Фатих Харбие, Кара Севда, Кьосем султан - всичко за актьорския състав ~63~

• 32 593
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Васе Hug мързелуша Laughing

# 61
  • София

Кадир и върна жеста  Heart Eyes

Линде  Hug Heart Eyes Мичоно  Hug Heart Eyes Терзи  Hug Heart Eyes Рьоне  Hug Heart Eyes
Може ли да ми го разясниш щото аз не го разбирам  newsm78
Неслихан си е сложила в туитър снимка на Кадир за корица, а Кадир - снимка на Неслихан  Heart Eyes

Тук по-добре се вижда на Кадир профила и на Неслихан усмивката  Crazy
/не можеш да ги сбъркаш  Mr. Green /
Верно едва сега ги видях кат ми го разясни  Heart Eyes
 newsm08 newsm10

# 62
Кадир беше я сложил и преди ма я мана зарад траура Laughing

# 63
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing чек и аз да измързелувам, че верно  ме е хванал канапо Mr. Green

# 64
Вчера малко се снервирах Laughing

Изглежда че някои хора не живеят само у филмите Laughing ами и мислите и вижданията са им кат на шалварите ooooh!

Таман щях да искам жокер, ама се сетих, за какво иде реч  Laughing Чак да се чудиш, в кой век живеят... То сигурно и те имат такива снимки де, ама нашите кусури - в задния дисаг  Joy Joy Joy
Аз па искам два жокера, че нищо не фанах Whistling Laughing

Сега си гледкам ягодките Crazy Нямах представа, че и Васето се е включила Heart Eyes
Васе Hug Heart Eyes Еве Hug Heart Eyes благодаря bouquet  bouquet  bouquet и на Ренка Hug Heart Eyes, че с нейна помощ мога да си гледам сериалчетата Heart Eyes

# 65
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing чек и аз да измързелувам, че верно  ме е хванал канапо Mr. Green
Я се стегни Naughty къв е тоя мързел ooooh! тц, тц, тц, млади ора...  Crossing Arms  Whistling

# 66
  • Бургас
Привет!

Hug Hug Hug

# 67
Hug

Я се стегни Naughty къв е тоя мързел ooooh! тц, тц, тц, млади ора...  Crossing Arms  Whistling
Най вече сме такива Mr. Green

# 68
Joy Joy Joy Joy Joy епа, случва се Laughing

Хапчо Hug Heart Eyes

# 69
Кво става тука бе  smile3506
Бомба паднала в темата  Whistling Mr. Green

Рену, ма  Hug Heart Eyes Отдавна искам да те поздравя за набитото око, дет го изкара  Joy Joy Joy
Откри таланта на Юсуф и го заплю, още в първа серия на Езра-та  Laughing Laughing Laughing

# 70

Рену, ма  Hug Heart Eyes Отдавна искам да те поздравя за набитото око, дет го изкара  Joy Joy Joy
Откри таланта на Юсуф и го заплю, още в първа серия на Езра-та  Laughing Laughing Laughing
Party Party Party Сладур е той Heart Eyes и доста добър за 1 серял Peace щот Езрато не го броим с 2 серии Mr. Green ти гледа ли го тогава newsm78

# 71

Party Party Party Сладур е той Heart Eyes и доста добър за 1 серял Peace щот Езрато не го броим с 2 серии Mr. Green ти гледа ли го тогава newsm78
ми ко да правя, киризих с вас, че беше сушаво времето  Joy Joy Joy Joy Joy

6 му пишем на момчето, и задобрява с всяка серия  Mr. Green /Езрата ич не я броим  Mr. Green /

# 72
  • София
Ах тази малка съблазнителка  newsm48
ще ми се целува с други мъже  ooooh! Naughty

а пък и разголена  ooooh!

# 73
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug
Тъкмо си гледам съдбата и на рекламните паузи-кара севда от еким (покрай сериалите разбаф, че това значи октомври)-Бу кат пуберче-как се променя човек, като си ползва жилета редовно Joy Joy Joy

# 74
  • София
На тези снимка с Кадир са много хубави

Общи условия

Активация на акаунт