Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 40

• 64 079
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Боги май ще крадна масичките с малко по различни размери  Embarassed
Безсрамно си призна, значи Mr. Green .
Ще ти бъде полезно да знаеш, че моите са от алуминиев профил. Много исках да са от месинг, но се оказа, че с такъв размер няма или се чака безкрайно дълго, което за мен не е вариант.

# 646
  • Варна
Специално за любителите на хексагонали:
Горещо от изложението в Болоня

Това ще да е хита тази и догодина...
Днес около десет хиляди пъти ми спира дъха при вида на италианския дизайн! Велики!
Повече снимки - като се върна.
Арчо направо да ги поръчва.

Интересни нови никове се появяват и сеят жлъч. Кому е нужно това?

# 647
ЕХ, и Болоня 2014 са ви копирали тук-там
Скрит текст:

Трендове http://decor10blog.com/design-ideas/2015-trends-in-ceramic-tiles.html
С кухненската масичка е свежарско.

# 648
Интересни нови никове се появяват и сеят жлъч. Кому е нужно това?

Едното е жлъч, а другото не.

Следя темата от 3 години, дали за Вас съм нов ник или не няма никакво значение, мисля.
Споделям впечатление от темата. И да, изказването на Suede е грозно.

# 649
птица ах тоя жълтия таванннннн  newsm76
Налиии! Специално за теб го боядисах Grinning
В интерес на истината, аз бях от противниците на идеята ти за жълт таван, а на снимката определено ми хареса. Но помещението е доста по-високо май от нашия стандарт около 2.60м. А и таванът е жълт, но долу жълтото е в дребни акценти - цвете, вазичка, сгънато одеалце, а не е цял диван. Та все пак внимавай с жълтичкото Laughing

И за това имам възражения Laughing Опитвам се да си го представя в малка нашенска баня... Според мен, няма да е добре.

И пак есенно настроение:
Скрит текст:

# 650
  • sofia
Птица, тез добри хора от BHG вдъхновяват американската домакиня за какво ли не, особено за декорации. Пак са ми наводнили пощата с есенни венци и тикви Grinning
Много полезен сайт.

По успоредната кофти дискусия, споделям написаното от Ваяна.

А тези пък с новите трендове плочки са си класически мотиви от пачуърк платове и шалтета. Но пък там новите тенденции са пачуърка да става изящно изкуство - поне по изложбите.
Аз лично симпатизирам на "утилитарния" пачуърк.

# 651
Да, и в моята поща много тикви, много нещо Laughing И аз харесвам сайта!
Малка компенсация за българските домакини. Пак есен Grinning
Скрит текст:

За дискусията - Суеде сгреши, според мен, но в крайна сметка всички си имаме лоши дни. Мир Peace

# 652
Хехе, БГ декорацията всеки ден ще е прясна и различна - става  Twisted Evil

# 653
  • вятърничава
Малиии,Птица
Обаче нещо липсва,щото тука с вишновка и порто не става работата  Embarassed

# 654
  • На брега
Малка компенсация за българските домакини. Пак есен Grinning
Скрит текст:

Еее, като споменаваш българската домакиня, покажи буркана с трушията де. Знаеш ли какво огнено приключение ме очаква с чушкопека, като поутихне този леден вятър Laughing!

И тези двамцата са забъркали една чудесна еклектика (или гювеч, ако продължим темата с чушкопека) вкъщи!

# 655
  • Варна
Ще ти бъде полезно да знаеш, че моите са от алуминиев профил. Много исках да са от месинг, но се оказа, че с такъв размер няма или се чака безкрайно дълго, което за мен не е вариант.
Аз ще действам с желязо пък ще видим какво ще се получи. Най много да станат поставки за саксии  Mr. Green

# 656
Аз ще действам с желязо пък ще видим какво ще се получи. Най много да станат поставки за саксии  Mr. Green

Масичките са чудни. Много добре пасват на Богинското жилище. Нещо обаче не мога да си представя как се запълва, за да не се вижда дупката на профила. Някаква тапичка ли има?

# 657
  • Варна
Боги май ще крадна масичките с малко по различни размери  Embarassed
Аз ще действам с желязо пък ще видим какво ще се получи. Най много да станат поставки за саксии  Mr. Green

Масичките са чудни. Много добре пасват на Богинското жилище. Нещо обаче не мога да си представя как се запълва, за да не се вижда дупката на профила. Някаква тапичка ли има?
Дорис, с желязо няма ли да станат много груби спойките?

Ехопепи, аз и предния път ти обясних, че дупки няма. Те са на дъното, в основата на масата и няма как да се видят.
Скрит текст:

Много готини тия гейове. И аз съм там Simple Smile

Синият комод е убийствен.

# 658
Вярно, че ми беше обяснявала, но аз защо бях решила, че и отгоре е по същия начин не знам Embarassed Гледам ги тези тъмно сиви стени и така много ги харесах. Намерих майстор за шпакловките на стаята. Та се наложи да изравнява стените. Мазахме предварително с една смес за грундиране и се получи съвсем същия цвят, но сякаш стаята се "схлупи", а тук така добре стои.

# 659
ehopepi,
височина на таван, пространство, съчетание с бяло (на чийто фон изпъква), шаренийките отгоре, и не на последно място - фотографски умения Wink

Общи условия

Активация на акаунт