90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 364
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • Габрово
Добър ден!
Честит празник!
Пете,завидях ти,да знаеш.Много ми е хубаво като гледам снимките,нали съм от Габрово Simple Smile А ти си,както винаги,лъчезарна и елегантна Hug

# 136

Добър ден и Честит празник!  bg

pppp, изглеждаш чудесно!  Simple Smile При Крушунските водопади е голяма красота, благородно ти завиждам. Да си изкараш невероятно.

Penka Chavdarova, всеки има периоди на застой, бъди търпелива и скоро пак ще сваляш  Simple Smile

Желая ви прекрасен ден!

# 137
Здравейте! Честит празник на всички!   party006 Чувствайте се независими и свободни!

Аз не пиша много, но си ви чета. Аз съм се запасила с ръжено брашно тип 1750, пълнозърнеси макарони, кокосово масло и чиа. Реших сутрин, може би след закуската, да пия чаша вода с чиа, четох прекрасни неща за нея. Решила съм да минавам на по-здравословен начин на живот. Simple Smile Днес съм на въглехидрати:
З: Грейпфрут;
О: Чапати - от книжката за режима + салатка от домати, краставици и мариновани гъбки;
В: Може би ще е парче торта или нещо друго сладичко Simple Smile

Penka Chavdarova, с теб явно сме започнали режима по едно и също време, и на мен днес ми е 7-ми ден Simple Smile Ще се подкрепяме.
Прекрасни снимки сте качили, страхотно си релаксирате, поздравления!

Скрит текст:
Искам да кача снимка, да ме видите какво съм Пиги, но така като гледам май няма възможност да се прикачва снимка от компютъра. Някой може ли да ми разясни как става номера, ще ви бъда много благодарна?   Praynig

Успешен ден с много минусчета.

P.S. Аз още не съм се мерила със сантиметъра, и не съм се теглила много, че от 3-4 дни с този МЦ...объркват се нещата.

# 138
София, качваш ги някъде(ФБ, Снимка.бг или някой друг сайт за снимки) и споделяш линкове или с URL адреса поставен в скобите, които се образуват от втората икона на вторият ред, която е за вмъкване на изображения.
Илиянка, ако обувките са отдавна може би пантофи или нещо друго, но то това като е долу ще се отрази на целия крак, че после и нагоре. Не е за пренебрегване.
Пепи, много хубава и слънчева както винаги  Heart Eyes

# 139
  • Русе
Хелоу, хелоу
Виждам новички, добре дошли, успех!  Hug
Пете, страхотна както винаги, слънчева, зареждаща.  Heart Eyes
Аз вече съм си у Русету, миии на 0 съм, добре е...  Mr. Green
Днес ВГХ, хапнах филии 3-4 пълнозърнест хляб с голяма салата домати, маслини. За вечеря си пека сладкиша с ябълки и бисквити, ММ се влюби в него...  Crazy и шоко ще има.. Flutter
Илианка, това твоето ходило май трябва да види чичо доктор?..  Heart Eyes
изгарящата нещо липсва, ама съм сигурна, че си прави клековете,  Laughing днес 160, да не забравиш  Hug
Хайде хубав ден, до по-късно  Heart Eyes   bouquet

# 140
  • софия
Честит празник!

Днес след белтъчен-500.Менюто за днес е закуска грозде, за обяд и вечеря ориз със зеленчуци, салата Картофи и краставица, фпх( за обяд).

Хубав ден.

# 141
  • Виена, Варна
Genni, аз хапвам салатки, просто не ги писах. Моя грешка Simple Smile
Sofia_B, ще се подкрепяме, разбира се! За първи път ли правиш режима?
Juliette14, ще ти бъда признателна, ако споделиш рецептата за сладкиша си с ябълки и бисквитки. Благодаря ти предварително.

# 142
  • Русе
Genni, аз хапвам салатки, просто не ги писах. Моя грешка Simple Smile
Sofia_B, ще се подкрепяме, разбира се! За първи път ли правиш режима?
Juliette14, ще ти бъда признателна, ако споделиш рецептата за сладкиша си с ябълки и бисквитки. Благодаря ти предварително.
Пенка, много е вкусен и лесен, ето :   Hug

http://albisrecipebook.blogspot.bg/2015/09/blog-post_12.html

# 143
Привет, днес помъдрявам с още една година, моля почерпете се  Hug

# 144
Аз пак да досадя, но още не смея да си я направя  Laughing Та мога ли в плодов ден да ям печена тиква с канела, без захар, мед , само с канела??

# 145
Аз пак да досадя, но още не смея да си я направя  Laughing Та мога ли в плодов ден да ям печена тиква с канела, без захар, мед , само с канела??
може

# 146
  • София
Здравейте! Тези почивни дни ме провалиха, имах леки прегрешения и в резултат качих 300 гр. Разочарована съм от себе си...
Честит празник!

# 147
Здравейте и честит празник! Hug
Вангоби, благодаря за линка! Hug
Идеи за въглехидратен ден- любимите са ми пълнозърнеста пица със зеленчуци, хлебчета с маслини от Лидъл+ лютеница, филии с лютеница, солени мъфини+ салата. Grinning За сладката вечеря- постните шоколадови квадрати, палачинки/гофрети с пълнозърнесто брашно или с овесени трици+ сладко/шоколад, пълнозърнест кекс с ябълки, тиква или моркови, пълнозърнести бисквити (наскоро открих едни в Лидъл, като обикновените бисквити са, но са пълнозърнести и уж не съдържат хидрогенурани амзнини, а масло 13%- има и непълнозърнест вариант). Grinning
сега разбрах защо толкова мои познати ги хвалят тези Крушунски водопади- наистина е много красиво там! Heart Eyes
Аз след вчерашния белтъчен ден съм -800 грама.  Закуската пропуснах , О- 2 пържоли, запечени с моркови и лук+ салата домати и краставици+ФПХ, вечерята ми беше прясно мляко с нес кафе (не знам доколко е режимна, не подсладих, но пък минусът ми хареса Laughing ).

# 148
Здравейте на всички в групата и честит празник!

Присъединявам се и аз към вашите редици от днес. Радвам се, че сте толкова упорити и активни   bouquet Спазвала съм режима преди доста години и имах хубави резултати. Но през последните години натрупах доста излишни килограми по едни или други причини. Съвзех се през пролетта. От тогава до сега благодарение на различни режими успях да се сбогувам с 20 кг  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Реших да се захвана с 90 дневната, защото според мен това си е едно здравословно хранене. Надявам се да сваля някой и друг килограм. Ще ги съчетавам с тренировките на Румяна Илиева, пък дано има резултат.

Желая ви много минуси и здраве   bouquet

# 149
  • Берлин
Идеите за въглехидратен са супер. Обаче не схващам - защо вечерята я карате сладка, а обяда солен? Има такова правило или така резултатите са по-добри?

Общи условия

Активация на акаунт