Боледуване на децата ни - тема 28

• 60 273
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
 djoia - според мен няма смисъл да го товариш с още едно лекарство.
В Тобрадекса има кортико препарат , което е противоалергичното.

# 151
  • в огледалото на живота
Силве  Hug

Ние сме на градина пак ,сега ще са по-малко дечица заради идващият празник утре.

Какъв празник е утре  Rolling Eyes

# 152
Силве  Hug

Ние сме на градина пак ,сега ще са по-малко дечица заради идващият празник утре.

Това щях да попитам и аз.

# 153
Силве  Hug

Доколкото разбрах Байрям и доста деца ще отсъстват от нашата ДГ  Peace

# 154
Силве  Hug

Доколкото разбрах Байрям и доста деца ще отсъстват от нашата ДГ  Peace
Вярно от утре започва Байрям.

# 155
Да,повечето съседи от блока са си спрели децата тия дни и предполагам ще има по-малко в ДГ.

# 156
  • shumen
Да,и при нас още от днеска са по малко дечицата заради това и тази вечер си го взех от другата група.Понеже били малко и ги смесили малки с големи,което на мен лично не ми хареса много.За час там моето е научило едни цветущи изрази,че думи нямам.
Месечинке,на мен ми казаха,че може и вечерта да се вземе пробата със стъкълцето.

# 157
здравейте, и моето дете тръгна на градина и на третия ден му се запуши носа и така цяла седмица, какво ли не пробвах, но без ефект, сега капя и тобрекс, но май трябва да ги спра, че детето няма течащ нос. Вие как се справяте с запушения нос, че аз вече се чувствам безсилна.

# 158
Пробвай Отривин за нослето   Peace
Дани, свиквай със смесването на децата, случва се и не е кой знае какво, споко  Wink

# 159
Кой препоръчва подобни дози?  Rolling Eyes
Ето този давах миналата година http://www.marvi.bg/iuliq-sirop-ot-cheren-baz-za-usilvane-na-org … -410-gr-4355.html и явно от там съм го запомнила.

Вчера бях при личната за здравна карта. Беше лудница в края на работното й време. Не мога да повярвам колко болни има, а още е топло времето Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 10:04 от Пролетен дъждец

# 160
един ден на дг и сополите пак тръгнаха, бистри, като вода.  Rolling Eyes
снощи промих нослето, взехме си хубава гореща вана, разтрих крачетата и обух чорапки през нощта. цяла нощ спа спокойно, нослето беше чисто. днес сутринта стана, промих нослето, нищо не излезе и след 10 минути започна да киха и пак потече носа. чудих се да я водя ли, да не я ли водя на дг, а тя ми казва "ми те на всички им текат сополките. вчера и на с., и на б., и на к." и започна да ми ги изрежда. "аз само веднъж си духах нослето, че нямаше нужда, но на другите им бърсаха нослетата постоянно"  Shocked заведох я, казах на сестрата, че е с хрема (то пък по пътя течът от носа спря), помолих да ѝ промият носа на обяд. сестрата ми каза, че нямало нищо, била си много добре и я пусна.
едно свито и гузно ми е сега, че не я оставих у дома.  Confused

# 161
Ах ,Силве , това носле  Hug

# 162
  • Пловдив
Може ли рецепта за сок от бъз?

# 163
Силве, дано е само безобиден сопол..
Скрит текст:
Ох, аз ако ви кажа, че ме е страх да го къпя, да не настине Embarassed  Винаги след баня, колкото и да обличам, му теква носа Rolling Eyes Сега лятото поне горещо беше, ама зимъска главата по-рядко я мия..сега да не си помислитеу че кирливо го оставям да ходи, милото Joy

# 164
И мен ме е страх с къпането,че и една коса имаме , бая време я суша,чак мускули хванах на ръката  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт