Обща дискусионна тема за въпроси и отговори - презареждане

• 27 415
  • 503
  •   1
Отговори
# 210
  • Габрово
Привет Анн добре дошла Hug
На въпроса ти директно отговарям да може да повлиае, но да е единствена причина за неуспех,почти не реално нещата са комплексни(стреса може да повлияе на баланса на хормоните и т.н).Въпроси имам към теб :засичала ли си ОВУ и ако да как, с какво?(възможно е да изпускате момента).Скоро правени изследвания имали и какви и на кого?!

# 211
Здравей Анн, дано темата те побутне и изпрати в отчетни бързо. Да възможно е стреса да доведе до проблеми за забременяване, но сам по себе си работата по него надали ще помогне да се стигне до б. По-скоро трябва да се намери върху какво влияе- аз лично за себе си по този повод скоро ще изследвам пролактина, че той се влияе от стреса много.
А също така не е речено че и да е причина, ще е единствената. Скорпи правилно е питала дали засичаш ову, че ако не уцелвате момента е естествено да не стане- не е нужно да има проблем Simple Smile Иначе ако засичаш ову и не става повече от 6 месеца, съвета ми е да си направиш Фоликулометрия, хламидия, мико-уреаплазми и микробиология а мъжо СГ, та да имате някаква обща представа- а и хормонките на 3 ден от М. Успех- ха дано самоо присъствието ти тук ти подейства забременяващо  Mr. Green

# 212
Размърдване в списъчето, съжалявам за лелките, нов месец-нов късмет!  Hug

babydust7 Късметлийско списъче babydust7
Скрит текст:
Пъпешче първи ден 20.08, предполагаема дата на О 07.09, дата на М или тест 24.09 fingerscrossed
danger#scorpion@ първи ден 01.09, предполагаема дата на О 14.09, дата на М или тест 28.09
fl0ri7a първи ден 04.09, предполагаема дата на О 16.09, дата на М или тест 30.09
coconuD първи ден 05.09, предполагаема дата на О 15.09, дата на М или тест 30.09
mishletoooo89 първи ден 23.09, предполагаема дата на О 06.10, дата на М или тест 20.10
слънце87 първи ден 23.09, предполагаема дата на О 08.10, дата на М или тест 23.10

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 11:22 от Skeeter

# 213
 Момичета,аз отпадам и този месец от късметлийското списъче.Ще стискам палци, за вас НЕчакащите лелката Peace,дано има повече + тестчета.Аз продължавам напред-нов месец,нов късмет!!!

# 214
Не съм засичала О с БТ или тест, понеже имам много явни признаци кога настъпва, но може би от следващия месец, ще го направя...

# 215
  • Габрово
Не съм засичала О с БТ или тест, понеже имам много явни признаци кога настъпва, но може би от следващия месец, ще го направя...
Това че усещаш симптоми не означава, че обезателна е ОВУ(може да имаш ЦС и болки и да няма отделяне на Я, така че не е гаранция сам по себе си признака).Начини за засичане са фоликулуметрия , на второ място е БТ + ОВУ тестове паралелно със стриктно спазване на правилата за засичане. Изборът е твой, но това са начините, а всички останали белези като ЦС и болки са съпътставщи, но недоказващи наличие на ОВУ.
Стискам палчета да не ти се наложи, въобще да научаваш повече за тези методи и скоро бебе  Peace

# 216
  • От Луната
Скрит текст:
Скорпи, аз не съм чела точно какво е трихомониаза, но аз бих се пазила ако има кървене, в този случай да предпазя ММ. Бурния секс също бих го спестила за моменти в които няма да докара още и още проблеми. Иначе е добре че знаеш, борите гадината и напред към целта. За съжаление едни чакат малко, други повече, на всички обаче ни се струва безкрайно трудно Simple Smile и все си мислим, че това е дъното и повече не можем, докато не дойде нещо ново и така докато нещата не потръгнат нагоре!  Crazy
Охххй Йоли, разбирам макар и с по-малки проблеми да съм , но пък са редовни. Имам чувство  че те са хронични, ако не едно ще е друго,но продължаваме напред всеки месец.И да,много си права, през дните на лечение никакъв кекс , камоли бурен.А и мен ме боли още след снощи и прегледа, дискомфортно ми е.А след лечението ни по-лекичко.Мисля да се попазим известено време, да балансираме хормоните.Но пък ще ви се радвам на вас и ще пиша.Нямам търпение скоро да видя много двучертичкови тестчета в нова темичка.
Йоли, благодаря ти лично за съветите и подкрепаата, както и напътствията. Всяко предположение и укор, че нещо не съм направила ме доведаха до бърз преглед и най-накрая да не се заблуждавам, че зацапванията са нормално нещо,пък особенно и след контакт.Сега и АГ ми го потвърди това което предполагахт
вие
момичета от части.Благодаря и на всички ви, които тероризирах с всекимесечните си симптоми  Blush   Дано не съм прекалила извинявам се с това за вас   bouquet
Скорпи, за мен няма по-важни и по малко важни проблеми, макар да не ни е лесно в емоционално отношение, то от гледна точка на медицината вече не сме чак такъв сложен случай.
Аз се радвам че съм полезна на някой с придобитите знания, макар да не съм ги искала, все пак ще се радвам да помагам, когато мога и ако мога.  Hug Не падай духом, има причина за всичко, вътрешно го знам! Явно още не сме доживели за да си извадим поуката Simple Smile

Анн, добре дошла! Дано скоро имаш успех ...
Стреса е голямо нещо, но сам по себе си той не може да е основната причина! Опивай се да разпускаш с нещо - спорт или някакво ново хоби! От колко време опитвате за бебе? Ако е над 12 месеца може би е време да търсите причината другаде, а не само в стреса. Може да започнеш с едно посещение при АГ, за цитонамазка и микробиология, после със засичане на О. Ако 3-6месеца няма резултат, вече нещата са сериозни! Казвам го от гледната точка на човек, който чака 2 години ... и бяхме се изтормозили с ММ! Та по-добре този стрес и разочарование си спестите!

# 217
  • Габрово
Скрит текст:
Скорпи, аз не съм чела точно какво е трихомониаза, но аз бих се пазила ако има кървене, в този случай да предпазя ММ. Бурния секс също бих го спестила за моменти в които няма да докара още и още проблеми. Иначе е добре че знаеш, борите гадината и напред към целта. За съжаление едни чакат малко, други повече, на всички обаче ни се струва безкрайно трудно Simple Smile и все си мислим, че това е дъното и повече не можем, докато не дойде нещо ново и така докато нещата не потръгнат нагоре!  Crazy
Охххй Йоли, разбирам макар и с по-малки проблеми да съм , но пък са редовни. Имам чувство  че те са хронични, ако не едно ще е друго,но продължаваме напред всеки месец.И да,много си права, през дните на лечение никакъв кекс , камоли бурен.А и мен ме боли още след снощи и прегледа, дискомфортно ми е.А след лечението ни по-лекичко.Мисля да се попазим известено време, да балансираме хормоните.Но пък ще ви се радвам на вас и ще пиша.Нямам търпение скоро да видя много двучертичкови тестчета в нова темичка.
Йоли, благодаря ти лично за съветите и подкрепаата, както и напътствията. Всяко предположение и укор, че нещо не съм направила ме доведаха до бърз преглед и най-накрая да не се заблуждавам, че зацапванията са нормално нещо,пък особенно и след контакт.Сега и АГ ми го потвърди това което предполагахт
вие
момичета от части.Благодаря и на всички ви, които тероризирах с всекимесечните си симптоми  Blush   Дано не съм прекалила извинявам се с това за вас   bouquet
Скорпи, за мен няма по-важни и по малко важни проблеми, макар да не ни е лесно в емоционално отношение, то от гледна точка на медицината вече не сме чак такъв сложен случай.
Аз се радвам че съм полезна на някой с придобитите знания, макар да не съм ги искала, все пак ще се радвам да помагам, когато мога и ако мога.  Hug Не падай духом, има причина за всичко, вътрешно го знам! Явно още не сме доживели за да си извадим поуката Simple Smile

Анн, добре дошла! Дано скоро имаш успех ...
Стреса е голямо нещо, но сам по себе си той не може да е основната причина! Опивай се да разпускаш с нещо - спорт или някакво ново хоби! От колко време опитвате за бебе? Ако е над 12 месеца може би е време да търсите причината другаде, а не само в стреса. Може да започнеш с едно посещение при АГ, за цитонамазка и микробиология, после със засичане на О. Ако 3-6месеца няма резултат, вече нещата са сериозни! Казвам го от гледната точка на човек, който чака 2 години ... и бяхме се изтормозили с ММ! Та по-добре този стрес и разочарование си спестите!
+1
И много  Hug  Heart Eyes

# 218
  • София
Здравейте!Извинете за нахлуването!

Аз имам един спонтанен аборт преди 9 месеца в 6-та седмица. Сега съм бременна в 12 г.с. и измериха в МД нухална гънка 5 мм, което е много и искат незабавен аборт. Носна кост има, други аномалии засега не, но са сигурни, че ще се проявят.

Вероятно ще се наложи аборта, но ми се щеше още 1 мнение, а не зная, къде да отида.

Имате ли координати на д-р Сигридов?

Благодаря!

# 219
Денизара,съжалявам за това,през което минаваш и дано се окаже грешка в измерванията.Д-Р Сигридов работи в МЦ"Света Петка",бул. „Ген Ст. Тошев“ 15-17“ (в сградата на 20. ДКЦ), тел. 02/856 68 79

# 220
  • София
Благодаря, Кофеин!   bouquet

Звънях, засега не ми вдигат, ще пробвам пак.

# 221
пробвай и на този  0895 77 07 15

# 222
Денизара - нахулната гънка сама по себе си не е диагноза, би трябвало да ти направят амниоцентеза, за да са сигурни. Съжалявам много за това, през което минаваш, но наистина потърси още едно мнение. От сърце ти пожелавам да има щастлив завършек историята!

# 223
  • Габрово
Денизара дано да е грешно измерване. Всичко да се нареди по най-благоприятния за вас начин.Успех   Flutter

# 224
  • София
Благодаря ви за подкрепата, момичета!  Hug
Желая ви здраве и много усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт