Обща дискусионна тема за въпроси и отговори - презареждане

• 27 394
  • 503
  •   1
Отговори
# 255
Скийтър, бързо и безпроблемно раждане и от мен  Hug

Както писах им в др.тема : изследвах ТСХ 1,60  Party   Идеално за забременяване  Blush
Вит. Д на 26.06 е бил 15,42 при долна граница 30  Tired  сега е близо 33 при долна граница 30 - явно приема на Вигантол е оказал влияние  Peace

# 256
Скиитърче, леко раждане и прекрасна среща с малката госпожица  Praynig  Hug
Скорпи, при цикъл БТ също е висока, в горни граници, обикновено се понижава след спиране на кървенето, не би ме притеснила тази Т ако вече е настъпил цикъл  Peace  Hug
Магнетична, хубави резултати  Hug

# 257
  • София
Скийтърче леко раждане! Скоро ще се гушкате, да пуснеш новини когато можеш!

# 258
Скийтър, ама то хич не остана Hug Леко раждане и да нацелуваш бебка от шантавите лели като я гушнеш Heart Eyes
Аз сега съм в дилема - да гоня ли, да не гоня ли проекточовеците newsm78 Така и така ще се чака още сума ти време, ако изобщо се докопаме до фонда, та мога да я раздам малко мързеливо тия дни Thinking Пффф, и аз не знам сърби ли ме, боли ли ме или ми е диабетично Joy
Скрит текст:
Пояснявам - това от вица: Една мацка отива на доктор "Докторе, болна съм от диабет!" Докторът Shocked "Какво Ви кара да мислите така?" Мацката:" Ми мноооого ми е сладко като се е*а!"

# 259
  • Габрово
Скиитърче, леко раждане и прекрасна среща с малката госпожица  Praynig  Hug
Скорпи, при цикъл БТ също е висока, в горни граници, обикновено се понижава след спиране на кървенето, не би ме притеснила тази Т ако вече е настъпил цикъл  Peace  Hug
Магнетична, хубави резултати  Hug
Благодаря Кокосче, успокоих се, олекна ми Hug Така и гърдите спряха да ме болят родих се. Явно ми липсва прогествронче, ще го меря другия месец то се в видяло  Peace

# 260
Лейди, дай за кеф и на душата!

# 261
  • София
Здравейте, момичета!
Часът ми в Надежда наближава. Аз съм с ендометриоза и се чудех някоя от вас знае ли кой лекар в Надежда се води най-добрият специалист в тази област? Предполагам, че никой няма да знае, но все пак си питам за всеки случай.

# 262
  • Враца
Скийтърче,
всичко да е наред и бързо да мине престоя в болницата. Ще пишеш когато можеш надявам се!  Hug

Воайорче, нямам идея аз. Дано да се включи някоя друга мацка. Успех! Hug

# 263
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте, момичета!
Часът ми в Надежда наближава. Аз съм с ендометриоза и се чудех някоя от вас знае ли кой лекар в Надежда се води най-добрият специалист в тази област? Предполагам, че никой няма да знае, но все пак си питам за всеки случай.
Д-р Стаменов. До колкото знам в момента пише и научен труд по темата. Той, заедно с екип, направи и изключително сложна операзия на пациентка с тежка ендометриоза (засегнати и други органи). Потърси разказа на Магнолия от темата на Надежда, ако не дреша беше в края на миналата година или началото на тази.

Ето това е профилът на Магнолия
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=323841

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 22:39 от пънче-мънче

# 264
Момичета този месец е последния за проби.  Според моята АГ може сериозно да си пробваме и този месец, като ежедневно правя тестове за ову и меря бт. Това е добре, защото за първи път от две години съпруга ми ще си е вкъщи цял месец. Това го правим, защото аз нямам официална графика, а доки иска да види такава. Тя е на мнение, че освен кръвния, другите има вероятност да са били фалшиво пол. Така че за сега имаме точка от която да започна. До сега без посока бях

# 265
Бубалече, затова ти казах, че е добре да се направи кръвен, защото на аг-тата им е по-леснода кажат, че сиг. е нямало б. вместо да се впускат в сложната задача да търсят причини за а. Ако не бях отишла на кръвен първия път, нямаше сигурно и да го броят.Е да ама станаха 3 вече. Не те съветвам без изследвания да пробвате, знам, че е изкушаващо, но след 3 случки, без да се проведе някакво лечение, не знам как би могло да има друг резултат. Ние направихме сума ти изследвани, намерихме уж някаква причина, проведохме терапия и...пак не стана. Та сега без още позадълбочени изследвания няма да подновяваме опитите.

# 266
За доки имам официално една боихимична. Сега започваме този месец като щяла да ми изпише нещо, но това по натам при прегледа, че в момента нали още съм в цикъл. Ще й се доверя. При нас с тези командировки е много трудно, не се знае в следващите години дали ще имаме пълен месец заедно.

# 267
Всеки си решава според ситуацията разбира се.Но не разбирам какво ще изпише док. без изследвания- дуфастон след овулация евентуално. Пожелавам ти скоро да се радваш на сполучлива бременност!

# 268
  • София
Идвам на отчет момичета Simple Smile както обещах направих тест и на първата минута имаше ясна втора черта Simple Smile много съм щастлива и много благодаря на всички за съветите Simple Smile наистина в месеца, който имаме три опита, и който бях отписала се е получило Simple Smile Хубава седмица на всички

# 269
  • Враца
Ехааа, Пъпешче, честито, дано всичко е наред, ще се включиш след прегледа! Simple Smile Вече беше време някой да разчупи каръка  и да изкара един положителен тест Hug

Общи условия

Активация на акаунт