90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 367
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
  • Калифорния, САЩ
    Заната,честит рожден ден   bigdance2  bigdance2  bigdance2.  Весел празник и наздраве  Wink!

И закуската:

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 06:28 от ir74

# 166
  • Targovishte
Добро утро, банда   bouquet

ИРКА  Hug Hug Hug

След като вчера си останах гладен и на обяд, и на вечеря, днес ПЛЮС  #Crazy Не ми харесва тази работа  #Cussing out

Менюто днес: З - ябълки, О - кьополу, домати и малко сирене, ФПХ; В - кьополу и още по-малко сирене

Приятен ден на всички   bouquet Hug  bouquet

# 167
  • София
Добро утро,
ИрHug Hug дано  да е прекрасен деня на всички Hug Hug
Имам голям плюс след вчерашните ваглихидрати, дано да съм задържала вода и да падне днес. Иначе съм на плодове и почвам с кафе и круша.
Хубав ден    bouquet

# 168
  • Калифорния, САЩ
   Сладурковци, и аз съм с тлъст + . Ама в неделя пълних чушки и зелеви сарми и така се намазах за обяд, че още ми е тежко, ама така ги обичаааааааам  Blush. Днес готвих и любимия постен зелен фасул, пак се намуцах . Утре ще видим.

Лек ден, аз ще поемам към леглото!  Heart Eyes

# 169
Добро утро  Hug
Днес ВГХ:
З: грозде
О: лучник и салата
В: сладкиш и РЧШ
Не съм се мерила няколко дни, та не знам дали днес е -,+ или 0.  newsm78

# 170
Заната, честит рожден ден!

Ади, успех!

Курдов
Скрит текст:
Хич да не ти дреме кво говорят, то по-новите и немските са със същото качество Wink но пък френските имат по-голям комфорт.

Доста хора се изгубиха  Cry

# 171
  • Габрово
Добро утро!
Ир Hug
Иринита,Мими,Ади,аз съм с вас на четворките.
Гени,как е Лили?Днес сме на 150 клека.Тази нощ усетих,че ми е по-стегнато дупето hahaha що пък чак сега,не зная.
Лек ден на всички! Hug

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 09:41 от ili-ana

# 172
  • софия
Добро утро!След бобов+ 300.Днес закусих грозде, за обяд макарони със салата зеле и моркови и солети, вечерята не съм я измислила.

Усмихнат ден!

# 173
Добро утро! Simple Smile

Ир  Hug

Влизам да почерпя с тортата,която направих вчера. Днес имам рожден ден и станах на цели 22 години  Mr. Green  Blush

След варива - (+0,200) - кончето го няма тези дни.. Whistling

Днес въглехидрати  Heart Eyes
З - ябълка
О - хляб с лютеница,доматена салата
В - сладка  Mr. Green + РЧШ и утре ще скрия някъде кантара    hahaha  Joy

Лек ден от мен, ще ви наглеждам   bouquet

# 174
  • София
Цвете 93, браво за тортата, ЧРД - да си здрава, щастлива и успяла! четох, че за една четвърка сваляш 1,8 кг!Освен, че си скандално и похвално млада, колко общо имаш да сваляш? - Може и на ЛС.
 Нещо взех да се отчайвам, аз свалям толоква за цял месец ooooh!
Днес ми е въглехидратено ден, на обяд съм на салата и домашна лютеница.

За довечера сладкото ще го мислим

# 175
Цвете 93, браво за тортата, ЧРД - да си здрава, щастлива и успяла! четох, че за една четвърка сваляш 1,8 кг!Освен, че си скандално и похвално млада, колко общо имаш да сваляш? - Може и на ЛС.
 Нещо взех да се отчайвам, аз свалям толоква за цял месец ooooh!
Днес ми е въглехидратено ден, на обяд съм на салата и домашна лютеница.

За довечера сладкото ще го мислим

Благодаря за пожеланията   bouquet Не знам колко килограма ще са подходящи за мен,тъй като тренирам усилено - 6 пъти седмично и теглото е относително,тъй като мускулите тежат повече. Известно време бях в застой и се въртях около едно тегло поне седмица, та затова и минусът е такъв.За тази врътка се целя към 10 килограма като за начало, иначе в момента съм 86 кг/169 см, започнах 89,5. Свалила съм само 3,5 килограма, но на обиколки съм свалила по 2-3 см от талия,ханш,бедра и т.н Имам още 2 месеца и малко докрая  Hug

# 176
Добро утро,
днес и аз като Иринитка съм на блодове и от утре връткиииии оформяме се голяма група има още свободни места записвайте се  Joy
Илианка радвам се че ще си с нас  Hug
Курдов и аз ако мога да сменя колата ще бъде Пежо 206 много ми харесват сега карам едно Фиат Брава  #2gunfire
Мимс  Hug
Цвете _93 честит рожден ден  newsm59, тортата е великолепна
Пешехотка и твоята торта е ммммммм
До сега съм хапнала 1 банан и мисля да си купя от Радомир банани да продължа с тях
Успешен първи работен ден на всички  Heart Eyes

# 177
  • хасково
Здравейте и от мен!
Цвете_93 Честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива!

Аз издържах геройски водния ден и кантара отчете 79.800  Simple Smile, много съм щастлива пък макар и само за днес, утре сигурно ще съм върнала нещо.
За днес З: 2 бр, праскови- изядох ги още в 7,30 ч.
 Обяд: риба+ салата домати, краставици
Вечеря: 2 яйца+ сирине+ домати

Хубав ден от мен!!!

# 178
  • Бургас
Цвете 93, честит рожден ден ! Бъди многооо здрава, щастлива и обичана !  Hug

Скрит текст:

stankova82 , бравоо !  Peace

Аз леко отивам засрамена в ъгъла, записала първите си прегрешения вчера.  Crazy Embarassed Но продължавам напред - днес плодчета - пих кафе и после фреш от портокал, за по-късно имам сурови бадеми, праскови и сини сливи !  Peace

# 179
  • Виена, Варна
Цвете_93, честит рожден ден! Бъди обичана и много щастлива!  bouquet Тортата ти е прекрасна, браво!
Тази сутрин и аз съм щастлива - (-500) след въглехидратния. Изядох 4 шоколадови квадрата и ми стана много сладко...После като се започна с водата...направо се удавих Simple Smile Днес мисля да карам само на грозде, защото миналия път имах голям минус от него.
Слънчева и усмихната сряда на всички!

Общи условия

Активация на акаунт