Обща дискусионна тема за въпроси и отговори - презареждане

• 27 384
  • 503
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, не зная дали е тук е мястото, но не намерих по-подходяща темичка. newsm78
Можете ли да ми кажете Утрогестан-а (вагинално) забавя ли пристигането на "лелката"?
На 14.09 ми беше първата инсеминация, двата теста "Престо" през 4 дни не отчетоха нищо. По мои изчисления трябваше днес да ми дойде, но никакви признаци, освен болка в кръста,леки бодежи ниско, в областта на яйчниците и честото уриниране. Честно казано до момента не съм имала подобен проблем,а сега ставам по 3-4 пъти на нощ. Надявам се да са някакви странични реакции от Утрогестн-а и след спирането му да изчезнат. #Crazy
Живот и здраве, този месец след посещението на "лелката" ще продължим с опитите.
Успех на всички, очакващи  EFP smile3525

Утрогестана НЕ забавя започването на Ц. Той е чист прогестерон който спомага за оплождането и правилното развитие на плацентата. Първо го произвежда жълтото тяло а след това и самата плацента. Та от него не е това ставане вечер - може да си настинала , а може и да си бременна и да не ти е засякъл теста   newsm78 Praynig

АУ! От твоите уста, в Божиите уши! Hug  Има ли слчаи да не отчете теста?! Аз го правих на 10-ти и 14-ти ден.
Лекичко се отчаях а, уж отчитал по-рано. Освен да изчакам и да не си спирам Утрогестан-а, както каза доки.  newsm78

Е той не ти ли каза на кой ден да почнеш с тестовете? 
А и историята познава не едно и две "не засечени" бебета  Laughing
Каза ми :" Всичко мина като по учебник, тест 5 дни след като ти закъснее. След теста те чакам, ако пък ти дойде- отново при мен! " Малко несериозно ми се видя това отношение и за това когато видях  EFN не бях изненадана.
Хей, значи все пак да не убивам надеждата....  baby_neutral Mr. Green

# 301
*МОНИ********, пусни кръвен, за да си сигурна в резултата и съответно дали да спираш или продължаваш утрогестана. Стискам палци! Simple Smile
+1 Отиди на кръвен. След спирането на утрогестана трябва да ти дойде до 5-10 дни.

# 302
*МОНИ********, пусни кръвен, за да си сигурна в резултата и съответно дали да спираш или продължаваш утрогестана. Стискам палци! Simple Smile
+1 Отиди на кръвен. След спирането на утрогестана трябва да ти дойде до 5-10 дни.
Значи все пак Утрогестан-а забавя идването на месечния цикъл? newsm78
В такъв случай, до като го слагам няма как да ми дойде?  #Crazy Съвсем се обърках, да в четвъртък ще си пусна кръвен,четох, че се правят два в рамките на 48ч.

# 303
Мони, индивидуално е. Има жени, на които им идва менструацията въпреки прогестероновия препарат и други, на които им закъснява доста след приема. Важното е да имаш положителен тест. Късмет!
П.С. При мен например идва в  рамките на 2-3 дни след спирането.

# 304
Мони, индивидуално е. Има жени, на които им идва менструацията въпреки прогестероновия препарат и други, на които им закъснява доста след приема. Важното е да имаш положителен тест. Късмет!
П.С. При мен например идва в  рамките на 2-3 дни след спирането.
  bouquet Благодаря ти! Тогава няма да възлагам големи надежди, каквото дойде. Така или иначе съм се настроила за второ инсе.  stork-girl fertilization

# 305
Има смисъл да правиш втори кръвен, ако първият е положителен, за да видиш дали се удвоява.

# 306
Има смисъл да правиш втори кръвен, ако първият е положителен, за да видиш дали се удвоява.
Ех, да се стигне до положителен. Имам усещането, че тези заветни  EFP са мираж.
Оххх, ще се пръсна вече.
Ще пиша, веднага след теста.
Успех на всики!  bouquet  bouquet  bouquet

# 307
Пъпешче, честито   bouquet 

Пожелавам ти лека и безпроблемна до финал и да гушкаш едно здраво бебече  Heart Eyes

# 308
  • София
Много ви благодаря момичета Simple Smile
Скрит текст:
в сряда съм на лекар и ще мина на отчет след това, предполагам че ще е рано за сърце, но аз и с тоя М не мога да си сметна нещо вярно коя седмица съм, някоя ако е по-наясно ако може да съдейства може и на лично за да не пълним тази темичка Simple Smile

# 309
Пъпешче, сега погледнах! Честито и от мен! Желая ти прекрасни, леки 9 месеца!  pregnant easter

# 310
Пъпешче, тихичко честито! В сряда си за сакче Wink седмиците се броят от датата на последни цикъл, най-вероятно си 4 гс и някакви дни.

Скитърче, пожелавам ти бързо и несложно раждане и сучеща принцеса!!!

Тръскам тук един прах по случай 16 гс. Ама утре ше ви кажа какъв цвят е

# 311
Пъпешче, честито!  bouquet
Мони, наистина е много индивидуално! Пусни един кръвен тест!

# 312
Пъпешче, честито!  bouquet
Мони, наистина е много индивидуално! Пусни един кръвен тест!

bananarama, ще послушам съвета и ще пусна в четвъртък Hug, а до тогава.... smile3511

# 313
  • В сърцето на любимия човек
Значи все пак Утрогестан-а забавя идването на месечния цикъл? newsm78
В такъв случай, до като го слагам няма как да ми дойде?  #Crazy Съвсем се обърках, да в четвъртък ще си пусна кръвен,четох, че се правят два в рамките на 48ч.
Като цяло при повечето жени го забавя, затова се изписва при АРТ - за да поддържа високи нива на проогестерон и да не настъпи цикъл.

Димитричка - ще си позволя да те поправя, за да не се подведат начинаещите потребителки:
Утрогестана НЕ забавя започването на Ц. Той е чист прогестерон който спомага за оплождането и правилното развитие на плацентата. Първо го произвежда жълтото тяло а след това и самата плацента. Та от него не е това ставане вечер - може да си настинала , а може и да си бременна и да не ти е засякъл теста   newsm78 Praynig
Прогестерона НЕ подпомага оплождането, а задържането на бременност.

# 314
Пъпещче, честито! Пожелавам ти едно хубаво портокалче след 8 месеца Simple Smile Хайде дами вписвайте се в списъка на Скийтър да ви стискаме палци, той и самия списък е бременнозаразен Simple Smile
Аз засега нямам място в него, но ще воайорствам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт