Отговори
# 270
Момичета, знаете ли с какви стойности ви е кръвното и какво е нормално? Има ли значение възрастта?

# 271
Нормaлното е 120 нa 80. Aз след кaто зaбременях кръвното ми стaнa достa ниско a пулсa ми е много ускорен. Нaпрaво ненормaлно ми се виждa. Но пък при всеки е рaзлично  Wink

# 272
Аз всеки ден си го меря и ми е ниско, горе долу ми е около 100/65. Става ми лошо по някога, кофти е, но е по-добре от високото. Нормалното доколкото знам е 120/80.

Ако забележите, че кръвното ви е станало високо, веднага се обадете на лекар, това е признак за прееклампсия.  Високото кръвно е много опасно.

# 273
Здравейте , искам да ви питам харесали ли сте си количка и имате ли някакво мнение за chipolino etro ,на нея съм се спряла,защото не е толкова скъпа, а си има всичко . Знам,че е рано но за сега тя ми харесва и една друга, но тя е страшно скъпа и просто няма смисъл Simple Smile

# 274
Ужас с такива откачалки не си струва да си хабиш нервите.
За кръвното и аз знам,че нормалното е 120/80,
обаче аз съм с ниско попринцип и преди малко ми стана лошо нещо,както си седях и си правех палачинки ,че много ми се ядяха изведнъж ми причерня и се разтреперих и главата ме боли много и ми се гади и ми се отяде Grinning премерих си кръвното 110/75 нз сега за мен това ниско ли е високо ли е ...вчера бях на лекар и ми го премери 107/62 и не ми беше лошо.
А днес съм на видеозон от 17:00ч. И нз дали да не го отложа,че го дават жега днес и ме е страх да не ми стане лошо.

# 275
Пуснете си ТЛС дават предаване за бременни  Blush

# 276
Момичета, ползвали ли сте с първите си дечица тази подложка? И за какво точно е?

http://moebebe.com/triagalna-podlozhka-motherhood

# 277
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=867841.0;topicrefid=19

Здравейте , искам да ви питам харесали ли сте си количка и имате ли някакво мнение за chipolino etro ,на нея съм се спряла,защото не е толкова скъпа, а си има всичко . Знам,че е рано но за сега тя ми харесва и една друга, но тя е страшно скъпа и просто няма смисъл Simple Smile

Mimsi аз в темата за количките следя мнения от майки ,които са ги ползвали ,иначе съм си харесала няколко в нета,ама като дойде време най-добре на място в магазина ще ги отсявам  Peace моят мъж предложи и в OlX daвидим , но съм някак си предубедена , а пак и искам поне в началото да си ми е ново за бебчо всичко  Wink

По принцип моето кръвно си е било винаги 90/70 като ми прилошее само сладкото помага  Mr. Green

# 278
Момичета как да си сложа лентичката под профила за бременността?  newsm78

# 279
Ето ги лентичките на бг-мама http://www.bg-mamma.com/index.php?action=lenti
, след като си направиш копираш линка в профила си.

# 280
Благодаря ти Simple Smile

# 281
Lady Stardust, благодаря ти! Май много от нас са искали да си сложат лентички за бременността  Blush

# 282
Ох, колко ми е объркан предният пост, дано сте разбрали какво имам предвид. Просто още много се вълнувам, преди малко се връщам от ФМ и съм много щасливаааа. Прегледа мина чудесно, точно 40мин гледахме бебока, останах много много доволна! Всичко си имаме, гледахме и мерихме всичко по няколко пъти. Лекарката ми направи чудесно впечатление, млада, добра, мила, обяснява всичко, спокойна. Каза, че всичко е наред и че имаме чудесно бебче, на този етап изглеждало повече от добре. Засега на първо предположение пак ще сме с розови гащи, но има време! Да ни е живо и здраво, каквото такова! Също така ми каза че в 16г.с. пак било хубаво да се види бебето, имало пак някакви измервания които само в тази седмица се виждали. Не било пълна ФМ, а няколко измервания на стомахчето и сърчицето, доколкото помня. На вас казаха ли ви нещо за тази седмица? Следващата вече още по обстойна ФМ каза в 21г.с. След прегледа ми взеха и кръв за БХС и другата седмица чакаме резултатите. Засега само от ФМ общият риск е 1:173000, което е много добре, точността била 94%.След като излезе и кръвният пак се съпоставяме.

# 283
Jujka аз утре ще ходя на тази непълна ФМ и съм в 16+1 седмица знам че е важна но нищо повече.Утре след прегледа мога да споделя повече

# 284
Моята лекарка каза точно обратното - от тази ФМ няма смисъл, защото е с 65% точност ,за разлика от първата, която е към 90% (процентите цитирам по памет). Аз се натисках да ходя пак, но тя ме отказа.

Общи условия

Активация на акаунт