90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 347
  • 752
  •   1
Отговори
# 75

сега ще кача малко снимки и от мен
Енита ходихме на Панагия, точно там ядохме калмари, скариди...едвам дишах

Пешеходка прекрасна торта
Светле радвам се че почиваш добре и аз съм супер доволнаааа

Изчизвам на Лименария
Днес за закуска ядох смокини, за обяд грах и салата Shocked

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 16:51 от mimi.7299

# 76
  • София
Ех, че красиви снимки сте качили  Hug
А, аз  newsm28 newsm28, после ще водим  щерката на  Coca-Cola Happy Energy Tour, че дупка ни проби в мозъците Sad
Juliette, да ти кажа честно не си го слагам много на сърце водния, защото знам, че може да се пропусне. От самото начало си ме е страх от него, така, че мисля и третия да не се мъча. А, ти като свършиш след 4 дни няма да ни забравиш, нали?
Хайде, лека вечер от мен и до утре  bouquet

# 77
Миме за завиждане си Hug

Lison_TodorovaКолко си висока?55 са малко килограми и ако си по висока от 150 няма нищо чудно в това че ти става лошо.

# 78
  • Targovishte
Светле  Hug - прекрасна си. Наистина като картичка   bouquet

Мими  Hug като една морска нимфа, леко прикрита. Благородно завиждам и за почивката, и за свободното време.   bouquet

Васе  Peace приятно пътуване и да си изкараш като в приказките от 1001 нощ !

# 79
  • У дома
Вечерях-мнооого вкусен дроб, все едно е от заведение, принципно все не ни се получаваше, ама днес стана - мммм, останаха ми клековете, ама ще е по-късно, че съботьорката не ме оставя на мира hahaha JoyИлианка, ти изкляка ли ги SunglassesВили нещо ни изостави, и тя клякаше с нас, ама е на почивка и и е простено.
Мимиииии, голяма красота бе, направо завиждам.
Светлее, много хубави снимки, а ти изглеждаш чудесно, никакво слабеене Naughty
Лисон, Тамара ти е писала, за тия килограми, ако си под 150, тогава може да са ти много тия кг, а за ниско кръвно незнам пий много вода, а за сладкото, ако си яла всеки ден, да сега с този режим ще ти е малко, колко искаш да свалиш newsm78
Пепи_Н88, за вечеря няма хляб, не може да ядеш нищо хлебно, изключвам ВГХ вечеря Peace
Васко, приятна почивка Peace

# 80
Вечерях-мнооого вкусен дроб, все едно е от заведение, принципно все не ни се получаваше, ама днес стана - мммм, останаха ми клековете, ама ще е по-късно, че съботьорката не ме оставя на мира hahaha JoyИлианка, ти изкляка ли ги SunglassesВили нещо ни изостави, и тя клякаше с нас, ама е на почивка и и е простено.
Мимиииии, голяма красота бе, направо завиждам.
Светлее, много хубави снимки, а ти изглеждаш чудесно, никакво слабеене Naughty
Лисон, Тамара ти е писала, за тия килограми, ако си под 150, тогава може да са ти много тия кг, а за ниско кръвно незнам пий много вода, а за сладкото, ако си яла всеки ден, да сега с този режим ще ти е малко, колко искаш да свалиш newsm78
Пепи_Н88, за вечеря няма хляб, не може да ядеш нищо хлебно, изключвам ВГХ вечеря Peace
Васко, приятна почивка Peace
Пак я обърках значи, сега вечерях, хляба беше останал 1/4 от най-малките земелчета, две хапки, това поне е успокояващо.

# 81
  • Пловдив
Здравейте.  Hug

След плодов -0,600гр.  Simple Smile

Днес ден 21 белтъчен:
З-ябълка и кафе
О-пилешка пържола,една филийка и салата от домати
В-4 кебапчета

Вангоби,честити ти свалени килца.  Hug

# 82
  • У дома
Пепи, принципно не може никакъв хляб, пък ако ще и една троха да е, за вбъдеще ще знаеш Peace
Христинче, за О си хапнала малко, а В ти е много Peace

# 83
  • Пловдив
Гени,пържолата беше голяма,колкото две средни и дебела.

# 84
  • У дома
Щом е била голяма, значи е ок. Ама 4 кебапа ми се струват множко,освен да са били некви мини hahaha

# 85
Пепи, принципно не може никакъв хляб, пък ако ще и една троха да е, за вбъдеще ще знаеш Peace
Христинче, за О си хапнала малко, а В ти е много Peace
Ето това му е хубавото да си пишеш нещата, има кой да ти каже и грешките, за да ги поправиш, уж чета-чета, ама толкова и чета явно. Мерси!   bouquet Да видим утре въглехидратния как ще е , много объркан ми се вижда този ден, уж не може белтъчини, пък може торти, а на обяд не може да кажем пица маргарита, обърквам се Grinning  Laughing Laughing

# 86
  • Габрово
Здравейте,приятели!
Ир,стъпалото става все по зле,болките се усилват,но ще мине. Hug
Страхотни снимки видях,на прекрасни места и хора,аааа и на тортаааа-Светле,Мими,Пешеходка Hug
Гени,изкляках ги на ранина аз,днес ми беше много по-лесно от вчера.После направих две тренировки за начинаещи на Руми-общо 20-25 мин(без загряване и разтягане,с тях повече време)Като не мога да се разхождам трябва да правя нещо,че ще стана 100 кила,и без това заради водата и не само заради нея,качвам.Освен клековете творих и други неща-в кухнята-сладкиши,соленки...сега кой ще ги яде newsm78
Pepi_n88,питай и най-добре пиши менютата предварително,така ще избегнеш грешките Simple Smile
Христинчето,мнооого хубав минус  Hug
Жулиете,Вангоби, Hug
Гени,не питах,как е Лили днес?
Васкооо,появявай се по-често де.Липсваш! Hug

Лека вечер и  Hug за всички!

# 87
  • У дома
Пепи, прочети отново първата страница.
Илианка, Лили е краставо жабче. Изприщена цялата,претоплили сме го милото baby_neutralОтивам да клякам.

# 88
  • Targovishte
Някои ще клякат, други ще нанкат  hahaha

Лека нощ на всички   bouquet Hug  bouquet

# 89
Добър вечер на всички.   bouquet

Прекрасни снимки видях.    bouquet

За днес менюто
З1: круша
З2: смути
0: пилешки сърчица със салата
В: салата със сирене

Лека вечер и утре май ще съм на ориз, нещо ми е много труден тоз втори ден, както и въглехидратения все не знам какво да ям.

Общи условия

Активация на акаунт