Да ви се оплача как днес една "приятелка" ме натири ни в клин, ни в ръкав че ще си кърмя детето до първи клас защото видите ли ходя на работа и не отбих.
Преди изобщо не се впечатляваше - става, изтупва се, продължава. Сега е мрънкане до небесата. Детето пробва и проверява, а после знае кой номер при кой минава... Добрата новина е, че майка ми и баща ми са добре инструктирани и разликите в позволено/забранено са пренебрежимо малки и правилата са еднакви през цялото време. При свеки как е няма да коментирам. Там не я оставям сама и за 2 минути. Ако се разсея за 30 сек и вече й е набутала някой боклук да яде, защото поискала и плачела... Дано да не ревне за някое л@йно, че сигурно и него ще даде, за да не циври...
Забелязвам, че всякакви познати и непознати се тревожат за мен и започвам да се чудя те проблеми нямат ли си, че мислят за моите и непрекъснато ме жалят и дават акъл, без да им търся мнение или съвет...

после още 2 часа суха. Та така почваме приключението. Още не съм си купила вино, но утре ще се поправя 

И за това ти се сърди и наказва вечер - не може по друг начин да изрази, че му липсваш и ти е сърдит.
Аз ще изчакам до пролетта ... Пък мързелива съм, бре 

Иначе много ми хареса коментарът ти, Frau - 

Чета ви тука наздравиците и така ме е яд, че и от едното, и от другото ми се гади... Мине ли този период, непременно ще дойда да пийнем по едно!
.
ама това все едно аз съм го писала
и аз имам една такава позната дето през 2изречения все повтаря как нацяло е махнала памперса (на 1год и 4мес.) и взех да я изолирам, че тя за друго не приказва.
ама това все едно аз съм го писала
и аз имам една такава позната дето през 2изречения все повтаря как нацяло е махнала памперса (на 1год и 4мес.) и взех да я изолирам, че тя за друго не приказва.