Любители на Котки Тема 98

• 41 172
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Тоз заспалия бял кот се казва Shironeko или Shiro
Той заедно с Maru са най-популярните котараци в нета. Широ е вечно като заспал, почти няма снимка с отворени очи Simple Smile Обикновено е с шапка или с друго натруфен за снимка. Явно е безкрайно кротък.

Видях едни прекрасни зелени очи по-горе, ако бях котка - да съм умряла от любов Simple Smile

Сега чета и пиша през телефона, а той ме хвърля директно на последното мнение. Връщам се аз назад докато стигна докъдето съм чела и пътьом чета "..аз ги обичам с картофи...." и си викам: "Ъ, аз в темата за котки ли съм?!" Simple Smile)))

# 346
Maru го обожавам. Heart Eyes Гледах го много докато бях бременна. Винаги ме кара да се усмихна. Жив и здрав да е.

# 347
Maru  вече почива в мир Sad

Продължавам да се срещам с Вести в парка всяка вечер, независимо дали е дъждовно и ветровито.. Много гальовно коте е .. И докато и говоря за Мърфи ме гледа в очите умилително. Не разбирам от бременни котета много много , но като и гледам коремчето се чудя дали не е бременна . Има ли някакъв начин да се познае този признак  или...?
А вчера срещнах един страхлив красавец , който ме гледаше с с очите на моя любимец.

# 348
Опипай й зърната дали са набъбнали. Ако е съвсем в началото на бременността, може би няма да си личи. Но ако е към средата на бременността, ще са по- щръкнали, така да го кажем. А ако е в края, при стискане ще пускат и мляко. Повечето маци вече родиха сякаш, но не пречи тази маца да е позакъсняла мама.

# 349
  • София
Maru  вече почива в мир Sad

Сигурна ли си? Не съм чула такова нещо. Дори от около година си има "сестричка" Хана. А това е клипче, качено преди 5 дни (все пак не пречи да е старо клипче Wink ).

https://www.youtube.com/watch?v=xLiYRMPk9IU

anesy, според мен Вести е твоето коте. Избрала те е. И да е бременна, какво от това? Щастието ще е умножено по повече. Wink Само един лош вариант има. Да е вече мама и котетата да останат без грижи, но пък кърмачката се личи по гърдите.  Wink

hahaha

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 10:47 от Тaня67

# 350
Здравейте Simple Smile
Община Пловдив провежда кампания за подпомагане кастрацията на домашни котки и кучета,
взех си един талон и в него са написани ветеринарните лекари, които участват в кампанията.
Много ще се радвам ако ми дадете някакви отзиви или препоръка при кой да отида

Скрит текст:

# 351
При Николай Боянов кастрирахме нашата Вики. Всичко беше наред, двама ветеринари са и имат голям опит. Препоръчвам Peace

# 352
  • София
[За мен това е истинско приятелство и доверие. На някой от вас случвало ли ви се е да галите охлюв? Rolling Eyes

Специално за теб, MayyaI От преди седмица, две. Докато отивах на работа. Беше валяло.
1 2 3

Мерси, мила, ама не ми се отварят.

Ей, profi, голям глад те гони hahaha Да не си на диета. С масълце, значи. Wink

# 353
Само се отбивам да се възмутя #Cussing out Преди малко излязох да хвърля боклука и чух мячене - оказа се малко коте в черен найлонов плик... Направо не знам що за човек може да го направи това... Вече почвам да ги подозирам, че нарочно ги изхвърлят около нас, защото това е третата котка за 2 месеца... Ей, чумата да ги тръшне, изроди гадни... #2gunfire Rage Казах на мъж ми да монтира камери по оградата и където го хвана някой такъв сладурковец, жив ще го дера!

# 354
Аз съм "ЗА" саморазправата с такива изроди!То ако се надяваме на спазване на законите за защита на животните...ще има да си чакаме.Гадове мръсни,много се ядосах,писна ми да слушам за такива истории.Що не вземат всички изроди убиващи и измъчващи животни да вземат да се самоубият групово,такава услуга на света ще направят #Cussing out

А иначе влизам да благодаря на този,който беше дал инфо как да изчистим котешко пиш от матрак!Преди малко ми се наложи и се сетих че тук имаше рецепта.Стана идеално,матрака мирише на нов Mr. GreenХванах напишканото прясно,добре че имам и протектор за матрак,но явно не изолира на 100%(вероятно би запарвало ако беше като найлон)от някаква изолираща но лееко дишаща материя е.От горе имаше локвичка,самият матрак беше съвсем леко влажен.
Маца не е съвсем виновна.Затворихме я в спалнята,че идва човек да монтира паркет в кухнята и коридора.Донесох и тоалетната,но тя хич не си я познава като я преместим на ново място и явно не е била сигурна къде е правилното място Rolling Eyes Обаче в тоалетната имаше ако,пък после за другото се е чудила.За всеки случай я заведох при напишкатоно и я шляпнах за назидание.До сега това е абсолютно първият такъв случай.Като я взехме бебе и още първото пиш беше на правилното място и сама си се научи.Ще видим от тук нататък какво ще парви Twisted Evil

# 355
Аз моля за съвет. Британката ни нали все се куми на мократа храна, било то купена или готвена. Преди й давах един път на ден и тя я яде по малко за 30тина минути, после я махам, да не се развали. Колкото яла, толкова. Сега обаче новата е сеикнала да получава мокра два пъти на ден. Затова започнах и на другата да давам по два пъти на ден. Обаче проблемът е, че новата за 2-3 минути си изяжда нейната, или даже някой път не я изяжда докрай, и след това задължително пристига при другата, за да й яде нейната храна. При което другата съвсем се отказва да яде. Пък новата като изяде чужда, ако не е изяла нейната си, се връща да си я доизяде. А така хем едната не си изяжда, хем другата яде повече от необходимото.
Давах в различни стаи, даже и при затворена врата, но новата идва да мяука пред нея и онази пак отказва да яде още. Дайте някакви съвети, моля?!?!?!

Иначе със сухата храна няма проблем. Имат в три купички джбата за деня и си се оправят.

# 356
Здравейте дами, за пръв път пиша в темата, търся дом за малко коте, което също намерих изхвърлено, гледам го у дома от седмица, а у нас животни да искаш. Още суче и на 4-5 часа се буди, все още не е самостоятелно. Ако някой от Североизточна България, проявява интерес, моля да ми пише!

# 357
  • На края на вселената!
От нета, ама съм я гледала 15 мин и не се стърпях, сърбят ме ръцете да я хвана

# 358
Здравейте  Hug
Изпуснала съм много , сега ще се връщам да чета .... и да попитам  с какви четки обирате космите от дивани , спални .... Тия лепкащите нещо не мога да се разбера с тях , много трудно ги разлепям и трудно сменям ролката ... Whistling ... от Практикер бях взела една дето в едната посока събира косми в обратната я чистя , но от ползване вече  се амортизира и се чудя с какво да я заменя ... newsm78...  Вие какви ползвате , от къде ги купувате и доволни ли сте ?

# 359
Аз ползвам четка за чистене на косми с твърд косъм, а когато се износи, купувам нова.

Общи условия

Активация на акаунт