Боледуване на децата ни - тема 28

• 60 249
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Мами, ново 20 при нас- в борбата да й капнем коларгол- попадна малко в окото й  Shocked , ужас, край няма, промих веднага, тя май и успя да го затвори. Кажете опасно ли е? Ще откача  Crazy

# 601
Уми аз жълти сополи не бих оставила само на Цинабсин.
Поне някакви по сериозни капки бих почнала...като Виброцил -примерно.

Елли, преди години с Коларгол са лекували и възпаление на очите. С по-малка концентарция...но на дали ще ти създаде проблем. Все пак се чуй с ЛЛ.
Аз мисля че детето ти е достатъчно голяма да даваш лекарства с убеждение, подкуп или каквото и да било друго, но не и със сила.

# 602

Аз мисля че детето ти е достатъчно голяма да даваш лекарства с убеждение, подкуп или каквото и да било друго, но не и със сила.
Ох, някакъв ужас е, не иска и да чуе, да разбере, и с молби и с подкупи не става, но това е друга тема, благодаря за инфото за коларгола  Hug

# 603
  • Варна
Уми, и аз не бих оставила цветен сопол на цинабсин. Освен това цинабсина трябва да се дава поне 1 месец след започването на хремата. Поне така ми казаха от немския хомеопатичен съюз.
Ели, аз не мога да взема отношение към казуса ви, защото всеки път като прочета за нещо свързано с твоето дете (и в другите тема, които си пускала и непускала) и ми настръхва косата от характера му  Laughing Ако се беше родила преди 35 години, със сигурност щеше да яде бой на почивки  Laughing (Не го казвам с лоши чувства, дано оздравява бързо  Hug  Simple Smile)

# 604
И аз нещо вдигам ръце с тия жълти сополи.Знам,че местните популярни постоянно изписвани аб капки ще и докарат кашлица,без тях пак ще се разкашля сигурно.Абиограма няма да ми пуснат,а ако случайно пуснат,резултатите ще излязат след 3дни,а на мен,честно не ми се чака толкова...И съм в една чуденка какво да правя аджеба и дали ще минат само с Цинабсин,морска и сребърна вода и дали организмът ще се справи сам?!

На нас цинабстина никога не ни е помагал. В периода май-юли бяхме постоянно с жълти сополи.Пусках и секрет и нищо не излизаше. Какви ли не капки антибиотични слагахме и ефект 0.Накрая ходихме при УНГ и каза че това е алергия. Каза да спрем всичко и  да даваме Кларитин и се оправи наистина сам (аз до последно не вярвах).
Сега обаче пуснахме носен секрет и има бактерия, но го заведох на УНГ.Да видим какво ще изпише утре.

# 605
За Цинабсин ми е чудно как един месец след започване на хремата...,че той за един месец може и два пъти да има хрема  Crazy И тогава защо да го даваме при първи симптоми?
И на нас не ни е помагал,сополите са прозрачни,ама поне 10 дни ми каза педи предния път като беше със запушен нос  newsm78

# 606
Единственото,което имам е бактробан и коларгол.Закашля,докато спи.Започна се ooooh!

# 607
Преди малко мерих темп- 38 Поиска да спи и я сложих. Не знам какво следва, не ми дава дори и носа да й обърша, температурата беше премерена с хиляди молби, увещавания, рев и обяснения, че не боли. А пък като се сетя, че лекарката ми каза да й правя инхалации и да й слагам памук в ушите след капките........мисията невъзможна  ooooh! ooooh!
Maybelline, благодаря за разбирането.  Hug

# 608
Според мен е добре да идете пак на лекар, може би ще ви сменят аб. Температурата би трябвало да пада вече към третия ден, а не да се покачва.
На първата кръвна не показва нищо обезспокоително, по-скоро някакви вирусна инфекция, която може би се е усложнила. Нека все пак я чуят пак, ако кашля, за да видят дали дробът е чист.

# 609
Днес я слушаха- дробът е чист, сега спи, диша чисто, не прохърква, доколкото мога и аз да чуя. Кашлицата й е мнооого слаба, повърхностна. Мисля, че е от сиропа. Във вторник сме при доки, да видим какво ще стане...

# 610
  • Варна
Ели, мислила ли си за някакви капки на Д-р Бах - има такива за по-нервни и буйни деца (че и за майките). Доста хора се обръщат към тях в последно време, поне по това, което чета по темите...

# 611
Ами да си кажа- не съм, но съм давала Киетюд (хомеопатия за успокоение) и Алора сироп без кой знае какъв резултат. Но ще видя за тези капки, които казваш  Hug

Последна редакция: нд, 11 окт 2015, 19:55 от **Elly**

# 612
  • Най-красивата страна
Моята щерка 2 дни беше само с хрема,днес вече почна да кашля,още не е вдигнала температура,но мисля,че ще направи бронхит.Сега спи,но диша тежко .Педиатърката ни е на работа
утре следобед.Давам Самбукус нигра и инфлуцид.Преди да си легне и дадох и нурофен .
Много се притеснявам ....

# 613
Уми аз бих почнала Коларгол. Ако има жълти сополи и кашля като легне. Тоест ако текат сополи в гърлото.

Елли и аз съм утре да отидете пак до ЛЛ.

Veni ако детето ти прави бронхити, почвай с инхалации. Стискам палци да не се развият нещата.
Но ние майките си познаваме децата....та обикновено още от сопола е ясно положението.

# 614
Луда работа, сега се събуди, няма темп., опери перчема, както се казва, вика, скача, играе, командва.......а иди разбери....  Crazy Crazy Дано не вдига повече. Не кашля. Утре ще звънна на ЛЛ.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт