Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 319

• 51 384
  • 725
  •   1
Отговори
# 540

Цитат
Дербито свърши - 3:2 за Бешикташ. Енгин ще черпи.
newsm10

Ахмет има списание newsm53, а за нас-нова роля. newsm17

# 541
  • Пловдив
Кликни върху гифчето за да чуеш Йомер: Дай да си направим с тебе селфи. Нали така правят. Яъз...

# 542

Кафеви, топли и изразителни очи..

# 543
  • Пловдив

Орелът - символа на Бешикташ - феновете веднага припомнят - с ръцете символизират...

# 544

Припомням си тази снимка от негова почивка.....
Много ми харесва..

# 545
  • Пловдив

От универсалките: Бешикташ, като Енгин Акюрек на върха.
Скрит текст:
BESIKTAS #EnginAkyurek gibi zirvede

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 23:56 от mariana51

# 546
Здравейте,момичета.
 Първо и аз като белите хора ,да благодаря на Барисея,която отделя от времето си за да ни достави радост.
 И така,Енгин отново ни поднесе своите интригуващи хрумки. Странни мисли кръжат в главата на този млад мъж и което е още по-впечатляващо,че ги изразява по дяволски оригинален начин.Във всеки негов размисъл има силно послание, плод на неговия богат интелект.И  най-простичката и изчистена история,поднася така човешки,че ни интригува със своята искреност и  ни кара да търсим дълбочина. Когато чета неговите есета го възприемам като пришълец от друга планета,дълбаещ с поглед,заобикалящата действителност с хиляди въпроси,които едва смогва да зададе,любопитен,всепоглъщащ. Понякога имам усещането,че душата му е отделена от тялото  ,като при будна кома и наблюдава света и живота,като през обектив и може би затова успява да надникне в душите на хората,които го заобикалят. Определям го като хроникьор на човешката душевност.И като всеки човек попаднал в един бутафорен свят, със своята момчешка закачливост,възприема обитателите му за много забавни.Той търси баланс в поведението на хората в тази нагнетена от убийствената жега обстановка. Нищо не убягва от критичния му поглед и той някак момоходом го отразява като прави  странни,впечатляващи асоциации. Дори факта,че част от виденията му са плод на съновидение ,според мен е един вид бягство от действителността,защото като страничен наблюдател виждаш нещата по-ясно. В съня си често виждаме реализирани  желанията си,Прокрадва се намек за взаимност с любимата жена,която е извор на живота. Нашият странник дори се опитва да хвърли мост между два свята,иска да проникне в мислите на тези,които са извървели по-голяма част от пътя си,да се постави за кратко на тяхно място.Хубавото е,че след тези  свои размисли и анализи  винаги стига до заключението,че най-трудно е да останеш човек и дори ако имаш късмета да се преродиш най добре е да останеш верен на себе си ,заобиколен от хората,които обичаш и те даряват с любовта си.Всички негови хрумки възприемам,като размисли на „глас”,изложени на хартия за наше щастие и удоволствие,а когато човек си мисли,че е „ насаме със себе си” се старае да бъде до болка откровен,не се мъчи да излага мислите си с префърцунени фрази.Харесва ми,че Енгин  „разголва” душата по този своеобразен начин и аз мога да надникна в нея.

# 547
  • Пловдив

За спокойна вечер.

# 548

Лека да е, момичета.

# 549
Здравейте,момичета.
 Първо и аз като белите хора ,да благодаря на Барисея,която отделя от времето си за да ни достави радост.
 И така,Енгин отново ни поднесе своите интригуващи хрумки. Странни мисли кръжат в главата на този млад мъж и което е още по-впечатляващо,че ги изразява по дяволски оригинален начин.Във всеки негов размисъл има силно послание, плод на неговия богат интелект.И  най-простичката и изчистена история,поднася така човешки,че ни интригува със своята искреност и  ни кара да търсим дълбочина. Когато чета неговите есета го възприемам като пришълец от друга планета,дълбаещ с поглед,заобикалящата действителност с хиляди въпроси,които едва смогва да зададе,любопитен,всепоглъщащ. Понякога имам усещането,че душата му е отделена от тялото  ,като при будна кома и наблюдава света и живота,като през обектив и може би затова успява да надникне в душите на хората,които го заобикалят. Определям го като хроникьор на човешката душевност.И като всеки човек попаднал в един бутафорен свят, със своята момчешка закачливост,възприема обитателите му за много забавни.Той търси баланс в поведението на хората в тази нагнетена от убийствената жега обстановка. Нищо не убягва от критичния му поглед и той някак момоходом го отразява като прави  странни,впечатляващи асоциации. Дори факта,че част от виденията му са плод на съновидение ,според мен е един вид бягство от действителността,защото като страничен наблюдател виждаш нещата по-ясно. В съня си често виждаме реализирани  желанията си,Прокрадва се намек за взаимност с любимата жена,която е извор на живота. Нашият странник дори се опитва да хвърли мост между два свята,иска да проникне в мислите на тези,които са извървели по-голяма част от пътя си,да се постави за кратко на тяхно място.Хубавото е,че след тези  свои размисли и анализи  винаги стига до заключението,че най-трудно е да останеш човек и дори ако имаш късмета да се преродиш най добре е да останеш верен на себе си ,заобиколен от хората,които обичаш и те даряват с любовта си.Всички негови хрумки възприемам,като размисли на „глас”,изложени на хартия за наше щастие и удоволствие,а когато човек си мисли,че е „ насаме със себе си” се старае да бъде до болка откровен,не се мъчи да излага мислите си с префърцунени фрази.Харесва ми,че Енгин  „разголва” душата по този своеобразен начин и аз мога да надникна в нея.
newsm51 newsm10 smile3501
"Хроникьор на човешката душевност...до болка откровен"...Прекрасно казано, Миле...С всеки разказ той е една идейка по-близо до нас...
Целият ти пост ми достави удоволствие рано-рано...Благодаря!

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 06:27 от loveofmine

# 550

Добро утро момичета  Two Hearts

Хубава и ползотворна нова работна седмица !  Въпреки очакваните "цветни" кодове в почти цялата страна, нека да ни е ведро и спокойно...

Съвсем набързо преминах през снощните ви постове - настроение, нови снимки, футболни победи, поздравления към нашия автор...  Компанията е била на ниво !

Ще ви споделя само едно напълно безпристрастно мнение и то на човек, който не харесва и не гледа турски сериали. Снощи бях на работа и дадох разказа на колежката с която бях дежурна да го прочете / всичко което има писано за и от Енгин си го имам на хартиен носител /... Тя го прочете доста внимателно и попита - "Това оня "твоя" турчин ли го е писал? Умен е."  /Аз нали съм им "проглушила" ушите да им обяснявам колко е по-по-най във всичко и те го  "познават" задочно./
Така,  че нейното мнение беше доста ценно за мен.

Отново да ви пожелая хубав и успешен ден, пък аз ще си почивам... въпреки, че имам доста запланувани за днес домашни задачки...

Задължителното сутрешно кафе с усмивка...

Скрит текст:

# 551
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Новата седмица ще е в очакване и на финала й - 4 октомври. Надявам се, да видим Енгин с още един трофей, макар че не вярвам да му е толкова важно. Но защо пък да не попълва колекцията си с награди....

И докато чакаме новини, ред е за преговор на епизод 21. Линкове за гледане:

Тук: http://www.videoclip.bg/watch/399897_mrusni-pari-i-lubov-ep-21-1?playlist=5705

Тук: http://www.vbox7.com/play:f1df0b062d?p=collection&id=2085472&order=date

И тук: https://vk.com/video223680451_170206947

# 552

newsm51

Вместо добро утро:
Engin Akyurek Universal Fans Club,
Cosma Aurora :

„Нашият Енгин пише все по-добре! Дори и да не разбираш деликатните му послания, виждаш колко е талантливо и дълбокомислено нашето момче.”

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 08:55 от loveofmine

# 553
  • Пловдив

Да, Енгин успя да поиздуха това и онова, този и онзи, доказа на тези и онези - тук и там - навсякъде, с това и онова - с всичко.

# 554

newsm51
Пак от фейса:
"Неговата мила и неподправена усмивка с малка дозичка стеснителност. Усмивката е най-красивото нещо, което можеш да носиш върху себе ..."

Общи условия

Активация на акаунт