Обща дискусионна тема за въпроси и отговори - презареждане

• 27 466
  • 503
  •   1
Отговори
# 105
Ето ползата от питането!  Grinning
Благодаря, Пънче!  Hug

# 106
  • В къщурката на хълма на феите
Приятелки са казали, че нам кой си лекар е светило, те отиват и той им изписва каца със зеле.
убиваш ме Joy Joy Joy Joy

сега сериозно - разбрах те какво казваш и съм съгласна с теб, че не е приемливо на всеки един въпрос да се отговаря с: има го в титула на темата .. аз съвсем ясно си спомням колко ошашкана бях в началото и как дори и най-наивните въпроси ми се струваха като изпит по висша математика, на който аз не съм съвсем наясно какво правя .. обаче и ти се съгласи, че трябва да си комуникираме по зададените въпроси .. аз не съм Господ, че да коля и беся всеки дръзнал да бъде инакомислещ - за мен е важно да знам какво е важно за другите, но докато не го кажат няма как да го разбера, затова искам всички да си кажат .. убедена съм, че не е толкова страшно да си споделиш мнението, защото ти го направи и като те гледам си цяла .. цяла си нали?? Hug Hug

# 107
След снощи ми е трудно да преценя, хахаха  Hug  Mr. Green

# 108
Пънче направо ме разби. То колко лесно било забременяването само зеле и мляко ,докато измътиш  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Къде спах 2 години  hahaha
Сега едно въпросче - има ли зависимост при дефицит на вит Д и липсата на МЦ? Тази сутрин ми е едно притеснено до 13.00 ще се побъркам... Кой знае каква шашева диагноза пак ще чуя.  Crossing Arms

# 109
  • София
Тъй като и управлявам екип от 130 човечета  когато не съм full time mommy най -много мразя когато на някакво общо правило някой ще изспипе ама няма да стане.
 Идеята с рефериране за първа страница е добра, никой не казва че няма да има въпроси, напротив те ще доведат до една добра дискусия. Аз два пъти казах, вижте в съседната тема за кюретаж, идват, питат, казваме виж първа страница, и почваме да обсъждаме. И бай дъ уей в тая тема и бременни и мами пишат, и деца показваме на промоция от време на време и един път никой с никой не се скарал. Направихме списъка за да има яснота, кои са стъпките. Ама както и да е Wink отивам да кисня на зелето, пък то видиш може и да има отслабващ ефект.  Wink

# 110
  • Стара Загора
Херич не ни заключвай - изглаждаме недоразумения, да можем да продължим напред начисто дето се вика .. мисля, че за всички ни беше нужно едно такова нещо, за да се разберем и наместим .. грешката ни беше, че не уточнихме видимите разлики между видимо подобните ни теми още тогава и в крайна сметка тези разлики се оказа камъчето, което обръща колата .. важното е, че тръгнахме по пътя на помирението и разбирателството .. сега ни трябва просто време, за да наместим детайлите Peace
Чудесно те разбирам...но освен изглаждане има жив чат с елементи на седмична тема Mr. Green това сега седмичната ли ви е?

# 111
  • София
Херич не ни заключвай - изглаждаме недоразумения, да можем да продължим напред начисто дето се вика .. мисля, че за всички ни беше нужно едно такова нещо, за да се разберем и наместим .. грешката ни беше, че не уточнихме видимите разлики между видимо подобните ни теми още тогава и в крайна сметка тези разлики се оказа камъчето, което обръща колата .. важното е, че тръгнахме по пътя на помирението и разбирателството .. сега ни трябва просто време, за да наместим детайлите Peace
Чудесно те разбирам...но освен изглаждане има жив чат с елементи на седмична тема Mr. Green това сега седмичната ли ви е?

Понеже няма седмична, някой се включва от време с въпрос, няма как имам неща спешни.  Wink

# 112
  • В къщурката на хълма на феите
тази сега е лятна манджа тип миш-маш .. както казах по-рано снощи на 50та страница разнообразния характер целящ изглаждане на неравностите ще приключи и си влизаме в руслото - въпроси свързани с репродуктивни проблеми, дилеми и загадки със съответните отговори ..

# 113
  • От Луната
Есме, без да влизам в полемики, да ти кажа аз как разбрах първия ти коментар:
Що не правите анкети по всичките въпроси, за да може всеки да си каже мнението?
Мисля, че така ще е най- редно. Другото ми се вижда договорки между двама-трима човека, които съвсем не са всички.
Или иначе казано, че има договорки между мен и Мецани, и тук там някой друг! След като седна и написа какво си имала предвид реално, ми стана ясно, но някак заядливо ми дойде само това.
Радвам се, че си каза мнението. Този въпрос е важен, мнозинството писали в темата бяха за обединяване на номерата, затова го приехме като общо мнение, поне аз...
Затова призовавам да има диалог, така се раждат идеите.
Не обичам когато някой мине хвърли бомбата и после гледа сеира от балкона, ти в този случай не си го направила ... и това е достойното отношение! Лично мнение!

# 114
Нямах време да бъда многословна...  Mr. Green
Не скачайте веднага, не винаги някой има нещо лично срещу вас.
Мир. Peace

# 115
  • От Луната
Просто така ми прозвуча ... другия път пиши когато имаш повече време, а не само да провокираш ненужни полемики след това.
В 99,9 % от случаите не целя конфликт и сега е така  Peace

# 116
Хайде, една прекрасна новина - мама Ниана от днес  е официално мама на двама младежи!

# 117
Ех, че хубаво Simple Smile Simple Smile
Ниана, да са ти живи и здрави и само да те радват!

# 118
  • Габрово
Олее Нианка, вече не сте три в едно  Crazy.Да са ти живи и здрави, да растат щастливи деца и мама да е здрава да си ги обичка   bouquet

# 119
Чудесна новина за повдигане на настроението! Да са живи и здрави рожбите на Нианка   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт