"Майчин дом"-Варна тема 8

• 129 389
  • 817
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Radina, таткото предполагам, че не стои от страната, откъдето се вижда самата операция?

Вижда всичко, стълкото е успоредно на операционната маса  Mr. Green

Ооо, не, не е за моя мъж.  Joy

# 91
  • Бургас
Благодаря Radina!
Мислех, че ще го пуснат вътре при мен, но от моята страна на преградата ...
За тези т.нар "екстри" ме осведоми акушерката от ЖК (Снежи).
Сега остана да видим дали нашият татко ще пожелае да се включи толкова на живо  Mr. Green

# 92
  • Добрич
Здравейте, майчета!
Предстои ми нормално трето раждане в Майчин дом Варна. Ходя на консултации при Ани Атанасова и съм много доволна. Предходните два пъти съм раждала в Добрич. Поизчетох предходните теми, бяха ми много полезни, за което ви благодаря.
 Днес реших да се обадя и да питам колко ще ми струва ориентировъчно раждането.  Нормално раждане - 750лв; присъствие на бащата - 150лв; зала за активно раждане - 200лв; упойка - 180лв; престой на ден - не се заплащало престой ако съм в обикновена стая, заплащало се само ако съм във ВИП стая 75лв/ден
Може ли някой да ми потвърди дали са това цените наистина? Преди време бях питала и ми казаха други, по-високи цени  newsm78 Пък не ми се вярва да са ги намалили  Rolling Eyes
А някоя от вас да си е правила случайно влагалищна пластика? Бихте ли споделили опит, защото и това обмислям.
Благодаря!  bouquet

# 93
  • Варна
Това са цените.За пластиката незнам.На мен са ми пребирали херния.

# 94
Здравейте, съжалявам за тъпия въпрос но значи нормално раждане без упойка ще струва 950 лв.

# 95
  • Добрич
Ами да, при мен ще е така. 200лв се заплащат, ако желаеш да ползваш залата за активно раждане. Там е и ваната за раждане-за нея се доплаща допълнително. На мен ми обясниха, че за да присъства таткото трябва да ползваме тази зала. В другите две зали за раждане не било удобно, защото е тясно и се вижда съседната зала. А ако и там има родилка наистина е неудобно!
Иначе ако си раждаш нормално и без присъствие на таткото, ползваш си обикновената родилна зала и цената ще бъде 750лв. без упойка.

# 96
Стана ми интересно - има ли някой, който да е ползвал тази зала за активно раждане, да разкаже? И специално ваната - това раждане във вода ли означава?

# 97
Благодаря, сега вече схванах. Grinning

# 98
  • Варна
Здравейте, искам да попитам, дали на някоя от вас е правена хистероскопия в МД? Другата седмица ми предстои такава и съм любопитна да разбера, как преминава, с каква упойка, дали мога да си тръгна същия ден?

# 99
  • Варна
Здравейте, от вчера насам нещо много често ми се втвърдява коремът, а съм в 23г.с. Вчера цял ден лежах, но днес още със ставането от леглото сутринта пак се започна и ми се ще май да отида да ме видят. Иначе ми изписаха магнезий на последната консултация, но пак имам чести втвърдявания.Как се процедира с Майчин дом?  Трябва ли предварително да звъня на някакъв номер да се консултирам или отивам и на място искам преглед в спешен кабинет (има такъв в неделя нали...)

# 100
  • Варна
 Да, винаги има дежурни в приемния кабинет. Можеш да отидеш директно там, казваш, че си за спешен преглед и отиваш на втория етаж срещу асансьора. Извинявай, че така обяснявам, но не зная дали си ходила там друг път. Успех   Peace
Едит: за всеки случай мобилните им са- 089 784 7772, 088 981 5454

# 101
  • Варна
Да, винаги има дежурни в приемния кабинет. Можеш да отидеш директно там, казваш, че си за спешен преглед и отиваш на втория етаж срещу асансьора. Извинявай, че така обяснявам, но не зная дали си ходила там друг път. Успех   Peace
Едит: за всеки случай мобилните им са- 089 784 7772, 088 981 5454
Да, много благодаря ,точно така исках да ми обясни някой, защото не съм ходила по спешност.

# 102
Стана ми интересно - има ли някой, който да е ползвал тази зала за активно раждане, да разкаже? И специално ваната - това раждане във вода ли означава?

И мен това ми стана интересно.. какво точно прдставлява? На мен януари ми предстои раждане в Майчин дом, доколкото съм разпитвала условията са много добри, но ще поживеем и ще видим  Simple Smile Уф, да минава вече това време, че мноого ми се вижда Simple Smile) На всички бъдещи мами - успех  bouquet

# 103
На мен ми преддстои раждане в началото на февруари,със секцио по медицински причини.Първото секцио през 2014 ми направи Борис Яков,но ми казаха,че сега работи в Германия.Вярно ли е? Ще се насоча отново към М.Яков,предния път беба реши да излиза на 04.01 и той беше извън БГ,та ме оперира синът му.Много съм доволна от него.

# 104
  • Варна
Борис Яков,но ми казаха,че сега работи в Германия.Вярно ли е?
Съвсем вярно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт