COLIN FARRELL - Кога 30-годишните лоши момчета на Холивуд стават добри

• 46 355
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • срещу двата комина :)))
Ау, много хубаво, така чакам пак да има серии на Шерлок Heart Eyes
Муре, защо са така облечени? Няма ли да е както до сега в наше време действието newsm78 Нещо не разбрах.....

не това е само един специален епизод, действието е в 19 век

# 226
  • Once there was a Hushpuppy...
А, за това. Мерси.
Като в книгата Peace

Ето го с Джоузи от миналата седмица Peace

http://www.btv.bg/video/cinema/videos/kato-na-kino-03-10-2015-1-chast.html

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 10:19 от Hushpuppy

# 227
Хайде, като сме на вълна Хидълс да ви споделя, че и с него ще има интервю в Преди обед - днес откъс, вероятно в предаването в неделя на Стаси Кара цялото Peace
Също и с Гилермо дел Торо за филма им. Знам, че има доста фенки сред нас на Том Wink, та ще го пусна по-късно, за тези, които не могат да гледат сега.
Чудесна новина! Да го чуем и него как ще се справи с българския.
Благодаря, че ще го пуснеш! Hug

вече има трейлър на Шерлок  Heart Eyes
Още една чудесна новина днес. Изчакахме се с тоз Шерлок. Ах, Марто какъв е готин! Heart Eyes

# 228
  • Once there was a Hushpuppy...
Точно сега гледах откъса от предаването на Стаси Кара Simple Smile
В събота от 18.00ч цялото предаване с цялото интервю.

Леелееее, другата седмица ще има интервю с Клайв Оуен, на 15.10 Party

Да ви споделя впечатления от Гилермо и Том.
Не бях гледала до сега с тях интервюта и съм приятно впечатлена, както и от нашата Стаси. Много талантливо младо и умно същество е тя. Така, с лекота им задава всякакви въпроси и им се усмихва, разтапя мъжете не с красота, а с чар и интелект.
Том я хареса, отговаря охотно и е много приятен мъж.
Гилермо я похвали, че му говори и на испански, впечатли се човека.

Тази Мия Васиковска толкова да ми е неприятна Confused А, е идеална за подобни роли, те казват, че филма им бил готик романс. Мислели да взима Ема Стоун и Къмби, но се отказали.
Стана ми смешно, че на Гилермо му трябвало повече одухотвореност и човечен образ, за това се спрял на Том Grinning

# 229
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бърз поглед из фейса на Грег Уилямс показва, че не снима само Том:
* Джейк и партньор във Венеция

*пак оттам, профилът на Еди

*Матиас

# 230
Той и Колин е снимал. Май е време да спретна един пост със снимки от различни фотосесии на Колин.

Междувременно снимки от онзи ден. Колин е отново в Ирландия за премиерата на The Lobster и заедно с половината рода е ходил на представление на пиесата The Curious Incident of the Dog in the Night-Time.

Посетил е и фондацията Katie Rose.

В класацията за най-любим дъблински актьор е на второ място след Брендън Глийсън - http://www.joe.ie/movies-tv/colin-farrell-comes-2nd-in-a-poll-of … -actresses/514673

The Top 14 Dublin Actors and Actresses in the order of popularity are:

1)  Brendan Gleeson
2)  Colin Farrell
3)  Colm Meaney
4)  Gabriel Byrne
5)  Brenda Fricker
6)  Amy Huberman
7)  Aidan Gillen
Sunglasses  Maureen O’Hara
9)  Domhnall Gleeson
10) Fionnula Flanagan
11) Aidan Turner
12) Alison Doody
13) Andrew Scott
14) Sarah Bolger

Хъши, и аз гледах краткия откъс със Стаси Кара в сутрешния блок. Много ми хареса Стаси, много е чаровна и лъчезарна и успява да задава интересни въпроси. То вярно, че като се промотира конкретен филм няма кой знае колко различни въпроси да се зададат на актьорите и режисьорите, те затова са толкова отегчени по такива мероприятия и към края на кампанията си рецитират заучените реплики, но нейните интервюта звучат свежо. Много ми допаднаха и коментарите й за Джоузеф и Том. А Дел Торо много й се зарадва като му говореше на испански.

# 231
Какво е коментирала?

Няколко снимки на Джоузеф със Земекис:

Явно си допадат, много влюбено се гледат Grinning

малко татковски ентусиазъм

Похвала от не кой да е Heart Eyes

И слухове за нова роля

# 232
Да ви споделя впечатления от Гилермо и Том.
Не бях гледала до сега с тях интервюта и съм приятно впечатлена, както и от нашата Стаси. Много талантливо младо и умно същество е тя. Така, с лекота им задава всякакви въпроси и им се усмихва, разтапя мъжете не с красота, а с чар и интелект.
Том я хареса, отговаря охотно и е много приятен мъж.
Гилермо я похвали, че му говори и на испански, впечатли се човека.

Тази Мия Васиковска толкова да ми е неприятна Confused А, е идеална за подобни роли, те казват, че филма им бил готик романс. Мислели да взима Ема Стоун и Къмби, но се отказали.
Стана ми смешно, че на Гилермо му трябвало повече одухотвореност и човечен образ, за това се спрял на Том Grinning

Мерси за информацията. Ако не беше форумът, нямаше и да разбера, че се е провело такова интервю Grinning .

И на мен ми направи впечатление Стаси, хареса ми, че се е поинтересувала, че Том има още два филма освен Crimson Peak, а не като някои журналисти, които нямат представа за какво говорят, а понякога и с кого говорят.

Че Джоузеф става като се ръкува. Както и че е приятен и земен.

# 233
Ахх, това е то- доброто еврейско момче Crazy
А за Том?
(което ме подсеща , че сутринта забравих да кажа, че ме сърбят ръцете да му крадна котарака Mr. Green)

# 234
  • срещу двата комина :)))
Фаса при Джими, тоя косюм не ме кефи  Crossing Arms

# 235
Да, много стандартно чичовски костюм. С тялото, което има, Фаса може да си позволи много по-модерни линии.

Цитирали ли сме досега какво казва Гари Олдман за Томик?
He says he’s a fan. Been a fan. Yeah, I can see a bit of me in Tom. He’s got a lot of great things going for him too. I think he’s incredibly charismatic and beautiful and he’s got a great talent too. It’s quite a cocktail. Not everyone has that. But he’s beautiful, like Paul Newman. He’s got that aliveness, like raw meat."
 Heart Eyes

В потвърждение на казаното един красив гръб

И малко рейтинги
http://variety.com/2015/digital/news/the-revenant-fans-riled-up- … -bond-1201612320/
които май отговарят на въпросчето дали точно скандалчето води до мястото на Том в старметъра.

# 236
Снимки от премиерата на The Lobster в Дъблин.

Скрит текст:

И снимки от новия брой на The Telegraph Magazine

И още един постер на Solace

# 237
За начало на седмицата- две разкошни снимки от Москва

# 238
  • в сърцето на един мъж...
Гледах тоя уикенд два филма на други участници в темата, та да споделя за тях Grinning

Magic Mike XXL - очаквах нещо повече, честно казано, първата серия беше в пъти по-добра. Втората така и не я разбрах Embarassed Явно идеята е, че стриптизьора си остава такъв форевър. Иначе честно казано доста се посмях Laughing И се порадвах много на Джо  Embarassed Иначе Чанинг както винаги в добра форма и танцува страхотно, само това катерене отгоре върху жените хич не ми хареса Embarassed Като взеха да ги подмятат, чак ми стана лошо Blush Готина музика, забавни моменти, ама нищо особено, можеше и без него Mr. Green

Layer Cake - забравила съм, че тук участва Том Харди, беше приятна изненада, като свали маската. Хареса ми, такъв един готин, зализан, културен гангстер. Приятно филмче.

# 239
За начало на седмицата- две разкошни снимки от Москва
Много хубава първата снимка.

Трябва да поровя да видя няма ли да излезе и видео от Вечерний Ургант.

Гея, напълно съм съгласна с мнението ти за Меджик Майк. Само заради Джоджко си струва да се гледа.

Снимки от участието на Колин в ирландското The Late Late Show.

Ето и видео от шоуто - http://www.rte.ie/player/bg/show/the-late-late-show-extras-30003017/10477531/

И цялото интервю за The Telegraph - http://www.telegraph.co.uk/film/the-lobster/colin-farrell-interview/

Общи условия

Активация на акаунт