ТРЕТИ клас

• 42 655
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
На нас предстои рожден ден точно след нова година, та отсега започвам да организирам. Мисля да е Майнкрафт парти, има 2 приятели, които ще кани със сигурност, останалите наистина са много трудни.  Rolling Eyes
Хубав празник ви желая, най-важното е вие да сте там и да се забавлявате  bouquet

# 661
  • София
Къде и как се прави това Майнкрафт парти?

# 662
В Капела го предлагат
Какво включва не знам още, но каквото и да е- малкия го иска

# 663
  • София
Ясно, благодаря! И ние ще започваме да мислим за парти за рождения ден. Нали сме юбиляри следващата година Simple Smile Трябва да е нещо специално!

# 664
  • софия
 ♥ HAPPY ♥  да разкажеш после за партито.
 Мисля да му взема за Коледа дрон, някой има ли опит с това ooooh! чудо, и цените са много високи та ще преценя в последния момент.

# 665
Ние имаме два квадрикоптера. Някъде от германските магазини бяха поръчвани. Цената беше около 50 евро. Повече карат единият, който си има и предпазител за перките. За другия така и не поръчахме, а без предпазител, перките ще заминат за отрицателно време. Карат го вкъщи, въпреки че може да се кара и на открито. За навън обаче имат няколко различни планера и не са напирали да изнасят квадрикоптера. Слагат по земята кутии от игри и така си правят летища за кацане и излитане. Като се присетят за него, карат 2-3 дена, после го забравят за месец.

# 666
  • София
Не знам вашите деца каква музика слушат, но моята има уклон към метал и рок. Всеки ден я карам и връщам от училище и освен да си говорим, слушаме музика. И... много се радвам, че намерих нещо подходящо за нея, което и на мен много харесва - ЕПИЗОД. Имат песни за всички значими събития в българската история, като се почне още от Кубрат, Аспарух, Крум... Имат песни по най-великите български стихотворения (чудесен начин да се научат): https://www.youtube.com/watch?v=WzVur6pYn3U

# 667
Не знам вашите деца каква музика слушат, но моята има уклон към метал и рок.

Същите, плюс някои поп класически неща и евъргрийни.
На телефона си е сложил на повикването "Боят настана..."  Laughing Даже ме досмеша, като чух първия път. Не съм очаквала.

# 668
Адел ,Индила ,Ала Пугачова  Grinning Криско модата му отмина слава-богу  и да не забравя Крисия ,в която е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пуска си и  детските  Евровизии от миналите години .
Вече има и три 5-ци , гледам тръгва назад  Sad  а тъй ми се искаше вечерите да са спокойни и приятни .

# 669
Слуша рап Sad  Криско модата минаи сега е на вълната на тая гадост, че и малкият припява покрай него. Аз се опитвам да прокарвам рок, но спореднего това било за родители само. Ние не разбираме красотата на музиката и дрън-дрън други такива пуберски изказвания. Рано му е по принцип за пубертета, но нали по рождение си е контра...
Освен това слуша и класика... малко по принуда. Понеже много настоява да си пише домашните с музика (дори нови тонколони получи за рождения си ден), аз пък съм непреклонна, че не може хем да учи, хем да слуша песни едновременно, постигнахме споразумение - ще пише само на чиста музика. Ако иска, изборът е негов, или-или. Та сега учи уроци на Бетовен  Laughing
Е после ми се налага да го търпя да си припява "Къде си брат". Изприщвам се само като го чуя. Те така и си приказват с приятелите, всяка втора дума е " брат".

# 670
  • София
Вече има и три 5-ци , гледам тръгва назад  Sad  а тъй ми се искаше вечерите да са спокойни и приятни .
Извинявай, но това ми звучи малко пресилено и несериозно. Нали не твърдиш, че щом за 4ти месец детето има 3 5ци, то значи върви назад? На мен по-скоро ми изглежда като наистина прекрасно представяне особено ако бълват същото количество оценки като при дъщеря ми,, приключват втората страница вече.

За музиката - слуша всички хитови парчета от радиостанции като фреш - български и чуждестранни.

# 671
  • София
Моят не знае какво да слуша. Ние с брат му сме по хард и хеви, а баща му по поп и дребното слуша всичко. Като че ли клони по денса, но има и любими песни на Рамщайн. От време на време и по някое рап парче се заплесва, но аз гледам бързо да му го избия от плейлистата Mr. Green

# 672
bubcheto15 не са са само оценките .И да  написано звучи пресилено ,иначе не съм се стресирала .

# 673
  • София
bubcheto15 не са са само оценките .И да  написано звучи пресилено ,иначе не съм се стресирала .
Ако имаш други наблюдения и притеснения е съвсем отделен въпрос, просто само трите 5ци ми прозвучаха наистина твърде амбициозно от родителска гледна точка.

# 674
Аз съм много изненадана /меко казано/ от значението, което отдават деца и родители на оценяването. Сменила съм в живота си лично 6 класа- така се стекоха нещата- разбиване на два пъти на клас, в който бях аз, премествания. Никога не съм виждала това, което виждам в класа на малкото ми дете. При голямото ми дори не е имало такива неща, въпреки че учеше в клас, в който имаше уж подбор след четвърти.
Децата /повечето в класа, детето ми ги е сочило по имена, пък и съм ги чувала да обсъждат и пред мен/ постоянно си броят шестиците, сравняват голата им бройка, живо се вълнуват какви оценки имат съучениците им, обсъждат ги и дори се подиграват и се смеят на грешки /когато са чужди, разбира се/.
Често казано съм направо втрещена- такава бележкарщина при 9- годишни деца!  Rolling Eyes И то в най- обикновено кварталско училище /или може би точно затова?/. Не знам дали това не е характерно за класа на сина ми, просто такива са децата там или става въпрос за изключително негативна тенденция по принцип. Дано не е второто. Смятам, че пръст в това определено имат родителите, обаче. Това е един ужасен комплекс.
А това, да се прави от петица проблем, ми е непонятно. Защото феноменът съществува реално. За жалост.
Моля се да не се сбърквам до там, че да се карам за оценки на децата. Независимо каква е тя. Знам ли- човек може и да откачи в днешно време, наистина. Една контролна ми е важна дотолкова, че да я видя, да обсъдим грешките в резултат на какво са- на неразбиране или на разсеяност, да поработим и толкоз.

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 14:11 от Judy

Общи условия

Активация на акаунт