Забременели след инвитро - тема 14

• 44 374
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
Честито и от мен на мама Isitme Simple Smile))))

А на мен защо не са ми пускали желязо, вит.Д и т.н... Само стандартна Кр.картина....  Confused

# 511
Аз желязото си го поисках сама  Simple Smile

# 512
Честито, на Isitme и от мен!

Ние днес бяхме на консултация. Добре сме. Спираме фолиевата и неоксида и почваме Биозин мама, Фимибион и за течението Полижинакс. Остава аспирина и допегита.

Иначе сме 23 седмица-605 гр.

Водят ни с термин 10.02.2016. А, в интернет ми го изчисляваше 3-4 дни по-рано.

# 513
Licoco от ЖК не чакай да ти ги пусне... А и ти си споделяла, че си спортна натура, явно док смята че се храниш здравословно. Иначе назначава вит.Д, вит.Б12, серумно желязо, албумин.

За термина -  за да няма обърквания съм си сметнала 14 дни назад от датата на пункцията и навсякъде казвам тази дата за първи ден на последен цикъл, а не реалната дата. Сигридов също ми го смята по този начин.

# 514
Ликоко, момичетата са ти отговорили, от ЖК не очаквай нищо, аз си ги платих, но Сигридов държеше да ги пусна в началото на 7 месец, защото бебо последния триместър се нуждае от тези витамини. През Първите 6 месеца док не ми изписа никакви хапове, защото е против тях, естествено при необходимост е друго. Витамин Д е с референтни стойности 20-50, моя резултат е 25 и той каза, че са ниски. Трябвало да бъдат в горната граница. Каза ми да си купя бирена мая на люспи( за В12), черен дроб от треска и да ям всеки ден по едно варено яйце (белтъчини за албумина).

# 515
Isitme Честито мамче  bouquet
Да са ти живи и здрави бебчетата и много да ви радват ! Бързо въстановяване ти пожелавам  Hug

ПП: И моите бандити бяха със почти същите мерки при раждането  Simple Smile

# 516
  • София
Изи, честито двойно щастие!  bouquet
Еди, за колко време стават готови резултатите на Б12, вит. Д и др. по-специфични неща? Имам час за вторник и се чудя кога да ги пусна.

# 517
Честити рожби на мама Isitme bouquet Да са много здрави, весели и послушни! Бързо възстановяване на мама Simple Smile

Франи, днес бях на лекар и коментирахме точно това, което ти си писала. По дата на трансфер, като се вземе предвид колко дневен ембрион са ми върнали, термина ми е 9-март. При лекаря естествено ми записаха термин по последна менструация, който е 12.03. Не се разяснявах много тогава, защото 2-3 дни не са кой знай какво. Но днес беше час с ултразвук и според размерите на бебето ми преизчислиха термина на 17.03. Та отново се разяснявах, че съм след ин-витро, трансфери, бластоцисти и какво ли не. Но не се очудих, защото сме в много малък град, далеч от градовете, в които има репродуктивни клиники и предполагам нямат особено голям опит с ин-витро бременности.

Както споменах по-горе, днес ми беше прегледа с ултразвук, който се полага между 18-20 седмица, доста подробно разгледаха всички органи, всичко е наред според доктора Simple Smile Направи предположение за госпожица, която не се спря цял преглед  Flutter Следващ преглед с ултразвук - 32-а седмица, а преди това имам два часа през четири седмици, но при акушерка  Peace

Хубава вечер на всички  bouquet bouquet

# 518
Изиии, честито!! Да са живи е здрави сладурите! Ще се радвам да споделиш как ги кръсти!
Дизи, растат зъбчетата, браво! Рано- късно, това е Simple Smile Аз за доста бебчета съм чувала преди 6 месец, днешната младеж много нетърпелива Simple Smile
Ние с Еленката бяхме на благотворителна фотосесия, че аз иначе не съм много по тези работи, но много хубави снимки й направиха, ще кача някоя.
Франи, каквото е казал Сигридов и според мен е по-меродавно. Отделно, че различните апарати винаги дават разлики.
А за зацапванията, повечето минахме през такива, включително и аз. Тогава приемах повечко утрогестан и много почивка.

# 519
  • България
Здравейте, на бързо да се отчета... Днес се родиха моите бонбони, в 37 седмица, той е 2800 а тя 2500.  Планирано секцио.
Честита страхотна новина  bouquet
Да са ви много здравички и щастливи. Какви хубави размери за блиизнаци!

# 520
Изи, честито двойно щастие!  bouquet
Еди, за колко време стават готови резултатите на Б12, вит. Д и др. по-специфични неща? Имам час за вторник и се чудя кога да ги пусна.

Вит.Д и Б12 стават за няколко дни така, че пускай ги по-скоро.
Останалите стават и в рамките на деня, но моя съвет е да се бодеш 1 път.

Isitme честито! Да са ти здравички сладурковците и да те слушкат Hug

# 521
Данди, изследванията са готови на следващия ден. Изследванията са желязо, В12, вит. Д, албумин и общ белтък. Когато пускаш желязо, кажи на сестрата да пусне и ЖСК(желязосвързващ капацитет).

# 522
Аз в Бодимед чаках 4 дни за вит.Д, явно зависи от лабораторията.

# 523
  • На остров
Аз си пия вит Д, специално попитах акушерката, не правели рутини изследвания на вит Д, но рутино изследват нещо, което показва  резерва на желязо за да могат да предвидят в напреднала бременост дали ще има нужда.

# 524
Аз пускам вит. Д в Малинов - излиза за един ден. Желязо не съм пускала още  Peace

Общи условия

Активация на акаунт