Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 40

• 64 064
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Този тапет Тунис как ви се струва за стена зад спалня? http://www.reginabul.com/тапети/PVC%20тапети/79319%20Тунис%202

# 676
  • На брега
Да се върнем на интериорите.
Ето една идея за стълбище

.
Първо, аз да кажа, че такава картина точно на стълбището си не искам! Плаж с лунна светлина ми навява само деморализиращи спомени! То или ще ми се допуши или ще ми се доправи нещо друго. Не й е мястото там Naughty!
Второ да кажа, че клозета е много юютен и му липсва само един ченгел с накъсан вестник.
Трето никой не повярва, че апартамента на Богиня е бил бял...
И аз ще съм с бяло аквариумче, но нищо не е окончателно. Кой знае, какво ще стане накрая...
Титина, оплака ли се току що, че ти е голяма къщата?  Heart Eyes
карамелена, следвай течението и се адаптирай в движение. Хич не се ядосвай, че не става, така както си си го представяла- може пък и за добро да е. Ако се огорчиш и ядосваш ще си заредиш жилището негативно. Нали знаеш приказката да вградената сянка на момата в моста. Вграждай и ти положителни емоции и радост още в мазилката, пък накрая току виж сте сътворили жилището мечта и ви снимат интериора в списание  Laughing  Sunglasses

# 677
  • Варна
Дорис, не е лош тапетът. Обаче трябва да обмислиш и останалата мебелировка.

Нова, ама и ти си една. Картината е последното нещо, което видях на снимката. Хареса ми решението за подиума и диванчето, както и усвояването на пространството отдолу.

И, да, цели 5 /пет/ години живях като в Карлуково - бяло, бяло, искрящо бяло навсякъде. После пратих мъжа ми в командировка и за 14 февруари опънах червените фенери в спалнята  Mr. Green После за 8 март от маникюр се върнах с тюркоазено кресло и... Остапа понесло  Mr. Green

# 678
Nova,харесва ми настроението ти -палаво  Blush
Това пред-петъчно ще да е .

Титина ,май изохка ,че и я голяма къщата .  Party Купи си повече картини сестро  bowuu

Боги, как бяло ? Сащисана съм днес ,да знаеш .
А аз като ви казвах ,че всичко искам да ми е бяло ,помните ли какво ми казахте вкупом ? Лъжкини ,ей Simple Smile

Ема , благодаря. Така добре е наредено ,че не повярвах ,че може да в уикенд къща ,а постоянна . Показвала ли си градското си жилище тогава ? Нищо нямам както идея или спомен освен селската замечтателна къща ,която винаги свързвам с теб и твоя стил   bouquet

Бетонът се отлага за утре .Молете се да не вали за мен  Praynig
Не съм сглобявала мебели досега ,но ме е яд на едно бюро .Стои купено вече месец и мъжа ми няма време за него ,а аз цял ден се чудя какво да правя и мисля да се пробвам ,но тези инструкции са бррр... Руса му работа .

Не знам дали ще мога да го сглобя с тези релси и не искам и да го разваля . Пише да не се зипозлва дрил   newsm78Някакви идеи ?

Tърсех да ви го покажа ,а те да вземат да го намалят от 99 на 79 долара . Shocked
https://www.lowes.ca/desks/sauder-square1-grey-ash-computer-desk_g2542439.html

За детето е за нейната стая .

# 679
  • Варна
Не ми хареса много стълбището, може би парапета, незнам. Виж подиума да!
Спалнята е тъмно дърво съвсем изчистена, четири греди Simple Smile ще видя снимка.

# 680
Титина, оплака ли се току що, че ти е голяма къщата?  Heart Eyes
Оплаках се ами, ние втория етаж освен за гости и "склад" за играчките на детето не го използваме за нищо др
Party Купи си повече картини сестро  bowuu
Купих аз (мъжът ми това лято беше изпаднал в еуфория да пазари - за една вечер търгове се озовахме с около 10 нови картини), чак в и БГ замъкнах- пространство за картини бол...само дето вече не остана за скулптори  Grinning

За бюрото, обади се на кастъмър сървис и си искай парите обратно. Ловс връщат пари....$20 са поне 10 кристални чаши все пак  Mr. Green

Иначе се сглобяват лесно.

# 681
Верно ли връщат ако са намалили стоката след месец ?

Но се оказа ,че не мога да го върна ,защото ползвахме гифт ваучери и беше уикенд на промоция без такси  и няма как . Другият път ще знам   bouquet

Браво за картините . Ще чакаме снимки .

Ти пък ? Как ще ти е голяма къщата ?  Направи една голяма денсинг зала горе за партита и стая за игра и си решила нещата с безпорядък от играчки и гости долу  Peace

# 682
  • На брега
И на мен са ми връщали пари от един стар амазонски сайт за обувки. Ако го имат, като условие това да връщат разликата, ако пуснат същата стока на по-ниска цена при тях или в някой от основните/дъщерни сайтове, какво значение има, че си го купила в събота и с гифт карта. Пробвай ги.

# 683
  • софия
Разкошни фототапети има. Аз имам в спалнята от шест години и харесвам. Ако някога и дойде реда и на нея за ремонт, пак ще сложа. Дори си харесах онзиден в Тапетията, за 1100 кинта  Crazy

# 684
Разкошни фототапети има. Аз имам в спалнята от шест години и харесвам. Ако някога и дойде реда и на нея за ремонт, пак ще сложа. Дори си харесах онзиден в Тапетията, за 1100 кинта  Crazy
Е, вашият в спалнята е върховен! Peace

Дорис, на мен ми харесва шарката, но не ми харесват цветовете.

# 685
lili_lili, тъмно кафявата ти стена с каква боя е? Все повече ми харесва и мисля спалнята ни да бъде дунавското синьо или такава.

# 686
Ти пък ? Как ще ти е голяма къщата ?  Направи една голяма денсинг зала горе за партита и стая за игра и си решила нещата с безпорядък от играчки и гости долу  Peace
Според размера за тукашните стандарти е малка, поне за квартала дето живея, а и зала за танци има долу ( то ние почти нямаме врати 9 да се чуди човек от къде се появиха 30 и кусур като боядисвах  newsm78).
Стая за игри не харесвам, но пък имаме мини фитнес, с боксова круша .... а играчките ги поизчистих, останах неприятно изненадана, колко неща е насъбрал дребоса. А има все още подаръци от рожденния му ден, които не е отворил.
За един от ваканционното ни жилище съм решила да сложа един фото тапер (черно бяла снимка) на вратата на гардероба ( като хармоника е и трябва да го режа). Единственото ми притеснение е дали няма да се "блъска" чернобялата снимка огромната картина от Перу

# 687
За днес, да не скучаете на работните места Laughing, един сайт за разцъкване.
Крадете идеи, нанасяйте се...
И не се блъскайте, има за всички Mr. Green

# 688
  • Варна
Е, не е ли яко?! Точно срещу масата за хранене? Аз съм във възторг  Sick А стъклото е такъв шумо- и ароматозаглушител, че да ти стане апетитно.

П.С. Защо имам спомен, че този апартамент май сме го коментирали newsm78

# 689
За днес, да не скучаете на работните места Laughing, един сайт за разцъкване.
Крадете идеи, нанасяйте се...
И не се блъскайте, има за всички Mr. Green

Като начало започвам с минималистичното (50м2)Wink
https://hqroom.ru/kvartyra-ploshchadiu-50-kv-metrov-kyeve.html
Тук -
Скрит текст:
Изглежда просторно,
а от този ракурс -
Скрит текст:
съвсем не Wink

Продължавам с нанасянето - ще търся нещо край вода Wink

Общи условия