90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 354
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • Габрово
Добър ден!
Ир,благодаря,на теб също успешна и приятна седмица!
Жулиете,неприятно е,но най-вече че не мога да излизам.Свикнала съм всеки ден да минавам по 9 км бърз ход и сега това обездвижване ме плаши.От 3 месеца ме боли,но вместо да минава,се усложнява и вече втора седмица съм със силни болки и куцам,но това не ми пречи да си правя клековете Wink
Гени,вече съм ги направила,вярно не в 8,30,но в 9 бях готова,а след това още 30 мин.упражнения.
dilyanad,браво,много хубав минус.
Ади, Hugдобре дошла,къде се изгуби?
Курдов,разсъни ли се? Hug
Хайде,лека ден от мен! Hug

# 106
  • У дома
Днес май всички, които сме на варива ще сме на боб Joy Joy Joy Днес менюто - варива: З-диня и кафе(чисто hahaha), О и В-боб и салата домати и краставици. Тоя боб го чакам от 4 дена, в миналия ВГХ го готвих, дано да не се е развалил, че така да ми се яде Blush
Пенка, яхнията която ти е написала Дилианад, аз я правя същата, но вместо грах слагам нахут, става също мноого вкусна и засищащта Peace
Адиии, добре си се завърнала в редиците Hug
Курдов, какво стана с колата? Оправиха ли я? Возиш ли се вече в новото возило Sunglasses
Илианка, ти сън не спиш да ги изклякаш тия клекове hahaha Joy Аз съм търтей, сутринта оставих Лили на детска, прибрах се оправих къщата, защото има играчки из цялата стая, измих, сложих хляб да втасва,пуснах една пералня, хапнах закуска, кафенце и сега май ще стана да клякам hahaha Joy

# 107
  • Виена, Варна
Благодаря ви, момичета, за "картофените" идеи. Отивам да творя в кухнята Simple Smile

# 108
Имам един въпрос, киноата кога мислите , че може да се яде

# 109
  • У дома
Киноа в ден варива,елдата, болгур също, абе на зърна ли е варива, ако е на брашно-ВГХ Peace

# 110
  • Targovishte
Илиана -  Hug разсъниха ме. Да вземе нашата общинска избирателна комисия да глоби едни от най видните български интелектуалци за нерегламентирана предизборна агитация  ooooh!
http://m.dariknews.bg/11502421

Гени  Hug не още, за съжаление. Първо кожодерите в сервиза се оказаха най-големите търтеи на света. И второ - нали са почивни дни и КАТ не работят. А в петък ми изтича 14_дневния срок за регистрация   ooooh! Надявам се в четвъртък да я регистрирам и подкарам  Praynig

Банда, преди малко се наядох с тиквичките. Сега пак ми се спи  ooooh! Нямам угодия.

# 111
  • София
Аз съм търтей, сутринта оставих Лили на детска, прибрах се оправих къщата, защото има играчки из цялата стая, измих, сложих хляб да втасва,пуснах една пералня, хапнах закуска, кафенце и сега май ще стана да клякам hahaha Joy

Гени, на това търтей ли викаш ooooh!

# 112
Привет!
Днес ми е ден за варива:
З -  нямах възможност да закуся (ранен служебен ангажимент) Това ми е първа липса на закуска. Надявам се да не се повтори.  Naughty
О - картофи на фурна + салата
В - зрял боб + салата
Ади-99, желая ти успех!  Hug
ili-ana, чета за болките ти в ходилото и оставам с впечатление, че чакаш да ти мине само. Незнам точно какъв е проблема при теб, но съм имала болки, които съм влачила с месеци и винаги се е налагало най-малко да понамажа с нещо противовъзпалително, а два пъти съм стигала до инжекции. Ако можеш вземи някакви мерки, за да не се мъчиш. Пожелавам ти много бързо да се оправиш!  Hug Hug Hug
Хубав ден на всички!  Hug

# 113
  • Берлин
Здравейте. Приемате ли една фиданка-дебеланка? Правих диетата с отличен резултат преди 2-3-4 години, знам ли и аз колко минаха... Днес почнах отново, че неусетно залепих пак едни 6-7 килца...Много се радвам,че не виждам познати лица - значи всички са постигнали целите и са слабушки Simple Smile което е окуражително. Днес з.пъпеш, о и в - свинско с праз. Ще ме извините, че ще досаждам с въпросчета понякога. Принципите ги помня, но тънкостите ми се губят /като например кога мога да си добавя лютеничка към хапването или пък гъбките къде попадат/. Не е болка за умиране,ще си спомня лека-полека..

# 114
Привет бандааааа!
Ади най после се завърна...
Приготвила съм ти един буркан сладко от смокини...давай адреса на лични, че като се завърна ти го пращам....
Оооох не ми се тръгва , толкова е прекрасно, а къщата и хазяите са невероятни...и толкова е чисто, нетипично за Тасос...
Довечера хазяите ни поканиха на октоподи с узо Shocked Добре,че взехме две бутилки вино, от България, че и ние да подарим нещо
Ади, кога ще почнем режимните четворки? Ако искаш ме чакай като се прибера от Гърция  bouquet
Илянка, видях, че декември ще се събираме и с теб, чакам те с нетърпение  bouquet

# 115
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile

Влизам да си кажа,че менюто на обяд беше 500гр ориз със зеленчуци,вечерята е 1 кочан царевица
  bouquet

# 116
  • У дома
Ох хапнах, не се минах де, хапнах и един картоф, освен боба hahaha
Мале какъв е тоя глад, незнам, май ще идва МЦ Thinking За утре мисля пак спагетки и ПЗ бисквити Blush Не са ми от най-любимите, но пък имам минус.
Мими, хич не ги мисли килата, наслаждавай се на почивката Hug
Папурче, ти салати ядеш ли? ЗАдължителни са! Не виждам в менюто ти, но някои нови не си ги пишат, "по подразбиране били" Rolling Eyes Дано хапваш, засищат и хапваш от другата храна по-малко. Гъби може всеки ден, като в плодов може сурови, не подправени. Успех с режима Peace
Вангоби, ами ако знаеш други дни що работа свършвам, че и тренирам 30-40мин на степера, днес ЙОК hahaha Довечера ще клякам, че се "напуках" не мога да дишам hahaha Joy

# 117
  • Targovishte
Ехо банда   bouquet

Сладката вечеря мина, купих от любимите на МИМИ Фавли с мелницата, кутийката е 6 броя - 200 грама, но едва успях да изям четири - повече не можах, стана ми много тежко, пък и редчето шоколад направо ме довърши. Сега чакам да минат 20 минути да пия вода.

ПАПУРЧЕ   bouquet Добре си дошла

# 118
PAPURCHE MEHURCHE добре дошла и успех в поставените цели!
Аз те помня/ от старите съм/,но рядко пиша ,въпреки че чета редовно Почти непрекъснато съм в темата,като наркотик ми е

# 119
  • София
Папурче, добре си се завърнала  bouquet
Нели аснели, права си наркотик си е темата и аз съм от пристрастените Hug
Гени,  Hug
Аз утре няма смисъл да се меря, чувствам се много подута и от МЦ и от боба Sick. Скоро май няма да го ям Sick
Илианка, присъединявам се към другите, вземи мерки за крачето иди на лекар Heart Eyes
Ох, лека нощ от мен и сладки сънища  bouquet smile3524

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 21:59 от vangobi

Общи условия

Активация на акаунт