90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 368
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
  • Габрово
Цвете ,:hug: честит рожден ден! newsm59 newsm59 nbirthday newsm67 Бъди здрава и целеустремена!Чудесна торта си направила!Браво!Хапни си с чиста съвест,нали си на въглехидрати днес.
Ади,замислям се и аз за плодов днес.Много съм подута,май не е само вода  newsm78
Ходих да изхвърлям стъклен амбалаж в контейнерите за стъкло и да пазарувам.Вървяла съм не повече от 10-15 мин-е,не става.Много ме боли кракът.Чак се чудя как ще си направя упражненията днес?Но клековете ще се правят.Голямо обездвижване,вече 2 седмици, и съм качила много-не зная колко,защото отдавна съм сърдита на моя кантар.

# 181
  • Берлин
Илианка, аз преминах през подобни болки. Помогна ми нощен компрес от зелево листо. Налудничаво звучи, обаче подейства за няколко дни. Пресничко зелце, вземаш едно листо, посмачкваш го и слагаш на крачето /превържи го леко с нещо, колкото да е стабилно зелцето/. Извън бабината рецепта - отиди на лекар.  Peace
Честит празник на рожденичките!!! Бъдете обичани!
Аз хапнах 2 смокини за закуска, обядът ще е солен кроасан, а за вечеря торта, че имаме годишнина от сватбата днес.

# 182
  • Бургас
Цветенце, честит рожден ден!  newsm59 Бъди щастлива, мечтай и сбъдвай мечтите си!
Добра групичка за режимни четворчици се заформяме от утре, Мими, Ади, Илианка Кой още беше мераклия  newsm78
PenkaChavdarova, и аз съм само на грозде днес, да видим утре какво ще каже Кантарев.
Цвете, Pe6ehodche - тортите ви са прекрасни!!!! Поздравления!

Хубав ден!

# 183
Здравейте
Цвете , честит рожден ден!
Днес сътворих следната манджа,а дали е режимна Вие кажете,но е много вкусна.Въглехидратен ден ми е.
Скрит текст:
нарязани патладжани/предварително осолени/,зелени чушки,лук,домати.Всичко сложих в тенджерата с олио и 1 чаша вода да остане на мазнина,Прибавих скълцан чесън и магданоз.Вкусотия

# 184
Цвете, честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Пешеходке, страхотна торта. Де и аз да можех да творя такива красоти...
Илианка, може да си претоварила от трениране и от там да е болката newsm78?

# 185
  • Русе
Добър деннн,
заната, Цвете, Честит ви рожден ден!!! Много здрави, щастливи, усмихнати, сбъднати мечти!   bouquet Цвете , страхотна торта си сътворила!!!  Heart Eyes
Ади, добре дошла!  Hug
И аз съм с +300 г след ВГХ, за пръв път имам плюс от ВГХ, нооо, признавам прекалих със сладкиша...  Embarassed  Embarassed  Embarassed  . Днес плодове, диня, банани, праскови.   Mr. Green
Нели, манджата си е режимна според мен и от любимите ми, мноого ще да е вкусна!  Crazy
Хайде, отивам да си направя Идно хубоУ кафе, че нямахме ток досега и сутринта не съм пила...  Flutter
До по-късно  Hug

# 186
  • Габрово
Папурче,зная го това със зелевите листа,май ще пробвам,благодаря че ми напомни.
Изгарящата,аз го щадя при упражненията,болката е от преди да ги почна.Аз само ходех по 9 км.,но това го правя отдавна,не съм претоварила от ходене.Реших,че до края на седмицата ще търпя и ако не мине ще търся лекар вече.
Моят ден е витаминен.Закуска 2 ябълки,обяд и вечеря -салати,между тях или ябълка,или банан.

# 187
Здравейте! Hug Денят навън е мрачен, но важното е настроението ни да е чудесно Laughing
Днес се похвалвам с -500 грама (всъщност би трябвало да са -750 грама, защото се претеглих веднага след като пих голяма чаша вода, но ще го считам за -500). Simple Smile
Днес въглехидратен ден. З- само кафе с ядково мляко (от овесени ядки, нали е въглехидратен ден, реших, че може newsm78). О- "домашна" юфка. В- палачинки със сладко+РЧШ.
Цвете, честит рожден ден!  bouquet Много хубава торта! Peace
Илиана, пробвай със зелевите листа- понякога подобни методи имат учудващо добър резултат. Peace
Станкова, браво за водния ден!  bouquet

# 188
За днес З: 2 бр, праскови- изядох ги още в 7,30 ч.
 Обяд: риба+ салата домати, краставици
Вечеря: 2 яйца+ сирине+ домати

Яйца и сирене не се смесват на едно хранене.

# 189
  • У дома
Привет банда слабеещи, аз снощи оаках работата, ама се изпращахме с ММ-той пак замина на платформа за две седмици, отиде и взе суши и бяло вино, та снощи прегреших, днес плодов, върви повече от чудесно, мноого, много не съм гладна хапвам просто да не ми стане лошо, защото като забравя да ям и ми се Sick 
Изкляках ги Илианка Hug
Отивам да доуправя къщата, че след малко дребното се прибира и ще вилнее hahaha Joy
Лека вечер Hug

# 190
Здравейте!
Цвете_93,  ЧРД, бъди здрава, много обичана и много обичаща!   bouquet
senseless_doll, поздравявам те за волята, която си проявила, за да свалиш 20кг!  От това, което чета съм с впечатление, че много хора ползват режима, за да поддържат килограмите си (или само леко да свалят). На мен това ми се струва много разумно, за да няма йо-йо ефект. Тук в темата съм виждала снимките на прекрасно изглеждащи момичета и момчета, което си е заслужен резултат от положените усилия и постоянство. Успех и на теб! Hug
Аз днес съм на плодове. Хапвам си грозде, пък да видим утре. Все си мисля, че гроздето е много калорично, но като чета колко сте доволни от кантара след гроздов ден, реших и аз.
Хубав ден на всички!  Hug

# 191
Цвете_93  newsm59 Gift желая ти здраве, късмет и сбъдване на мечтите  Hug

Благодаря на всички за прекрасните пожелания!

# 192
  Лелеее, не мога да ви изчета. Пътувахме почивните дни и не съм отваряла форума. Много хубава екскурзия направихме Шипка, Етъра, Дряновски манастир и Търново.
   Сериозна съм карам втората четворка и вече 1,5кг съм надолу. Режимна бях и на почивката, много ходене и се чувствам супер.  Купих сладко от рози, от диви ягодки и пчелен прашец.

Много красиво беше навсякъде и светлинното шоу в Търново.

Днес бобов-
з. ябълка
о. грах с картофи
в. същото наполовина
   Надявам се утре да успея да се включа повече и да ви изчета.  Hug

вангоби
, браво!   bouquet За колко време тези 10кг?
 Браво и на всички други с минусите!

Добре дошли на новите момичета и успех Peace

Христинчето
, препоръчаха ми сладко от рози за проблем с тоалетната, но при нас не става. Аз с кафе и цигара само успявам.

Ух, как мразя грозде...като ви чета се потрисам Joy

Пешеходката
, голяма красота Hug

Мими, приятна почивка! Hug

Бай, бай...отивам на първа родителска в училището...да видим...

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 17:01 от Ману

# 193
Привет банда
Пътувам към България Sad
Не ми се тръгваше от островаааа
Ади, Илянка, Иринитка от утре живот и здраве почваме Simple Smile
Ману, радвам се, че си прекарала добре, местата които сте посетили са божествени, любими са ми

# 194
  • София
Цвете, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и много усмихната newsm67 newsm59 nbirthday Много красива торта си направила!
Ману, точно до втори воден, но аз тръгнах от 88,200.
И при мен върви перфектно плодовия, за вечеря ще направя плодова салата с чия и се надявам утре на голям минус. Водата до тук ми е 3 литра и трябва да се спирам с нея, че ще претоваря бъбреците.
JulietteHugднес ли е последния ден от диетата?
До после   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт