Мартенско-априлска седмичка без рима (27.03 - 01.04)

• 11 247
  • 323
  •   1
Отговори
# 120
  • На един клон
И аз спах тая зима с чорапки по едно време,ама пусто,като не обърнах внимание точно по кое време беше....!!!!!Пуу!!!
Дами,не сте ли си правили опити като ученички,туряш в една чаша сода бикарбонат,сипваш отгоре оцет и гледаш ко става-процеса неутрализация.
Едното е основа,а другото киселина.Става неква сол(твърде сложна дума) и вода.
Същото е с урината.А киселинността на урината не виждам в каква връзка може да е с хормона на бременността....
Така че "казах стига!".

# 121
Пак съм аЗ лаленца Mr. Green

Обадих се на докторката и ми даде 4ас zа тоя петък.Да стискате палци. Praynig Peace

# 122
Здравейте момичета.
За содата ви казах още преди седмици, ама кой да слуша. Тъп е този експеримент.На, който ще се тества - успех.
Голдънче, само добри новини чакаме от теб. Praynig

# 123
  • BABYLAND
ХИП ХИП УРАААА! 2  проходими тръби! Адски гадно като манипулация, ама поне се радвам, че мина. Свекърва ми горката се беше спекла, майка ми не спала цяла нощ, а на татко като звъннах, щеше да се разплаче по телефона.  Сега всички са доволни, но най-вече аз. Радвам се и за това, че като ми стана лошо вече бях излязла от кабинета, та поне не ми гледаха сеира!  Mr. Green Слаби са думите, с които да изразя благодарността си към вас. Това, че бяхте толкова солидарни с моите преживявания и глупави въпроси, за успокоението, с което ме дарявахте.....ЗА ВСИЧКО! Направо се чудя как да ви се реванширам! Голямо и искрено БЛАГОДАРЯ на всички вас!

# 124
 newsm44

радвам се за теб, много...

# 125
  • Варна
А така Голдънче  Peace А за онова "нещо" дето ти бяха видели в тръбата стана ли дума? Аз май на теб разправях, че не бива много да се вярва на това, което "виждат" на ехографа  Thinking Та какво ти казаха?

# 126
ХИП ХИП УРАААА! 2  проходими тръби! Адски гадно като манипулация, ама поне се радвам, че мина. Свекърва ми горката се беше спекла, майка ми не спала цяла нощ, а на татко като звъннах, щеше да се разплаче по телефона.  Сега всички са доволни, но най-вече аз. Радвам се и за това, че като ми стана лошо вече бях излязла от кабинета, та поне не ми гледаха сеира!  Mr. Green Слаби са думите, с които да изразя благодарността си към вас. Това, че бяхте толкова солидарни с моите преживявания и глупави въпроси, за успокоението, с което ме дарявахте.....ЗА ВСИЧКО! Направо се чудя как да ви се реванширам! Голямо и искрено БЛАГОДАРЯ на всички вас!

Hug чудесна новина!!! newsm10

Дано от сега нататък само хубави новини да ни съобщаваш !!! newsm44

# 127
  • Пловдив
Браво Голди.Много се радвам  Hug

# 128
Чудесна новина Голди!

Това ако не е повод за празнуване довечера  newsm44
newsm51 Много се зарадвах, наистина!

# 129
  • BABYLAND
За онова нещо в тръбата - нищо не казаха. Док каза, че важното сега е че всичко е наред с тръбите. Ох момичета, мъж ми ми даде някакво успокоително и аз както се фуках че нищо ми няма елате да ме видите какъв дроб съм сега. Абсолютно тъп поглед и забавени реакции......срам ме е! Щастлива съм, щастлива съм до безобразие!   Hug

# 130
Голдънче, чудесна новина.

Цитат
За онова нещо в тръбата - нищо не казаха
[/color] Ето защо не бива да се предоверяваме на лекарите, както съм повтаряла многократно.

Последна редакция: вт, 28 мар 2006, 14:45 от Дара

# 131
  • Варна
Хихи, тоя номер с успокоителното и аз съм го правила  Crazy Ще ти мине, споко  Mr. Green

Малко Офф: Ох, да се оплача ужасно ми е гадно  Sick Цял ден ми се гади, само едно кексче можах да хапна. И така зверски ми се вие свят  Crazy сега пия едно чайче, дано е от кръвното и се оправя. И като си помисля колко работа имам до довечера и после среща със съученици ... как ще утрая не знам  ooooh!

# 132
Хихи, тоя номер с успокоителното и аз съм го правила  Crazy Ще ти мине, споко  Mr. Green

Малко Офф: Ох, да се оплача ужасно ми е гадно  Sick Цял ден ми се гади, само едно кексче можах да хапна. И така зверски ми се вие свят  Crazy сега пия едно чайче, дано е от кръвното и се оправя. И като си помисля колко работа имам до довечера и после среща със съученици ... как ще утрая не знам  ooooh!

И-и-и то срещата със съучениците с хубаво нещо   bigdance2... като ти се вдигне адреналинчето и ще се почувстваш многооо по добре ( или поне аз това ти желая от сърце newsm10 )

Hug

# 133
Голдииииик! Hug Браво миличка, така се радвам за добрите новини! Правилно е постъпил мъжът ти като ти е дал успокоително - няма защо да си тровиш нервите заради процедурата. Сега сигурно ти е много гадно, но ти предлагам да му удариш един хубав лековит сън  sleepuu и като се събудиш всичко ще бъде наред.  superuu Целувчици  bouquet

Момичета, искам да ви питам нещо, заради което може да ми се разхилите Blush Имам няколко чифта гащи, които ми причиняват сърбеж по интимните места. Абсолютно съм убедена че е от гащите, защото всеки път като ги облека се получава същото, и като ги махна веднага се оправям. Според вас на какво се дължи - на стягането ли или е някаква алергия? Confused

# 134
на мен ми дойде newsm45 newsm45 newsm45

Общи условия

Активация на акаунт