Златна есен иде вече, гука Юнското човече.

• 41 009
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
И при нас проплаква от зъби. Давам и аз хомеопаъия и спря да се буди нощем.
За ваксините не чета в нета, а в книгите. Има достатъчно специализирана литература по въпроса на всякакви взици.

# 406
  • Горна Оряховица
какво давате на мен ми "изписаха" дентокинд, но ми се струва че няма ефект много се фъчка на сън

# 407
  • в матрицата
Хомеопатичното предписание е ИНДИВИДУАЛНО. Такива баркочи на Дентокинд  няма как да дейстават. Взимат се куп симптоми, поведение на дете, начин по който плаче, смее и т.н. и чак тогава се назначава лекарство. Това, което действа на Карина на вас може изобщо да не подейства  Peace С

# 408
Разбирам,че повечето от Вас са против ваксините така ли????Ама защо?????

# 409
Относно блузите за кърмене коментирани малко по назад, аз си купих 2 такива.   http://www.matatama.com/drehi-za-karmene/Bluza-s-3/4-rakav Отначало ми бяха супер удобни, после малкият разви мания да ми дърпа дрехите докато суче. Grinning Малко се поотпуснаха, но за 6 лв. хич не ме е яд и си ги нося спокойно. Simple Smile

# 410
  • Пловдив
Пиша от телефона и ще съм кратка.
Има анкета, от която е видно,  че повечето от нас не са против ваксините.  Аз на разни апокрифни писания из Интернет и най-вече фейсбук не вярвам за не доказаните вредни съставки или ефекти на това или онова. Последно, дето широко се шумеше за ГМО в ХИП,  но публикация без автор и конкретни изпитвания. Всеки си има глава на раменете.
Ползвала съм хомеопатия от аптеката Коликинд и пак бих ползвала.  По - съгласна съм на това, отколкото човек със съмнителни познания да ми даде съмнителни бели гранулки в необозначено прозрачно найлонче и да ми каже "конкретно за теб са и ще ти помогнат".

# 411
  • на пясъка при черупките от миди
Пиша от телефона и ще съм кратка.
Има анкета, от която е видно,  че повечето от нас не са против ваксините.  Аз на разни апокрифни писания из Интернет и най-вече фейсбук не вярвам за не доказаните вредни съставки или ефекти на това или онова. Последно, дето широко се шумеше за ГМО в ХИП,  но публикация без автор и конкретни изпитвания. Всеки си има глава на раменете.
Ползвала съм хомеопатия от аптеката Коликинд и пак бих ползвала.  По - съгласна съм на това, отколкото човек със съмнителни познания да ми даде съмнителни бели гранулки в необозначено прозрачно найлонче и да ми каже "конкретно за теб са и ще ти помогнат".

Много ми е трудно от доста време да не избухна, заради добрия тон в темата, но този път няма как поне да не подкрепя poohito!!!!!! Тук би трябвало да обсъждаме и да си помагаме, а не даваме непоискани съвети или да се обвиняваме кой слагал ваксина и кой не! Както и poohito писа- всеки си има глава на раменете и може да прочете официални изследвания от официални източници и тогава да вземе информирано решение. Достатъчно друго напрежение има в ежедневието ни, за да четем и в любимата темичка подобни. Всеки, който иска да дразни излишно или нагнетява тази тема може винаги да я напусне!

Та така! Изказах се! Иначе приятен ден на всички  Mr. Green

# 412
  • София
Относно блузите за кърмене коментирани малко по назад, аз си купих 2 такива.   http://www.matatama.com/drehi-za-karmene/Bluza-s-3/4-rakav Отначало ми бяха супер удобни, после малкият разви мания да ми дърпа дрехите докато суче. Grinning Малко се поотпуснаха, но за 6 лв. хич не ме е яд и си ги нося спокойно. Simple Smile
Кой размер си взе? Hug

# 413
Какво толкова попитах????

# 414
Аз малко да разведря обстановката и да кажа добре дошла обратно на Бубенцетоbouquet Много ще се радвам, ако обратно се включиш и разказваш как сте с бебенце  Hug Помня, че с теб бяхме на един термин и в един момент имахме еднакви притеснения по време на бременността. А сега си гушкаме прекрасни бебоци  Hug

# 415
Деси спокойно...не си ти прблема. Просто всички майки имаме страхове...аз питам точно тук примерно като се притесня, защото знам, че доста мами ще се включат да ме успокоят или да ми дадът съвет от опит и т.н.

# 416
Относно блузите за кърмене коментирани малко по назад, аз си купих 2 такива.   http://www.matatama.com/drehi-za-karmene/Bluza-s-3/4-rakav Отначало ми бяха супер удобни, после малкият разви мания да ми дърпа дрехите докато суче. Grinning Малко се поотпуснаха, но за 6 лв. хич не ме е яд и си ги нося спокойно. Simple Smile
Кой размер си взе? Hug
L Simple Smile перфектно ми стои, а горната част си се намества колкото и да е голям бюстът.
Само ми забавиха поръчката 10 дни. Simple Smile

# 417
  • в матрицата
Предполагам аз съм проблема. Съвети не давам, споделям опит и знания - за което няма да се извинявам  Mr. Green. И защо Фиорче реши, че се нагнети обстановката? С кое? Аз, ако искам да я нагнета, с такава информация ще ви затрупам, че няма да спите дълго време  ама не искам.  Wink

# 418
Какво мислете да правите през зимата с децата???Как ще се забавлявате?

# 419
  • София
Относно блузите за кърмене коментирани малко по назад, аз си купих 2 такива.   http://www.matatama.com/drehi-za-karmene/Bluza-s-3/4-rakav Отначало ми бяха супер удобни, после малкият разви мания да ми дърпа дрехите докато суче. Grinning Малко се поотпуснаха, но за 6 лв. хич не ме е яд и си ги нося спокойно. Simple Smile
Кой размер си взе? Hug
L Simple Smile перфектно ми стои, а горната част си се намества колкото и да е голям бюстът.
Само ми забавиха поръчката 10 дни. Simple Smile

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт