90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 360
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
От 3 месеца ме боли,но вместо да минава,се усложнява и вече втора седмица съм със силни болки и куцам,но това не ми пречи да си правя клековете Wink

Предвид, че много ходиш, да не би да си сменяла обувки? На мен някой не са ми удобни и с тях си ме болят краката, а ако ходя цял ден с такива, на следващият съм гипс. 3 месеца е много време, ако мажеш или пиеш обезболяващи и не минава е време за лекар.

# 121
  • Габрово
Есия,Мимс, благодаря ви,че ме мислите и вие:hug:мажа се,слагам компреси,връзвам с ластичен бинт,пия обезболяващи-това последните 10 дни,преди това беше лека болка.Ходя с едни и същи маратонки -специални за ходене,не зная как се казват,такива едни извити отпред и отзад.В  началото болката беше лека и ту се появяваше,ту изчезваше.Както вече съм казвала тук е малко сложно с ходенето на лекар,но може да се наложи,защото до 1-ви декември има 10 седмици и ако се усложни няма да мога да си върша работата.
Мими,а че ще организирам бургаска среща е сигурно,дай ми на мен да организирам.Всяка отпуска събирам бившите си колеги,само мен чакат,без мен не се сещат да се съберат,така че....чакайте ме  Simple Smile
Нели,аз също съм от пристрастените Simple Smile
Папурче,добре дошла!

# 122
  • Targovishte
Лека нощ на всички   bouquet Hug  bouquet

# 123
Гръцката вечер приключи...изядох сума ти октоподи, чак ми стана тежко, божеее до сега не бях преяждала с октопод Shocked
Пихме узо, гръцка салата, грозде, смокини, ако не се върна с пет кила отгоре па на....
Лека нощ!

# 124
Привет, някой няма ли да даде линк към бройките на клековете? Praynig Явно от днес няма да ги почвам, че стана късно....
Утре варива. Тъкмо си взех един ориз който много харесвам- може и да си спретна ориза на Савина. Не знам точните грамажи, но пък нали обичам и такива безсолни "манджи", сигурно ще ми се отрази доста добре. Grinning Понякога си мисля, че съм голяма късметлийка да харесвам яденета които за много хора са буламачи или безвкусни....  Joy
Скрит текст:
Някой да препоръча торбичка за ядково мляко? Hug Двоумя се откъде точно да си поръчам.... Thinking Най-трудно ми е с непиенето на мляко към кафето...... Blush

# 125
  • Калифорния, САЩ

# 126
  • Targovishte
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !!!   bg bg bg bg bg

Добро утро, банда  bouquet

ИРКА  Hug Hug Hug

И тази сутрин не ми се работи, явно ме е хванал мързела. Но трябва да се взема в ръце, защото днес съм и на двете работи  ooooh!

Менюто: З - ябълки, О - три ФПХ и салата домати и печен пипер, В - катък със печен пипер, кисело мляко и сирене колкото за аромат, плюс салата.

МИМИ  Hug искрено ти се радвам, че си прекарваш добре. Никога не съм ял октопод, така че назнам дали да ти завиждам...   bouquet

Приятен почивен ден на всички   bouquet Hug  bouquet

# 127
добро утро момичета и момчета. Честит празник. Бъдете независими в мислите и действията си  bouquet

# 128
  • Виена, Варна
Честит празник на всички!
Днес е 7-мият ми ден от началото на режима и втори пореден ден с 0. Първата четворка свалих 4 кг и сега зациклих. Мисля, че причините са три: първо - вечерям към 19 часа; второ - ядох картофи; трето - май порциите са ми големи. иначе не съм яла нищо нережимно в тези дни. newsm78
А може да има и четвърта причина - не пия много вода. Сигурно с чая и кафето докарвам около литър.
За днес менюто е въглехидрати:
з. грозде (не повече от 100г)
о.3-4 малки филийки с лютеница
в. 200г шоколадови квадрати и редче шоколад
Ако греша някъде, моля ви, поправяйте ме. Желая прекрасен ден и на почиващите и на работещите!  bouquet

# 129
  • У дома
Добро утро и честит празник на всички bg
Днес пак мини плюс от 200гр, ама защо ли не ми пука Tired Нещо не се впечатлявам от нищо напоследък май май, ще изпадам в депресия Tired Вчера ме мързеше да клякам днес ги изкляках, вместо почивка, утре продължавам по план 150. Малко на степера потренирах и метнах да се месят козунаци в хлебопекарната, ММ иска кифли с локум ooooh! абе почивка никаква. Дребното е с една ужасна кашлица, цяла нощ не съм спала. Хайде оплаках се набързо, извинявайте Hug
Пенка, нямаш салати, ето ти още една причина, картофите са 5 средни за деня, т.е. три на О и два на В Peace Никога не съм яла само картофи, защото ще колабирам от глад.
Днес ВГХ: З-кафе и ягоди, О-спагети с доматен сос и салата, В-кифли с локум и РЧШ.
Лек последен почивен ден на всички Hug Тук отново вали, май ще отида малко на солариум днес, че мноого дъждовни дни се насъбраха Rolling Eyes

# 130
  • Берлин
Добро утро и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Благодаря за топлото посрещане   bouquet
Genni, не съм яла салати вчера, днес също не мисля. Много не си падам по тях и не се насилвам. Обикновено ги комбинирам в спешни случаи - салата + сирене, салата + печено месце.. Менюто днес - з.пъпеш, о и в - грах с много моркови и малко картофки /яхния/. Вчера поне с водата нямах проблем - почти 3л докарах, днес ще видим.
Утре съм въглехидрати и не се сещам за нищо друго освен паста и сладки боклуци. Ако някой даде идея...И за плодовете - има ли забранени в режима?
Много слънчев ден на всички /Мечтая за слънце, тук беше 8 градуса като тръгвах за работа/...Та днес искам слънчице и минуси за всички
ПП. Клековете са ми мъгла някаква...И хляб с всичко ли хапвате?

# 131
Добро утро на всички и честит празник.

Днес съм на въглехидрати и пак не знам какво да ям.  ooooh!
Надявам се в движение да ми хрумне нещо.
Хубав ден на всички.  Hug

# 132
  • София
Здравейте и честит празник!
ИрHug
dolce miele, ето линк към клековете http://iwoman.bg/krasiva/sport/30-dn%D0%B5vno-pr%D0%B5dizvikat%D … D0%B5-475772.html   bouquet
Аз нямаше да се меря днес, но сърце не трае та съм 0 на 0, което ме радва Mr. Green
За днес пълна мъгла само закуската ми е ясна круша- огромна, за вечеря ако ми остане време ще си направя шоколадовите квадрати.
Пуста почивка свърши много бързо, добре, че е мрачно времето та не ме блазни да излизам и да си свърша каквото съм си набелязала.
Хубав ден на всички и до после  bouquet

# 133
Здравейте, честит празник!
Днес плодове - закуска праскови,
приготвила съм нектарини и въпроса ми е може ли да ям печена тиква с канела(без захар или мед)?

# 134
Здравейте приятели... Hug
Честит празник...да запазим България независима...

Успяхме с ММ и тези почивни дни да се разходим. Направихме обход на габровска област. Деветашка пещера, Крушунски водопади, Габрово и разбира се Етъра. Уцелихме прекрасно време...и прекрасно ядене... Sunglasses
Добре че бяхме за 2 дни и пораженията са минимални. Прегрешавах с една пица и една бира първата вечер и чушка бюрек с пърленка и пак бира
 за обед на следващия ден. Та резултата беше 1,500 в плюс  Sad.
Обаче снощи правих плодова вечеря с домашно грозде и днес всичко е наред.
Днес:
з: грозде
о: пълн. чушки с ориз и салата домати...от моята градина
в: св. пържола в иената и пак салата

Приятели, слагам малко снимки...поне малко да ви заведа на разходка  Wink

Лек празничен ден!

Общи условия

Активация на акаунт