90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 366
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
  • софия
Папурче, такова е правилото.

# 151
  • Габрово
Заната,честит рожден ден newsm59 nbirthday newsm67  Весел празник!
Жулиете,Вангоби,Мимс,може и да се наложи да отида на лекар тук,колкото и да не ми се иска.

# 152
Аз идвам да се изповядам.
Четири дни имах гости и  омазах положението и сега си умирам от яд.
Пак се стараех да съм поне малко режимна но имаше и нарушения.

# 153
Привет, банда  Hug
Прибрах се от планина, бях напълно режимна:
Жулиет, правя клековете. Днес 160, след малко ще ги направя.
Видях нови лица, добре дошли  Hug
Днес бобов:
З: грозде
О: чушки с ориз и салата
В: боб и салата.

# 154
  • Пловдив
Добър вечер. Simple Smile

ррррррр,страхотна си.  Hug

Днес ден 23 въглехидрати:
З-грозде и кафе
О-хляб с лютеница
В-3 мини толумбички и сладолед

Днес най-сетне отидох 3 пъти до 00.Направо ми олекна.От 10 дена не бях ходила толкова.  Joy

# 155
  • Targovishte
Ехо банда   bouquet

Днес бях много послушен, папках си режимно и си изядох Сичкото.  Нещо обаче и на обяд, и на вечеря си останах гладен  newsm78

ЗАНАТА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Много здраве и успехи! Да обичаш и да бъдеш обичана!  Hug

ПЕТЯ РРРР  Hug Hug Hug Прекрасна, стройна, КРАСИВА на красиво място   bouquet

# 156
Привет на всички!
Честит празник!
Ирка,Светле  Hug
Петя,изглеждаш чудесно   bouquet
Заната,честит рожден ден! Пожелавам ти да си жива и здрава, много щастлива и обичана!   bouquet

Тези дни не съм много редовна с писането,но режимът върви по план. След въглехидратен в събота на лучник и доматена салата, вафли и сладки с РЧШ - (-0,500).Плодовият мина на банани,праскови,грозде и ябълки - (-0,700). Свалях през цялата четворка - ( -1,800). Учудващо,но бях в застой,сигурно е от това.Вчера белтъчен - закуска - банан, обяд - свински ребра на фурна със салата моркови и доматена салата с печени чушки + ФПХ, вечеря - пилешко шишче и свински дроб на грила със същите салати. След белтъчен - ( + 0,500). Добре си хапнах, така че е заслужен Grinning
Днес варива - банан, обяд - задушен ориз със зеленчуци + доматена салата с печени чушки и ФПХ, вечеря - същото без хляба.   
Отдавам се на релакс, цял ден се занимавах с една торта и е време вече за заслужена почивка.
Лека вечер Simple Smile

# 157
  • Бургас
Привет и от мен!
Почивните дни минаха трудно. Есента за мен е депресивен сезон Cry А и неприятностите сякаш са се загнездили при нас.
Както и да е!
Видях прекрасни снимки на прекрасни момичета - Светле, Мими, Петя
Мими, - прибирай се и да започваме четворките! Само дай знак и съм с теб!
Добре дошли на всички новички! Hug
Ади, добре си се завърнала!
zanata, честит рожден ден! Желая ти здраве, късмет и много прекрасни моменти!

# 158
  • София
Добра вечер,
Заната, честит рожден ден! Бъди здрава и много обичана nbirthday newsm59
Илианка, моля те направи го Hug
Курдов, ти винаги си послушен Hug
Цвети, страхотен резултат за 4 дни  bouquet
Аз обядвах спагети с доматен сос и краставици така си  ги хрупах, за вечеря си направих квадратите и хапнах 3, едно корни и редче черен шоколад.  Mr. Green
Утре плодов и имам круши и грозде.
Лека вечер от мен и до утре  bouquet Hug Hug

# 159
Привет банда!
Честит Рожден ден на Заната! Пожелавам ти щастие, любов и много прекрасни мигове!   bouquet    bouquet
Иринитка, утре си тръгваме и от четвъртък почваме, че много се оцапа положението hahaha

# 160
  • София
Добра вечер, дружина!
Честит празник на независимостта! Да помним миналото си и да се учим от смелостта на онези, които тогава са управлявали!

Изчетох ви - от събота до сега не съм влизала.
ррр - изглеждаш блестящо! Браво!
dolce miele, извини ме, че се покрих- бяхме в Правец , голямо търчане по игрището , съвсем не стигнах до клековете, но от сряда започвам Hug
Заната - Честит Рожден ден!  bouquet
Омазах положението в Правец последните два дни, от утре - в строя обаче!

# 161
  • Бургас
Мими,  newsm10
Утре ще съм на плодове - моно гроздов (Добре, че не е гроздова hahaha) и от четвъртък - четворчици с Мими Hug

# 162
Честит празник  Grinning
Благодаря на всички за топлото посрещане   bouquet
Заната честит рожден ден   bouquet
Илианка и според мен трябва да ходиш на лекар
Курдов прочетох че си се подновил откъм кола честито  и безаварийно, кога ли ще си смена и моята омразна вече бричитайка
Мими, Иринка аз мислех да започна от утре но щом вие започвате от четвъртък съм с вас   bouquet
Добре дошли на новите
Мими, Светле, Петя много красиви снимки   Hug
Иринитка   Crossing Arms не само с Мими а и с мен  Hug

# 163
  • Targovishte
Ади  Hug благодаря. Дано съм улучил, че всички без изключение се надпреварват да ми се карат, дори подиграват, каква голяма грешка съм направил - че била френска - Пежо, че била автоматик и имала много скъпа подръжка. Още не съм я покарал - чакам да я обслужат и да я регистрирам в КАТ. Ако не ми мине котка път - в четвъртък  Praynig

Вангоби  Hug послушно дяволче  hahaha

Лека нощ на всички   bouquet Hug  bouquet

# 164
dolce miele, извини ме, че се покрих- бяхме в Правец , голямо търчане по игрището , съвсем не стигнах до клековете, но от сряда започвам Hug

Енита, значи започваме с клековете в сряда! Grinning  Hug
Заната, честит рожден ден и от мен!  bouquet
Пешеходката, ти ли беше показала една страхотна торта? Много ми хареса, забравих да пиша в предните постове. Peace
Днес си сътворих един ориз, не знам дали се доближава до рецептата на Савина... newsm78 Едва го изядох това нещо като количество, иначе на вкус биваше за моите стандарти. Laughing Около 180 грама ориз (една част изсипах по погрешка в мивката докато го отцеждах, та съм изяла по-малко), 1 и 1/2 краставици на кубчета, наситнен магданоз, няколко накълцани безсолни маслини, 1 малък белен домат на кубчета, 2 настъргани моркова, черен пипер, куркума, майорана (без сол и добавена мазнина). Хляб не съм яла, само ябълка и кафе за закуска, на обяд изядох по-голямата част от ориза със зеленчуци- никакъв глад не изпитах днес. Grinning Като смятам калориите не са кой знае колко, но дали съм се вместила в допустимия грамаж за ориза??? newsm78 Грамажът му на сухо ли се мери или след като е сварен...? Blush
Папурче, по принцип обядът е солен, а вечерята е сладка, но ако имаш заболяване и не можеш/не обичаш да ядеш сладко, може и да е солена вечерята, доколкото знам. Стига да се спазват грамажите и да не смесваш сладко със солено (освен редчето черен шоколад- то си е на всяка вгх вечеря). Ако греша, някой да ме поправи. Peace
Не мога да спомена всички ви поименно, пожелавам много минусчета на всички! Hug Hug

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 23:30 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт