"Майчин дом"-Варна тема 8

• 129 414
  • 817
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте мамчета и аз да се запиша.Предстои ми раждане живот и здраве февруари и аз съм се насочила към Майчин дом,избрала съм Георгиева,бих се радвала на отзиви на раждали при нея

Здравей! Тя ли ти е наблюдаваща към момента или само за раждането?

Георгиева ми е наблюдаваща на мен и на 99% ме очаква раждане при нея, но към края на януари. Т.е. още не мога да ти споделя мнение. Как се очаква да раждаш - нормално или секцио?

Не,ЖК ми е в Олимед,тя ми е препоръчана от приятелка,раждала при нея и от още една раждала при съпруга и Георгиев

# 136
Здравейте мамчета и аз да се запиша.Предстои ми раждане живот и здраве февруари и аз съм се насочила към Майчин дом,избрала съм Георгиева,бих се радвала на отзиви на раждали при нея

Здравей! Тя ли ти е наблюдаваща към момента или само за раждането?

Георгиева ми е наблюдаваща на мен и на 99% ме очаква раждане при нея, но към края на януари. Т.е. още не мога да ти споделя мнение. Как се очаква да раждаш - нормално или секцио?

Не,ЖК ми е в Олимед,тя ми е препоръчана от приятелка,раждала при нея и от още една раждала при съпруга и Георгиев

Засега няма никакви показатели за секцио освен че бебчето ми е малко голямо за моето телосложение,аз самата държа много на нормалното тъй като изпитвам голям страх  от това да ме оперират без значение причината и всъщтност това беше главната причина да избера Герогиева,защото приятелката ми раждала при нея са я чакали три дена(поне по нейни думи) без дори да става дума да я режат,а другото което ми харесва е че е малко шантава Joy,а какво по хубаво от това лекаря ти да е същия като теб  Joy какво е твоето положение

# 137
Razzle, аз още не знам. Последно малката беше с дупето напред. И ако не се обърне ще е секцио. Мен ме е страх само от упойката. С две думи един път бият ли я ще съм ок с всичко. Но вече нямам търпение, че много тежи. Георгиева ми в препоръчаха, но не пациенти, а други лекари и за това се записах при нея. Информация за нея не открих в нета, когато търсих такава за раждане. Кога ти е терминът?

# 138
На 19 февруари,но на мен Георгиева ми каза стане ли февруари чакай,тя и моята беше един месец главично,но преди два дена ме гледаха и се беше обърнала пак,но аз мисля че имаш време да се обърне при теб щом си за края на януари.Милата,явно корема ти е големичък щом ти тежи толкова,моя е малък,но за сметка на това от повече от месец не си усещам изобщо горната част на корема,изтръпнало ми е всичко.

# 139
Аз имам един месец до термин... не че не е възможно да се обърне, но преди месец точно Георгиева ми каза, че сигурно няма и най-вероятно "ще правим секцио". Коремът ми е огромен, бебето и то се движи по-големичко уж. За себе си няма да говоря.  Shocked Напълнях повече отколкото очаквах, но ще ги свалям като родя. А твоята приятелка само е раждала при Георгиева или и бременноста и е минала при нея?

# 140
Само да се обърне детенцето и всичко ще е наред. Първото детенце го родих 4150 нормално преди 2.5 год. сега се очертава отново голямо. А за лекарите в МД съм чувала само хубави неща и, че ако не е наложително секцио не правят Simple Smile. Дано да е така

# 141
  • Варна
Моят младеж се е обърнал, ама той е чак за март и се притеснявам, да не си промени пак позицията дотогава.
Никой не ми отговори обаче на въпроса за първи контакт на бебето с мама. Каква е процедурата в МД - дават ли ти го веднага или трябва предварително да се уговориш?

# 142
При нормално раждане ми дадоха дъщеря ми веднага. Сложиха я на корема ми, а след като я почистиха акушерката й помогна да засуче. После бебето си е при теб. Няма нужда от предварителни уговорки за това.

# 143
  • Добрич
Здравейте!
Преди един месец родих нормално в МД. Консултациите и раждането ми водеше Ани Атанасова. Въобще не съм сбъркала с избора си. Имах голям страх от секцио и добре, че не се наложи... Докторката беше много спокойна/въпреки че остана в извънработно време до късните часове/. Жената просто си разбира от професията!
Бебето ми го сложиха на корема, мъжа ми сряза пъпната връв, после го завиха и веднага го сложиха да суче. Това спомага за отделянето на окситоцин и по-бързото отлепяне на плацентата. Веднага след раждането станах и си взех душ, можех да се обслужвам сама/което бе странно за мен предвид предходните ми две тежки раждания/.
Три дни живяхме със съпруга ми в болницата и се прибрахме живо и здраво при големите ни батковци! И да припомня-приносът е на д-р Ани Атанасова!  bouquet

# 144
  • Варна
Здравейте!
Преди един месец родих нормално в МД. Консултациите и раждането ми водеше Ани Атанасова. Въобще не съм сбъркала с избора си. Имах голям страх от секцио и добре, че не се наложи... Докторката беше много спокойна/въпреки че остана в извънработно време до късните часове/. Жената просто си разбира от професията!
Бебето ми го сложиха на корема, мъжа ми сряза пъпната връв, после го завиха и веднага го сложиха да суче. Това спомага за отделянето на окситоцин и по-бързото отлепяне на плацентата. Веднага след раждането станах и си взех душ, можех да се обслужвам сама/което бе странно за мен предвид предходните ми две тежки раждания/.
Три дни живяхме със съпруга ми в болницата и се прибрахме живо и здраво при големите ни батковци! И да припомня-приносът е на д-р Ани Атанасова!  bouquet
Звучи страхотно, пожелавам на всички и на себе си такова раждане

# 145
Страхотно много ме успокой за избора на лекар, който съм направила. Живот и здраве началото на февруари и ние ще се радвам на второ детенце. Grinning

# 146
Страхотно много ме успокой за избора на лекар, който съм направила. Живот и здраве началото на февруари и ние ще се радвам на второ детенце. Grinning

И аз май ще минавам на Атанасова,кога ти е термина

# 147
  • Варна
А мога ли при положение, че съм вече от толкова време водя консултации при един лекар, да се прехвърля на друг ?

# 148
  • Варна
Да, можеш. Ако си избрала нов лекар, говори с него и се разберете.

# 149
Момичета какво трябва да си нося за болницата при раждане и вие ли се обаждате на лекаря или от болницата и се обаждат когато дойде момента.

Общи условия

Активация на акаунт