Любители на Котки Тема 98

• 41 178
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
А защо при местенето няма на може да го вземете? Пътуването ли ви притеснява или какво?

# 331
  • София
Момичета, извинете ме за нахлуването, но имам нужда от съвет  Simple Smile
Синът ми иска коте. Ама много иска. Аз също много ги обичам. Гледала съм много котки като малка, но в къща с двор.
Проблемът е, че сега живеем в апартамент, в който почти през целия ден котето ще трябва да стои само  Confused
Мисля варианти да го взимам с мен в офиса (имам тази възможност, защото офиса е мой), поне докато е малко, за да не се чувства самотно и да не прави бели, но пък знам, че котките се привързват към дома. И горкото мъниче, не знам как ще му се отрази сутрин с мен на работа, после пак в къщи...
Въобще хем ми се иска, хем не ми стиска, както се казва...
Моля за вашето мнение  Hug

Elanor, проблемът ти е никакъв. Просто взимаш две котета вместо едно. И получаваш радост на квадрат, плюс че двете ще се забавляват самички много добре. А пък и още едно спасено коте ще си намери късмета с любящи хора. Кажи на твоето синче, че го обичам, без да съм го виждала! Толкова съм се нагледала на момчета, измъчващи животни... Трябва да е много добро дете твоето момче.

Anesy, едно голямо  Hug от мен, с всичкото съпричастие, на което съм способна! Знаеш, повечето сме преживели такава загуба, затова те разбираме напълно...

Jilian, направи си добре сметка, и бъдичестна със самата себе си. Ако прекараш една година с котьо, и след това си способна да го пратиш пак на улицата, по-добре е за него да не го взимаш.

...А мен ето ме пак иранка.

# 332
  • София
Да ви покажа Мъро Wink

# 333
Ох, благодаря на всички за мненията. Мисля, че ако го прибера сега няма никакъв шанс да го оставим след това. В момента ми е жал да не му сипя храна, пък да го изхвърля обратно на улицата след година - не се виждам.

Не можем да го вземем с нас когато се преместим, защото сега живеем в къща и котето е свободно да обикаля, където му се иска - чужди дворове, улици без кучета и всякакви местенца за катерене. В София ще трябва да го гледаме в апартамент. На улица с поне две бездомни кучета по всяко време. Т.е. никакво излизане.

Като среден вариант мога да му пригодя местенце в градинската барака за зимата. Но и така не се решава въпроса за следващата година.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 23:45 от Jillian

# 334
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Всичките ми котки са отгледани само и единствено в апартамент без излизане навън. Силвестър се ширеше и на терасата, но Томката например не е пускан там. Пробвах с юзди  Mr. Green, ама умираше от страх и гледаше да се прибере светкавично вътре. Някога Джиджо беше с ограничен достъп, Моки също, че и двамата бяха непредсказуеми. Не съм забелязала някой от тях да е драматизирал това, че няма достъп до улицата, напротив. Моки два пъти сме го прибирали примрял от страх, след като моят мъж го беше изхвърлял от терасата. Кастрираните котараци нямат нужда от екстремни улични изживявания. Светът е пълен с апартаментни котки. Peace

Мъро е прекрасен!  Heart Eyes Heart Eyes Hug

Leksi85, нещо много са се забавили докторите с направата на тази снимка. Thinking Дано се види какъв е проблемът. Peace

# 335
  • Някъде в търсене ............
Мърко в любимата му поза  Mr. Green
Привет, само да се разпиша , че сме добре, много отдавна не съм писала в темата .

# 336
Мърко в любимата му поза  Mr. Green
Привет, само да се разпиша , че сме добре, много отдавна не съм писала в темата .
Ауууууууууууууу  Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes привет, привет!  Hug

# 337
Благодаря за мненията момичета.  Hug

detelistna.4etirilinka искрено ме разсмя с двете котета, не е лоша идея.
Ще предам поздравите на сина Simple Smile Благодаря!
Много искам да му угодя, защото постоянно за това говори и като види някъде коте по улиците тича да го гали и постоянно пита "Кога ще си вземем котенце." Даже и име му е измислил вече  Laughing

# 338
  • На края на вселената!
Възможно ли е тези тримата да са дружки, или на белия с оранжевото му се спи та охлюв не види?
https://www.facebook.com/radiocrikcrok/videos/891383780909409/

# 339
  • София
И аз много му се чудих на този клип, особено на охлюва!

Аз пък ще ви пусна клип, от който ми стана много мило:
https://www.facebook.com/59119958068/videos/10153582609603069/

# 340
И аз много му се чудих на този клип, особено на охлюва!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Как да не ги поискаш всичките! Crazy

# 341
  • София
Възможно ли е тези тримата да са дружки, или на белия с оранжевото му се спи та охлюв не види?
https://www.facebook.com/radiocrikcrok/videos/891383780909409/

За мен това е истинско приятелство и доверие. На някой от вас случвало ли ви се е да галите охлюв? Rolling Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 342
Абе за галене-не съм галила Laughing
Но редовно ги обирам от улиците и мятам в храстите при дъжд

# 343
Аз ги обичам с ориз или с задушени с масълце и лимонче  Embarassed ама тоя от клипчето беше много симпатичен и би ми било жал да го изконсумирам. Laughing
Всъщност охлювите не се оставят да бъдат галени и при най-малък допир се прибират. Не съм убедена, че клипът е истински. Peace Но е много сладък. Grinning Heart Eyes

# 344
[За мен това е истинско приятелство и доверие. На някой от вас случвало ли ви се е да галите охлюв? Rolling Eyes

Специално за теб, MayyaI От преди седмица, две. Докато отивах на работа. Беше валяло.
1 2 3

Общи условия

Активация на акаунт