Мартенско-априлска седмичка без рима (27.03 - 01.04)

• 11 247
  • 323
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Ох Даре, не знам с какви думи да ти помогна. Всеки си има май черни дни и от личен опит знам, че отрицателните емоции не бива да се сдържат. Пускай ги навън и после олеква  Hug Може пък да сте от онези двойки, които си осиновяват детенце и след това забременяват (като падне психическият товар). Такива примери много!

# 226
  • BABYLAND
Леле ДАРЕ, е това не го вярвам! Ти да плачеш - защо бе мила? Каква е причината? Кой е казал, че веднага се забременява...пък хора сме в крайна сметка, не сме роботи - да го нагласиш на определена програма и той да я изпълни. Организъм, сезони...ми всичко си оказва влияние! 2 години били минали....хейде сега да не чувам такова нещо. Ми мацо, ние от 2001 се мъчим, какво да кажа? Ти се радвай, че между вас двамата има любов, че имаш някой на чието рамо да поплачеш, имаш човек до теб с който да споделиш най-щастливите си мигове. Това е важно, а детето е ясно че рано или късно ще го имате. Такива черни мисли дето ти обземат главицата не трябва да ги допускаш. Според мен най-хубавото при вас, е че нямате установени проблеми, т.е. всичко ви е наред и обебването е САМО ВЪПРОС НА ВРЕМЕ!!! НИдей рИва девойко хубава, защото ще ти дърпам ушите! Нямате НИКАКВИ проблеми, а ти ачик-ачик искаш да си ги докараш като се стресираш така! Прегръщам те сладуранке миличка и да не съм чула повече за нито една сълзичка!!!
  А хубавото ВЕРЧЕ и него да го питам какви са тези дупки? Вместо да се радваш че си попаднала на свестен доктор /защото мила само ако знаеш на какви съм попадала, ще ти идва живи да ги заровиш  Mr. Green/, ето взимате нещата в ръце и малко по малко борите проблемите!!! Хубаво е като знаеш, че някой се грижи за теб и те води стъпка по стъпка, ами ако беше някой незаинтересован лекар.....ша та питам тогаз!  Hug

# 227
Даре  Hug Дръж се, мила! Вие с Лея сте ми пример за оптимизъм и борбен дух. Знам, че е гадно понякога...Ох, май не знам какво да кажа.... Embarassed Освен, че ти съчувствам и...прегръщам те силно!!! Hug Hug Hug
Верче, и ти се дръж! Нали още не е потвърдено това с полипите? Може и да не етака. А ако случайно наистина има проблем, то добре е, че е открит и ще бъде отстранен в най-скоро време. Бъди силна! Hug
Салви, честито и от мен!   bouquet
Светли и Весе - да видите едни хууууубави точки на прегледа!  Wink
Голди, само ме дразните с тия срещи. Гледам винце има, салатки, пица... Да взема да си купя билетче за София ли?  newsm78
Аз тия дни НЕ чакам лелката. Само дето май не се надявам много. Нищо не ме боли. Няма нито помен от ПМС или симптоми за бременност. Тоз път и кисело мляко не ми се яде Cry И гърдите ми са си същите, не ме болят... Rolling Eyes Офф, хем искам да се надявам, хем пък ако ми дойде ще е гадно...Но съм решила твърдо, че тест ще правя чак на 4-5 дни закъснение. Crossing ArmsПък дано видя двете черти и тоз път всичко да е наред....
Много искам да съм бременна булка... Praynig Praynig Praynig

# 228
Поплачи си... Мен най ме ядосваше, когато ми обясняваха, че нямам основание да плача. Имам, и освен основания имам и желание (потребност). Ама като се наплача едно хубаво на воля, после някак си се освежавам и със съвсем друго настроение гледам напред.
Не съм от редовните форумки тук, затова едва ли написаното от мен ще ти помогне много... И въпреки това смятам за важно да изразя своето разбиране.
Сърце не ми дава да кажа "всичко ще е наред", защото не ни е дадено да знаем. Но, както и ти си го написала, по - важна е вярата. С упование и вяра аз чаках четири години и .. дочаках. За разните "чудеса" няма да пиша - примерите са много и едва ли ще те успокоят.
Та това е.. поплачи си... Аз най-обичах да го правя под душа, че поне не ме притесняваше свобствения глас. Пожеланието ми - да ти олекне по - бързо.
А, и още нещо... Дълбоко вярвам, че наличието на сълзи не е проява на слабост. Пак си от силните

# 229
  • BABYLAND
Поплачи си... Мен най ме ядосваше, когато ми обясняваха, че нямам основание да плача. Имам, и освен основания имам и желание (потребност). Ама като се наплача едно хубаво на воля, после някак си се освежавам и със съвсем друго настроение гледам напред.
Не съм от редовните форумки тук, затова едва ли написаното от мен ще ти помогне много... И въпреки това смятам за важно да изразя своето разбиране.
Сърце не ми дава да кажа "всичко ще е наред", защото не ни е дадено да знаем. Но, както и ти си го написала, по - важна е вярата. С упование и вяра аз чаках четири години и .. дочаках. За разните "чудеса" няма да пиша - примерите са много и едва ли ще те успокоят.
Та това е.. поплачи си... Аз най-обичах да го правя под душа, че поне не ме притесняваше свобствения глас. Пожеланието ми - да ти олекне по - бързо.
А, и още нещо... Дълбоко вярвам, че наличието на сълзи не е проява на слабост. Пак си от силните

....ама пък и ти хубаво си го написала!   bouquet Права си, ама нали все някой трябва да ти каже нещо успокояващо за да ти вдигне настроението. За това сега всички ще я нападнем, ще й пратим въздушни целувки и прегръдки, силички.....и тя ще се усмихне!

# 230
  • Willebroek, Belgium
здравейте моми4ета Hugмале колко сте изписали тези дни.аз бях на работа до късно и не оспявах да пиша.на весито и бимба 4естито.  bouquetголди радвам се 4е вси4ко е минало добре.на вси4ки които 4акат успех.лек ден   bouquet

# 231
надявам се и да се усмихне Simple Smile аз поне го направих, като прочетох това, което е написано от теб...
Вярно, че на човек (на мен поне) му става по - леко, като усети съпричастност...
Затова и от мен много въздушни целувки и топла прегръдка...   Kissing Heart

# 232
# 233
Даре да те видя веднага с усмивка,нали си знае6,няма лелка=има надежда.Пък и както ве4е ти писах на ли4ни,има6 си висока Т. за сега.
Ина4е се от4итам,видяха ми по4ти 5 мм то4ка,но засега о6те не бързам да се радвам,за6тото това си е само плодно сак4е,а за ембрион4е 6те трябва да си 4акам поне о6те 2_3 седмици.
Успех на вси4ки и искам да кажа едно голямо благодаря на моми4етата,които винаги са ми помагали със съветите си.

П.С.Много се радвам за теб Голдан4е

# 234
Здравейте момичета-сладкишчета Mr. Green
Светли, Меги,Вени-айде скоро да се похвалите вече с положително тестче и с две дебели черти Peace
Даре, недей да се отчайваш HugОпитай се да гледаш напред и надеждата умира последна-нали знаеш Grinning
Верче, Дай Боже всичко да е наред и всчкити ти претеснения да са напразни Hug
Аз момичета да ви кажа утре съм рожденничка, но няма да съм тук за да се "видим и да ви почерпя", защото ще ходя на Пазарджик, но като се въвна ще се реванширам Mr. Green
Салви, Бимбе, честито  bouquet baby_neutral Wink
Успех на всички, имащи нужда и нека днешния четвъртък е усмихнат и носущ хубавки новинки Grinning Hug Grinning

# 235
Благодаря ви момичета. По принцип аз не съм от ревлите, но не знам какво ми стана. Ще се стегна. Няма какво да правя. Никога не съм се впрягала от идване на М., и сега не е заради лелката, а са просто размисли за времето, което отминава, а нищо хубаво не се случва.
Отивам да си купя някаква джвъчка, за оправяне на настроението. Нали така си лекувам всеки месец идването на М.
Отново ви благодаря за съпричастността, не знам какво бих правила без вас. Hug 

Последна редакция: чт, 30 мар 2006, 13:41 от Дара

# 236
  • Варна
Ина4е се от4итам,видяха ми по4ти 5 мм то4ка,но засега о6те не бързам да се радвам,за6тото това си е само плодно сак4е,а за ембрион4е 6те трябва да си 4акам поне о6те 2_3 седмици.
Успех на вси4ки и искам да кажа едно голямо благодаря на моми4етата,които винаги са ми помагали със съветите си. [/b]

СУПЕР  newsm10

# 237
  • BABYLAND
Е ДАРЕ, ти гледай сега как ще си купиш джвъчка за оправяне на настроението, а пък лелката няма да ти дойде...А чул ме Господ де!
БИМБАЙЧОООООООООООООО, много, много...ама много съм щастлива за теб, тъй да знаеш дребосъче! ЦАЛИВКИ!!!

# 238
Сладурки,
следващите две седмици (до 14.04.) ще съм отпуска, защото съм на лекции и няма да мога да ви чета и да пиша. Офф, много ще ми е мъчно без вас  Cry
Като се върна да има мнооооого темички за честитене Wink
Вие стискайте палци да съм се обебила, а не олелила  Rolling Eyes
Целувам ви и ви прегръщам всички! Hug
Бимбе, радвам се много за теб, да знаеш!  bouquet

# 239
  • Atlanta
Даре, миналата седмица, когато лелката ми беше на гости (неканена  #2gunfire) си купих 10
десет) блузки  #Crazy Голямо успокоение падна  Laughing Вярно че пет от тях си ги взех по-широчки, с надеждата да съм проявила далновидност и след време да ги нося с изпъкнало коремче Laughing Така че надеждата умира последна  Laughing А бюджета ми първи  Embarassed Кураж от мен за теб и всички чакащи момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт