90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 349
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
vangobi  Heart Eyes  Heart Eyes , тук съм аз и в почивката! Никъде не мърдам без вас! Hug  После нали на 1 февруари стартираме с теб втора врътка, живот и здраве, понеделник се пада.  Joy
Илианка  Hug  , кофти за стъпалото, дано не те мъчи дълго.  Heart Eyes
Мимиии , страхотни снимки, плажа, хотела.. Супер!!!  Crazy Ама и ти една мацка.   Flutter
Васко пиши по-често, браво за 30 те кила минус..  Party
Хайде лекинка на всички и от мен  Heart Eyes

# 91
Привет от Сандански,тук времето е спряло и лятото си е "на линия",преваля,но всичко е ок.
Мими,голям сладур си в този тюркоаз Wink

# 92
  • Калифорния, САЩ

# 93
Ир, дай Боже на всекиму такава нова седмица! Grinning
Курдов, благодаря за рецептата.   bouquet С патладжани на грил ще си е съвсем режимно. Laughing
Гени, дано е минал обривът вече.
Вангоби, и аз мисля, че си прекалила с чистенето във водния. Peace Но пък не е болка за умиране, че си го пропуснала. Hug
Енита, ок съм за клековете от понеделник (утре), но нещо не намирам къде съм си запазила табличката с бройките- колко са за първия ден? Blush Ако може някой да прати ПАК табличката с бройките на клековете...  bouquet Embarassed Постните шоколадови квадрати са много хубави с пълнозърнесто брашно (аз всичко правя с пълнозърнесто, дфаже и малко овесени трици им добавих). Също и пиците добре се получават с пълнозърнесто брашно и овсесени трици- вкусни и винаги имам хубав минус, макар да похапвам доста от пицата+ голяма салата! Twisted Evil
Кинира, и аз трябва да си купя шивашки метър- отговорили са ти вече- в магазините по 1 лев и по шивашките магазинчета. Grinning Срамота е, че все още не съм си измерила обиколките, но от няколко метъра не намирам нито един..... hahaha
На мен ми се пада първи воден ден на 29-ти- ще ми прави ли някой компания? Hug Решила съм да съм стриктна, ако ще и 5-6 литра вода да изпия... Mr. Green
Утре белтъчен:
З- грозде, втора З- банан, кафе. О- пържола+ голяма салата+ ФПХ. В- пъстърва със салата (или варени яйца/кисело мляко вместо рибата, ако не остане време).

# 94
  • Калифорния, САЩ
     Закуска - утрешното ми лакомство  Wink:

# 95
  • Targovishte
Добро утро банда   bouquet

ИРКА  Hug Hug Hug

Офффф, как ми се спиииии... Макар че си легнах рано снощи  ooooh! От един час съм на работа, а все още нямам първи клиент  ooooh!

Менюто днес: З - ябълки, О - гриловани тиквички с кисело мляко, ФПХ и салата, В - нещо сладко, може би

Пожелавам приятен ден на всички   bouquet Hug  bouquet

# 96
  • София
Добро утро,

Ир, Hug Hug
dolce miele, остави, че съм прекалила, ами снощи след този дъжд, май вече не им личи на прозорците, че са мити  #Cussing out
Juliette, Hug значи от 1 февруари стартираме, само живи и здрави до тогава Grinning
kurdovHugти един ден поне почина ли си, гледам и днес си на работа, направо ми е мъчно за теб, кога си почиваш Thinking
Аз съм с 300 гр плюс, но и МЦ дойде,  та не знам, колко е реално това което показва кантара. Поне вече съм сигурна  на какво се дължи глада вчера.
За днес закуската е сигурна грозде, но обяда и вечерята не знам, имам замразени пълнени чушки, най- вероятно тях ще ям, че ме мързи днес да си готвя:oops:
Прекрасен ден на всички днес , аз се настанявам с книжка на полянката на първата снимка на Ир  Grinning и после ще ви пиша пак.

# 97
  • У дома
Добро утро бандааа, днес очакван плюс, ама който не спазва правилата и отпуска края така е: вчера си сложих две ч.л. суха сметана в кафето и не ядох плод-сушените сини сливи въобще не ги броя за плод, по-скоро за захари някакви, дроба за вечеря може и да ми е бил множко, 3 парчета 5смх3см, уж не бяха големи, ама той е тежка храна, трябваше да хапна едно парче само да го опитам,ама пуста лакомия, то пак че само три изядох, ТААА днес +600гр Blush Виновна кротувам в ъгъла.
Снощо преди лягане изкляках клековете, наистина в дните след почивка е по-трудно, отколкото след това newsm78 Днес 140, Илианка, само не казвай, че вече си ги изклякала hahaha Joy
Дребното днес ще е на детска, чакам още 15-20мин, детската е до нас, и ще я водя hahaha Joy Още е краставо жабче, ама то за един ден не минава, определено се е успокоила кожата, но снощи, след баня е полях с лайка, и тънък слой крем Здраве. Още кашля дребното, ама тука лекарите вече ме мислят за параноичка, та ще изчакам още една седмица и пак ще идем да е проверят Joy
Лек и усмихнат ден на всички Hug

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 09:05 от Genni

# 98
  • Пловдив
Добро утро. Simple Smile

Днес съм в застой,на същите кг като вчера сутринта.

Днес ден 22 варива:
З-ябълка,кафе
О-още не е ясен
В-и тя не е ясна
Довечера може пак да пиша да си кажа кво съм яла.

Лек ден на всички.  Hug

# 99
Гени
Скрит текст:
Ако си давала Панадол(или някакъв сироп с парацетамол) също от него става обрив при малките, може и от самата температура да е. Не си параноичка, просто ти е ново и не знаеш. Със следващите деца ще е различно, там вече приличаш на незаинтересована  Laughing

# 100
Добро утро  Hug Hug Hug
Приемате ли във вашите редици една много  кривнала от правия път и с 6 кг по тежка  съфорумка     Embarassed
Решила съм от сряда да се завърна отново към диетата че  ноември сме на сватба и трябва да изглеждам прилично
На всички много     bouquet
Ще пиша пак след обяд   Simple Smile

# 101
  • Targovishte
ВАНГОБИHug Неделята можем да я броим за почивен ден.

АДИ  Hug Добре си се завърнала   bouquet

# 102
  • Виена, Варна
Добро утро и от мен. Тази сутрин и моят кантар не ме зарадва - една голяма нула! Добре, че не е плюс все пак. Като се размисля...всичко дето го ядох беше режимно, остава количеството да е било повече. Май ще трябва да вадя кантара и да меря всичко newsm78. Чета, че повечето от вас съчетават режима и със спорт, това е прекрасно, но за сега не ми е възможно, защото имам здравословни проблеми. Като отминат, ще започна и аз с клековете Simple Smile
Днес - бобов:
з.грозде
о.зрял боб с краставица (останала ми е от предната четворка една паничка)
в.мисля да е картофи, ама се чудя как да ги приготвя...Някакви идеи?
Хубав ден от мен! Браво на момичетата, които споделиха с нас снимките си. Прекрасни са!

# 103
  • София
Penka Chavdarova, хубаво е картофа да го сготвиш с нещо бобово, за да не огладнееш бързо после. Например грах, ориз или зелен фасул. А иначе само за картоф се сещам печен, на картофена салата или на яхния със зеленчуци  bouquet
Аз все пак преборих мързела и си готвя зрял боб Mr. Green та това ще хапвам с голяма салата домат, краставица и печена червена чушка Grinning
КурдовHug

# 104
  • софия
Здравейте и от мен.След плодов - 500.Днес закуска грозде, за обяд скумрия,салата зеле и фпх, за вечеря пържола и салата.
Пенка, може картофи с грах, моркови и лук.Много е вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт