "наглее"?
Означава, че всеки може да си наглее на воля, но    Naughty   в собствения си дом.

Апропо, аз неведнъж съм писала, че там, където има непримирим конфликт снаха-свекърва, най-виновно е синчето-муньо, дето не може 1.да осигури спокоен дом на жена си и да даде едно силно рамо в нейна подкрепа, и 2.да определи границите на намеса на майка си.И всяка поредна такава тема все повече ми доказва, че съм права.

# 83
Не зная как по-просто да го кажа. За да си пазиш ЛИЧНОТО пространство, трябва да се намираш на ЛИЧНО пространство. Това не значи, че оправдавам нагли и невъзпитани свекърви, а че човек не би следвало да споделя един дом с нагъл и невъзпитан тип.

# 84
Прекалено сте остри с авторката. Аз лично напълно я разбирам и я съветвам да намери начин да ограничи до максимум контактите със свекървата и в случаите, когато все пак ѝ се налага, да се въоръжи с нужното търпение. Най-вече ѝ желая да забременее, защото няма по-голямо от щастие това. Самата аз скоро ще стана майка на момче и в качеството си на бъдеща свекърва смея да твърдя, че никога не бих си позволила да говоря по такъв начин на снаха си, независимо дали живее в дома ми, или не.

# 85
Никога не казвай никога - чувала ли си я тази приказка. Щом ти предстои раждане, значи си достатъчно млада за тази роля. Имаш най-малко 20 години пред себе си да изкукаш качествено. Да не мислиш че свекървите са родили синовете си с идеята да тормозят снахите си един ден, сигурно са имали най-добри намерения, ама .... времето не прощава на никой.  Laughing

# 86
Авторке, мъжа ти е този, който трябва да прибере перките на майка си, за да има хармония между вас.
Аз лично много гласно бих забранила да ми се подмятат въпроси и реплики от сорта кога ще имаме деца. Отговарям видимо ядосана "Когато -тогава. Не ми е приятно никой да ми се меша!" .

# 87
  • по пътя на светлината
Наистина е нетактично от страна на свекървата,но речника на авторката меко казано не е на ниво.
Трудно два типажа с подобно поведение могат да живеят под един покрив.
Добре че няма да съм свекърва,да дойде снахичка и да ме завира...... Grinning

# 88
аз пък ще съм два пъти свекърва, обаче отсега не ме интересува кой ще се жени, кой ще ражда, аз моите деца съм си ги родила и на другите хора пък било и роднини по съребрена линия не се бъркам

# 89
хубава работа ... ми ако живеят на квартира, при хазайка, това значи ли, че хазайката ще има права някакви да ги проверява докъде са стигнали с бебеправенето, че и акъл да дава  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт