X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 2

• 47 119
  • 921
  •   1
Отговори
# 255
То май никой от журито не търси класически тип певец / певица. Особено съдейки по Криско, който като види американо подражаващи, все казва "това търсим", "това е адекватно за сегашния шоу бизнес у нас" и т.н.  Wink Впрочем, именно заради това от сега ме е яд за такива таланти като кипърката от снощи. Просто не ги виждам с това чисто, класическо пеене, как ще се представят по-нататък като им дадат да представят песен на Ники Минаж или подобно  Thinking
А пък най ме е яд като нарекат някой, че е "завършен продукт". Вярно, за музикалната сцена, но все пак ... продукт??  Rolling Eyes

# 256
Да, те търсят модел като Дарина. Всичко друго ще е мачкано този сезон. Дори и зрителите да добутат някой до финал, той след това ще попадне във Вирджиния и с това зрителите ще му направят лоша услуга, защото Саня ще го смачка.

# 257
Искат готов продукт по техен вкус Simple Smile
Но това не е само тук
Много харесвам кастингите на Сам Бейли и Джамейн Дъглас, от предни сезони на Х фактор. Ма я ги вижте към края на шоуто...загладили ги, напудрили ги, замазали им гласа и ентусиазма, вкарали ги в някакви рамки...и ми стават едни такива блудкавки...много рядко някой "разцъфва" на сцената на Х фактор. По-скоро ги смачкват и вкарват в някакви рамки, които измиват индивидуалността им.

# 258
Те искат точно определен модел визия и пеене, но примерно тази година няма да подкрепят рокаджии, няма да подкрепят хора пеещи просто поп или изглеждащи прилично.
Само не знам как ще си поделят скокльовците саня и Криско. Факт е, че Саня не може да направи нищо от никой. Ако Гери Никол беше отишла във Вирджиния, нямаше да направи хита, който направи с Криско. Щеше да потъне заедно с останалите при саня.

Гледам, че Ана- Мария и Богомил също са напуснали Вирджиния.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 14:46 от Анонимен

# 259
  • DE
Това за готовият продукт е пълна глупост. Готов продукт е когато като го предложат на пазара има търсене.
Как така хем е готов продукт хем никой не ги знае  newsm78 Дори и да предложат така нареченият готов продукт се съмнявам, че ще има търсене без каквато и да е намеса от страна на продуцент, музикална компания и тн...

# 260
По тези кастинги се явяват хора, които са професионални музиканти, които отдавна само с пеене си вадят парите, пеят по клубове или по чужбина. Някои от тях са известни сред музикантските среди. Истината е обаче, че тези хора минаха в предните три сезона, в този не се очакват супер открития.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 14:43 от Анонимен

# 261
  • гр. Варна
Най - накрая изгледах епизодите в нета - все още няма човек, който да чакам да видя пак с нетърпение  Peace
Знаете ли до кога ще излъчват кастинги и от кога ще започват епизоди от тренировъчните лагери?

# 262
Иииии Закииии  newsm18

Исках да кажа - добър вечер. Гледате ли?

# 263
  • Вестерос
Обожавам тази песен. Харесва ми

# 264
Браво на Живка!

# 265
  • Sofia
Еее супер пее това момиче  Stop

# 266
Обожавам тази песен. Харесва ми

Най-сетне да започнем с нещо хубаво.

# 267
Много добро начало - хареса ми момичето. Пък и рокаджийка - браво!

# 268
  • Вестерос
"аз съм вашият господар, кучки." о божкееее  Sick ooooh! ooooh!

# 269
Хайде още един с проблеми - в поведението ли, в главата ли ...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт