Отговори
# 30
Говорих с братчетката и тя ми каза ,че мин .седмица е имала лек конфликт с жената на бармана,която и е съседка и може би от там идва всичко. Но аз не мога да разбера друго.На този барман  това не му е бащиния,аз не му отивам в дома за да се държи така.Това е обществено заведение и вс имат равни права не мислите ли. Още по малко че аз нямам нищо общо с този конфликт и не ме и вълнува.

# 31
Това заведение, какво представлява, да не е някой гараж?

# 32
Говорих с братчетката и тя ми каза ,че мин .седмица е имала лек конфликт с жената на бармана,която и е съседка и може би от там идва всичко. Но аз не мога да разбера друго.На този барман  това не му е бащиния,аз не му отивам в дома за да се държи така.Това е обществено заведение и вс имат равни права не мислите ли. Още по малко че аз нямам нищо общо с този конфликт и не ме и вълнува.
Ако оставиш настрана детския си наивитет и се запознаеш с поне минималната правна страна на събитието ще откриеш покой. В момента пишеш морални небивалици като ощипана булка.

# 33
  • София
Именно по този въпрос сега започва предаването с Галя Щърбева (Комбина) по нова Тв.  Може да го гледате кега от 16 часа. Със скрита камера се заснема обслужването в отделни реномирани заведения в София. Интересно ще има ли подбор на клиента спрямо неговото облекло и излъчване?

# 34
  • Mediterraneo
АФторке, съдейки по цифрите в ника ти, сигурно си на 15( ако си ги навършила въобще). Какви ги дириш по заведенията? Пък било то и обществени. В живота на възрастните има доста необясними неща, въпреки случката със сигурност си има обяснение. В тийн форумите какво ти отговориха? Щото брат`чеТката не ти е обяснила нещата май съвсем.

# 35
Стане ли дума за такива все се сещам за едно вървежно (преди години поне) заведение в Пловдив. Авеню. Имаше един човек леко сакатичък, леко някак неадекватен. Абе имаше му нещо, видимо. Но беше кротък, много чист, с хубави дрехи. Изглежда просто имаше някакъв проблем.
Та заведението си е кифленско-мутрагенско. В годините на пика му се случва следното - сервитьорките все се кумели дали да обслужват клиента. И редовно не го правели. Заведението модерно и пълно с пишман баровци и курви, за които зимата не съществува (целосезонно с голи гърбове). Е хубаво де, ама това не е частен клуб. Колкото и да е модерно, все пак си е просто едно кафене.

Човекът не знам кого се оказало, че познава, но завели дело срещу заведението. Оттогава клиентът е на доживотна безплатна консумация там.

Времена и провинциални нрави. Но не винаги за това иде реч май? Wink

# 36
АФторке, съдейки по цифрите в ника ти, сигурно си на 15( ако си ги навършила въобще). Какви ги дириш по заведенията? Пък било то и обществени. В живота на възрастните има доста необясними неща, въпреки случката със сигурност си има обяснение. В тийн форумите какво ти отговориха? Щото брат`чеТката не ти е обяснила нещата май съвсем.

Е, авторката е писала в темите за свекървите, така че едва ли е на 15. Вероятно просто става въпрос или за недоразумение, или за провинциална-селско-идилична разправия тип "пък браТчетката на Х прави сцени, та ще й покажа АЗ кой сервира в т'ва заведение!"

# 37
  • София
Eто го и материала за който писах преди малко https://www.youtube.com/watch?v=uNH_myRcuH0

# 38
Сега и аз се сетих за една случка, която ме беше засегнала, преди около 2 години. Бях в един от варненските молове и си търсех крем за лице. Та влязох в един от лъскавите магазини за козметика да гледам. Е добре де, ама бях с едно старо черно яке, дънки, шал и рошава от вятъра, т.е. не бях като излязла от корица на списание. Седя си аз и си гледам някакви неща по рафтовете и по едно време към мен идва охраната на магазина и с любезен тон ме попита - "Извинете, да не би да сте се изгубили?". Аз супер унесена в гледането на кремове отговарям "Аа, не - търся си крем" и охраната вместо да си замине и да ме остави да си гледам, пак "Да, но сигурна ли сте, че не сте се изгубили". Аз чак тогава разбрах, какво ми намеква, а именно че мястото ми не е там. Изправих се, както бях надупена на рафта и поисках да говоря с управителят, но ми беше обяснено, че той отсътства в момента. Гледах много тъпо и само казах, че така не се управлява търговски обект, особено в мола. Тръгнах си без да правя сцени, естетсвено вече не ходя въобще в този мол, но ми стана тъпо де.

# 39
  • Пловдив
Стане ли дума за такива все се сещам за едно вървежно (преди години поне) заведение в Пловдив. Авеню. Имаше един човек леко сакатичък, леко някак неадекватен. Абе имаше му нещо, видимо. Но беше кротък, много чист, с хубави дрехи. Изглежда просто имаше някакъв проблем.
Та заведението си е кифленско-мутрагенско. В годините на пика му се случва следното - сервитьорките все се кумели дали да обслужват клиента. И редовно не го правели. Заведението модерно и пълно с пишман баровци и курви, за които зимата не съществува (целосезонно с голи гърбове). Е хубаво де, ама това не е частен клуб. Колкото и да е модерно, все пак си е просто едно кафене.

Човекът не знам кого се оказало, че познава, но завели дело срещу заведението. Оттогава клиентът е на доживотна безплатна консумация там.

Времена и провинциални нрави. Но не винаги за това иде реч май? Wink

Аз наскоро бях чула,че и друг човек осъдил въпросното заведение за подобно нещо. Явно си е практика при тях и ако мине  Peace

# 40
Няма как да е без причина.

Дали причината е основателна или не- това вече може да се коментира при малко повече подробности, които очевидно липсват.

Възможно е да се откаже обслужване след 22 часа на лице, което е или видимо изглежда под 18г. възраст.Но тази подробност би следвало да се уточни чрез документите и след това да се коментира дали е за сърдене или за черпене. Simple Smile

# 41
Може преди това да е била с компании,които са правили проблеми в заведението.И като са я видели да са помислили,че след нея ще дойдат и останалите.И пак ще има проблеми.
Това ми прилича на заяждане.
Ако беше така,авторката щеше да си знае причината поради която не я допускат и не би пускала цяла тема.

# 42
АФторке, съдейки по цифрите в ника ти, сигурно си на 15( ако си ги навършила въобще).
Регистрирана е през 2007-ма, пише че е на 42г., писала е в темата за свекървите...и аз не знам какво им става на тия хора. newsm78

# 43
Пързалка?

# 44
Или експеримент някакъв... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт