COLIN FARRELL - Кога 30-годишните лоши момчета на Холивуд стават добри

• 46 271
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хъш, навреме се появи, ето ти една компилацийка на Том с куче Grinning
http://mashable.com/2015/09/14/tom-hardy-loves-holding-dogs/#Wv1P0i05Vgki

# 16
Благодаря за новата тема, информативна и прекрасно оформена както винаги.   bouquet

Откакто следя поредицата, това е може би най-интересната тема за мен. Смятам Колин Фарел за много добър актьор, еднакво силен в екшън ролите си и в драматичните предизвикателства, които фигурират във филмографията му. Досега най-силно ме е впечатлил с ролята на Сиракюз във вълшебния филм Ondine и като Жан в Miss Julie.

Също така искам да споделя, че според мен липсва РОЛЯТА (не случайно с главни букви) на Фарел с която да бъде запомнен завинаги и да бъде неговия основен флагман. Почти всеки топ актьор има една роля (или няколко), които са емблематични за него, някак си точно този филм/роля сякаш липсва на Фарел.

bowuu
Според мен тази роля още не е изиграна. Очаквам я с интерес.  Simple Smile

А сега си набелязвам In Bruges за гледане.

# 17
  • Once there was a Hushpuppy...
Хъш, навреме се появи, ето ти една компилацийка на Том с куче Grinning
http://mashable.com/2015/09/14/tom-hardy-loves-holding-dogs/#Wv1P0i05Vgki

Мерси Hug

Виждаш ли го как грее, като има куче с него. Много ги обича, личи му по това как ги гледа и държи Heart Eyes

# 18
Гледала съм немалко от филмите на Колин и другият месец ми предстои да гледам Омарът на LFF, но преди това смятам да започна с True Detective. Виждам обаче, че тази му роля я няма в анкетата...но нищо.

---

Сега е време за един мега Хидълс пост

Първо снимката от която ще ми спре дъха  baby_neutral 

Снимки преди пресконференцията на High-Rise тук - http://www.tomhiddleston.us/gallery/thumbnails.php?album=547

Снимки от самата пресконференция - http://www.tomhiddleston.us/gallery/thumbnails.php?album=548

Нов клип от Crimson Peak - https://twitter.com/crimsonpeak/status/643833479981993984

И малко интервюта

Tom Hiddleston Talks 'Kong: Skull Island' and 'Thor 3' (Thor: Ragnarok) -https://www.youtube.com/watch?v=zrX4X-JiXtw

Tom Hiddleston Says 'Kong: Skull Island' Makes Him "Vibrate w/ Excitement" | MTV News - https://www.youtube.com/watch?v=gv3QcEVT-Zo

TheWrap Interview Studio at Toronto 2015: Tom Hiddleston and Elizabeth Olsen on ‘I Saw the Light' - https://www.youtube.com/watch?v=yp-agy7q1gQ

И последно за Etalk - http://www.etalk.ca/tiff?videoid=704916

# 19
Честита темичка!
Колин Фарел съм го гледала в Александър, когато нашумя, даже беше един от първите от това поколение, с които съм се сблъскала. Филмът ми хареса, но сега като чета какъв грандиозен провал е бил, какво ли ми е разбирала тийнейджърската тиква тогава? hahaha hahaha В други филми не си спомням да съм го гледала, канех се да гледам Седемте психопата, но не заради него, а заради Уди Харелсън, но само с каненето си останах. Вторият сезон на Истински детектив също ми е в списъка за гледане, но не обещавам скоро да го гледам.

# 20
но преди това смятам да започна с True Detective. Виждам обаче, че тази му роля я няма в анкетата...но нищо.
Ами много роли, много нещо! Едва ги намалих до тази бройка и пак са много. Реших все пак да не включвам тази роля, защото не е филмова, нищо че е една от най-добрите му.

Колко много Хидълс!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 21
  • в сърцето на един мъж...
Злате, мерси за темата, много хубава е станала! Heart Eyes
Аз харесвам Колин, гледала съм го в доста неща и си го търся като излезе нещо ново, за да гледам. За пръв път толкова да ми хареса някой как играе, че да искам да прочета книга и да я търся на всяка цена - Зимна приказка. Само че тя се оказа голямо разочарование, а Колин е толкова прекрасен в този филм. Има няколко сцени, в които буквално ми спираше дъха, а сцените с Ръсел бяха много много добри  Heart Eyes
Аз също ще повторя някои от филмите, други ще гледам за пръв път. И много трудно ще избера кой да ми е фаворита. Харесвам Ask the dust - невероятна роля прави там, а в Триаж е неповторим, няма и следа от сексапила му. Ако не ме изненада нещо друго, вероятно ще гласувам за един от двата.

# 22
Сколасах най-сетне да дойда при вас.

Злате, това е най-забавната тема от поредицата, много се смях.

На Колин повечето му филми съм го гледала, половината от тях забравила, но си набелязах 3-4, които ще изгледам не знам кога.
Аз също не мога да определя коя РОЛЯТА, защото както каза Chlo-é май още не е изиграна, но ще ми е много трудно да избера любима роля за анкетата, защото всички които харесвам, намирам за еднакво силни. Последното, най-ярко впечатление, е от Госпожица Юлия.

# 23
брей, аз ли ще съм първата писала  Joy не съм гледала много от филмите на Колин, но и от тези, които съм имам чувствово, че съм гледала един и същи герой  Mr. Green ще видим какво ще гледам, но за сега фаворит ми е В Брюж, както и Седемте психопати  Peace

И аз така, но това не ми пречи да ме радва и вълнува всеки нов филм  Peace на хормонално ниво  Heart Eyes колкото по-мърляв толкова по-добре.

Със Злата съм съгласна с коментарите за всички филми, които съм изгледала с Колин, освен за Total Recall, римейка за мен беше пълна катастрофа, и Колин също, целия филм беше безумно препускане от екшън-сцена в екшън-сцена и аз лично не видях никаква игра  Peace

За любим филм още не мога да гласувам, но вероятно ще е за Телефонната будка, много ми хареса на голям екран още тогава Колин и ме "закачи" за себе си.

Събирам сили за да се гмурна в Госпожица Юлия, отлежава на харда, откакто е излязъл

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 10:41 от Mrs. Swift-Kloss

# 24
  • София
Добър ден! Не съм чела още какво сте изписали. Изчетох само Злата и мячик по обясними причини.

За мен Колин стана "о-ха" във Фермата, Хормонално го харесах във вампирската щуротия, но като силен актьор твърдо го оцених в Госпожица Юлия. Там отива и моят глас. Два часа не си отлепих погледа от екрана в киното.
Оказва се, че съм гледала голяма част от филмите с него, но си запазвам препоръката на Зло-то за Тайгърленд.

# 25
Добро утро!

Мяч, много добре си завършила предната тема.   bouquet
Още се смея на котето и разголената гръд  Joy

Chlo-é, добре дошла в темата! Hug
(Извинявай, не те познах с новия ник! Embarassed Добре, че имаше кой да ми отвори очите.)

Злате, това е най-забавната тема от поредицата, много се смях.
Много се радвам, че темата ви харесва и я намирате забавна. Аз също много се забавлявах докато я правех. То е трудно да не се смееш като четеш какви ги е вършил, още повече пък като го слушаш сам как разказва. Има талант за разказвач и отлично чувство за хумор.

а в Триаж е неповторим, няма и следа от сексапила му.
Гея, ако цениш липсата му на сексапил гледай The Way Back и Horrible Bosses  hahaha

Оооо, Ване!  Hug
вампирската щуротия
Много се смях на този филм.  Laughing

освен за Total Recall, римейка за мен беше пълна катастрофа, и Колин също, целия филм беше безумно препускане от екшън-сцена в екшън-сцена и аз лично не видях никаква игра  Peace
Бум, аз си ги харесвам от време на време такива безмислени екшъни. Колкото повече екшън и пуцане с пушкалата, толкова по-хубаво. А пък Колин и Брайън Кранстън просто нямаше как да ги пропусна. Heart Eyes

"Телефонната будка" и не мен ми е много любим, чудя се дали да не гласувам за него. Обаче пък в "Госпожица Юлия" също направи много силна роля. Вярно, че филма ме измори и натовари, накрая ми идваше да удуша Стриндберг, но беше хубав.

Охо, качили са темата на въртележката!

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 11:26 от Злата с метлата

# 26
  • в морето до колене
Охо, качили са темата на въртележката!
Да бе. И аз видях. Е, да видим кого ще привлече...
Присъединявам се към адмирациите за темата към Злата. Аз се забавлявам от преди вас - щото тя ми прати началната публикация още преди няколко дни.

Мяч, много добре си завършила предната тема.   bouquet
  Blush - надявам се и другите да видят, че все пак я завърших... Понеже не я започнах като хората - викам поне да се постарая със завършването.   Embarassed

Сега няколко думи за моите сблъсъци с Колин.
Аз си знаех, че има голяма филмография, а познавам само малка част от нея... но не очаквах, че е чак толкова малка.  ooooh!

Нищо, ама нищичко не съм гледала от екшън ролите му.

Аз всъщност се броя за късметлийка, защото го открих в "Телефонна кабина". Много харесах и филма, и Колин в ролята. Но някак не ми е възниквало желание да се запознавам по-отблизо с други негови роли.

Вече не помня, дали съм гледала филма на Малик преди или след телефонната кабина. Но си признавам, че го гледах заради Малик и сега вероятно ще трябва да го гледам заради Колин отново. Защото дори и да съм фен, никога не съм отричала факта, че Малик не е "актьорски режисьор". Той има невероятната способност да премаже и изстиска актьорите си с цел да подчини всичко и всички на идеята и визията си за филма. Може някой да произнася най-вълнуващия монолог, а да са му снимали дори не профила, а само лявото ухо - и никакъв спомен за мимики и актьорски умения да не ти остане. Може и да снима някого в най-красивия анфас в дъъъълъг кадър, от който аз да помня само как е била осветена сцената и какъв е бил ракурса на камерата. Та за жалост - Колин го е сполетяла именно тази съдба - да гледам гората и да не видя дървото. Признавам си греха и ще гледам да го поправя.

Горе-долу подобен спомен имам от "Ондин" - знаех кой е Колин като гледах филма, хареса ми той като игра. И въпреки това споменът ми не е за играта на актьорите, а за общата атмосфера на тайнственост и красота... Та - не това е ролята му за мен. Колкото и да е хвалена и награждавана.

Затова пък убедено мога да кажа, че "В Брюж" беше запомнящ се едновременно с останалата режисьорско-визуално-коструктивна моя си галимация И с актьорите и ролите. Към днешна дата, на базата на малкото гледано, бих гласувала с удоволствие именно за тази му роля.

Но няма да го направя, защото искам да гледам "Госпожица Юлия" и тогава да реша.

Та толкова от мен за Колин. Малко, но от сърце.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 12:07 от мячик

# 27
Mного любим актьор.  Heart Eyes Почти всички негови филми съм гледала. Гласувах за "Новият свят". Една любовна история. Много докосващ винаги е актьора. Показва човешкото в героите.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 11:26 от adelinda

# 28
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Такааа, аз започнах с филмите по списъка Laughing. И направих една кардинална грешка- гледах един, хареса ми много, и веднага си пуснах още един. И така, гледайки гърба на жена, помъкнала три черепа в мръсна кърпа, стоях пред компютъра онемяла от мъка и забравих колко хубав беше първият филм.

Затова и започвам да пиша първо за Triage. При него отиде и гласа ми в анкетата (след като вчера вече бях решила, че знам коя е най-добрата роля на Фарел). Тук обаче много ми хареса, много, много. В интерес на истината, това е една от най-добрите роли от всички, за които съм давала глас в анкетите досега. Което не е никак чудно, при положение, че Колин е един от най-забележителните актьори в поколението. Тук, в  този конкретен случай, не можах да не го сравня с Жулиет Бинош, която направи практически същата роля преди време, но съвсем не успя така да ми завърти сърцето в стегнат възел. Някак където тя беше истерична, той успя да бъде сърцераздирателен. И на неговия герой съчувствах, докато при нея ми беше мъка само за околните.
Самият филм не поднесе никаква загадка- някъде още от първите сцени в дъблинския апартамент ми стана ясно какво се е случило с втория фотограф и защо Марк е в това състояние. Но това не попречи да следя пътя към катарзиса с широко отворени немигащи очи. Толкова мъка и толкова безнадеждност рядко се виждат на екран. И малко са актьорите, които успяват да ги покажат така, че да им повярваме. А тук всеки поднесе своята малка вселена от болка така, че ти лягат в душата като поредния камък на пресен гроб.
Много, много съм впечатлена!

Първият филм, който гледах пък, беше The Way Back. Него го бях планувала за кино още като излезе, обаче нещо се разминахме и после така и не се сетих да го търся по тракерите. Темата ми даде перфектната подсказка и снощи реших да започна с него, а не с планираната "Госпожица Юлия". Много силен и красив филм, като даже и тъпо клишираният финал с изброяването на комунистическото зло (естествено с усещането за правота и непогрешимост, което американците са превърнали в шеьовър на лицемерието) не успя да развали цялостното усещане за правдивост. Сценаристите явно добре са се подковали и са чели доста сибирски мемоари (предполагам редовния Солженицин, но и още нещо). Пътешествието от Байкал до Индия беше изключително красиво. Всички герои- правдиви, някои по-еднопластови, някои далеч по-интересни, но всички правдиви. Този на Колин беше май най-интересен- хем убиец, хем със собствен кодекс на честта; хем израснал на улицата, хем с първична интелигентност, надминаваща тази на образованите му спътници; хем социопат, хем единственият, който успяваше да усети човека до себе си безпогрешно (момичето също го умееше това, може би животът на улицата учи на психология). Най-много от всичко обаче ми допадна раздялата с него- може би защото не очаквах в американски филм да видя руснак, който чисто и безрезервно обича родината си (от една страна, нали Русия е гниещ ад, който всички трябва да ненавиждаме и от който собственото население да бяха; от друга имам усещането, че американците са закърмени с мисълта, че патриотизмът е чувство, на което държат монопол, и само те могат да обичат и оценят родината правилно, това всичкото вчера ми беше подсилено и от четенето на интервюто на Джоузеф в "Плейбой", като типично мислещ млад и космополитен американец).
Хареса ми много и героя на Ед Харис. Общо взето неговият и този на Колин ги усетих най-пълно, както и девойката.
Хубав спомен ще ми остане от този филм, ако бях гледал само него най-вероятно щеше да е и великолепен.

Довечера евентуално- "Госпожица Юлия" Laughing

# 29
Леле, Джо, колко си изписала!
Много се радвам, че "Триаж" ти е харесал. И мен ме стисна за гърлото.

Тези два филма ги гледах в обратен ред и затова The Way Back не можа толкова да ме впечатли. Но под това, което си написала за Валка мога да се подпиша. Много ми хареса и на мен, че не можа да премине границата, въпреки цялото му говорене за Америка и как ще учи английски. Вълка не може да излезе от гората, добро-лошо - там си тежи на мястото.

Общи условия

Активация на акаунт