90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 312

• 28 311
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
  • Targovishte
ГЕНИ  Hug Не съм пробвал, но няма причина да не стане  newsm78

# 61
  • Виена, Варна
Здравейте! След плодовия, който беше 1200г грозде съм - (-800) и съм много доволна. Днес:
з. малко грозде
о. пуешко и салатка от зеленчуци
в.риба на скара със краставичка
Хубав ден на всички!

# 62
Здравейте, мами Simple Smile

На мен много трудно ми се получава тази диета. Явно организмът ми иска дапохапва ранообразно всеки ден. (постоянно ми прималява, чувствам, че ми пада кръвното сериозно) Някъде четох, че добре просто да ограничим някакой храни. Вие какво мислите?

# 63
  • У дома
Lison, не ми е прималявало въобще, напиши си примерно меню откакто си стартирала, и как си се хранила преди това, да видим от какво ти прималява, колко вода пиеш, от колко кг стартираш? Скоро раждала ли си, че и хормоните оказват влияние?
Аз така се "уядох", че ще пукна Embarassed Embarassed Embarassed

# 64
Привет! Голяма грешница съм тия дни и избягвам да пиша. На гости сме при свеки и толкова ядене има, че просто не издържах. Примирих се че 4 дни ще съм нережимна и като се прибера във вторник удома почва старата песен на нов глас  Laughing
Вчера си провалих плодовия, а днес белтъчния. Сега се чудя в сряда от белтъчен ли да започвам или от плодов? newsm78ш

# 65
55 кг започнах преди 6 дни  Peace
Дните, в които няма нищо сладко за похапване са ми трудни. Ясно е,че сутрин има плодове, но до вечерта.. Много внимавам с водата, пия почти 2 литра ежедневно, но пак ми прималява : Shocked
Не мисля, че е от хормоните, може би имам предкалено ниско кръвно.  Thinking Thinking

# 66
  • Targovishte
Bobinaaaaaa.   - продължаваш с това което ти се пада. Дните не се разменят. Дните в които не си била режимна ги пишеш омазани. Но имай в предвид че по време на първата врътка се сваля най-много и не проваляй тази златна възможност. Винаги ще има поводи, празници и т.н.

# 67
  • София
Тази страничка е за издънки май newsm78
Аз не издържах водния и преминах на белтъчен Embarassed ММ каза, че грешката е изцяло моя, че вместо да я карам лежерно и да си пия водата, аз съм изхабила сумати енергия да мия прозорци и да чистя. Не знам може би е прав, няма значение вече хапнах голяма салата домати и краставици, половин кофичка кисело мляко, малко сиренце и печени чушки. Тази вечер ще е същото.

# 68
  • Русе
Хелоу, хелоу
В момента всички хъркат, та си откраднах време за вас...  Mr. Green
vangobiii, споко   Hug  , аз затова не правих водни, щот знаех, че психически няма да издържа... Нищо, имаш още един..    Wink  А иначе, тя мойто свеки, душичка, сама поиска..
Гени тъй ша е, през почивката няма да се оставям, ще пробвам с плодови вечери . Heart Eyes Много кофти това с обрива, но може и от сиренцата да е..
Курдов мерси и аз за рецептата, ще я правя скоро  Heart Eyes
Аз днес съм на агне (трябваше да  е последният воден). Mr. Green  ... С много салата..
пешеходке златни ръце..   bouquet
На всички мноого  Heart Eyes
До после

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 14:45 от Juliette14

# 69
  • софия
Ето ме и мен.След въглехидрати+ 300.Днес банани, грозде, ядки.

# 70
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Добър ден, фиданки и фиданчовци.

Съжалявам, че не съм писала миналите дни  Hug Имаше доста стрес на работа, не се наспивах добре, та с нетърпение чаках почивните дни, за да се разтоваря. Вчера бяхме до Седемте Рилски езера  Party Много съм доволна!  bg Такава красота, въздух, зеленина и синева... и изкачване, потене  Laughing Прегладнях зверски. Не бях режимна и само закуската ми беше ок - банан. После ядох кроасан, след  2 часа - сандвич със сирене и краставица. Но мисля, че съм изгорила калориите.

Качвам малко снимчици от вчера:
Скрит текст:

Иначе сега кефът продължава, защото съм при нашите, ще бъда тук до 22  Heart Eyes Ще се видя с приятелките ми от детство и направо голяма радост и релакс!  Crazy

Старая се да ви чета, но доста пропускам.

Stone flower, браво за страхотния минус и за това, че дори в режим почивка сваляш и продължаваш да гониш целта си.  Party

курдов,добър минус имаш от гроздето, ще пробвам и аз.

Мими,приятно изкарване в Тасос  Hug Страхотен домакин имате, много добро посрещане ви е направил. Радвам се, че водата е топла и си доволна.

pe6exodka, уникална торта  Shocked Приемаш ли поръчки, сериозно?! Много изпипана изглежда.

Lison_Todorova, и аз имам твоите проблеми - ниско кръвно, прилошава ми, често имам нужда от сладко. Изкарах си добре режима, като направих така: БЕЗ воден ден минах диетата, правех си големи салати, за да ме засищат, закуската също гледах да е силна-например 2 банана или пък праскови, ако огладняваш бързо. Не е нужно да ядеш постоянно сладко, когато ти е ниско кръвното. Кафе не обичаш ли?  Rolling Eyes

Желая ви прекрасни почивни дни и ще гледам да се включвам по-често  Heart Eyes

# 71
  • Русе
Unforgottenche прекрасни снимки, особено първата е като картичка! Наслаждавай се на миговете вкъщи, несравними са..   Hug

# 72
Здравейте отново, след малко преболедуване се завръщам наново с диетата, този път се надявам да съм по-успешна.
Да отчета:
Вчера
з1 - 2 нектарини
з2 - 2 праскови
О - домати, краставици, маслини , сирене и пълнозърнест земел
В - същото с по-малко сирене и без земел

Днес:
з - като вчера
О - (попрекалих) салата зеле с малко царевичка; боб чорба купичка + 3 постни сърмички ; половин пълнозърнест земел
В - планувам я салата зеле с царевичка; купичка боб и другата половинка на земела

Хубава неделя!!!   bouquet

# 73
Здравейте!  Hug
Най-после намерих време да се включа... Всички почивни дни за мен са работни, но днес просто има по-малко клиенти.
Вчера приключих 4-та четворка. Днес кантарът -  0    Mr. Green. Тегля се след всеки плодов. Стоят си - 3.2кг. от началото на режима. Отчитам си грешките. На белтъчен хапнах печени чушки с доматен сос и сирене, обаче ги прготви майка ми и сложи брашно в соса. Незнам дали не омазах и вечерята на ВГХ. Ядох готвено прясно зеле с домати + ФПХ + две лъжички сладко от малини. Нямах РЧШ, защото вкъщи само чакат да си изям редчето, че да ометат остатъка  Mr. Green и аз все трябва да купувам нов. Този път забравих да купя. ooooh! Добре поне, че резултатът е "0", а не "+"
Браво на повечето от вас - постоянни и с прекрасни резултати. Действате много мотивиращо.
Stone flower, веднага пресметнах, че за една врътка и почивката си свалила 17кг. Супер!   bouquet Пожелавам ти за Нова година да си 65-67кг, които ще са ти напълно заслужени!  Hug
pe6ехоdка, тортата ти е направо произведение на изкуството   bouquet  То може би и затова под нея стоят думите: ""днес... на суровоядство"" . То как да я опита човек, че да я развали.  Joy
Kinira, обикновени метри има в магазините левче, а също и където продават ципове, копчета и прочие шивашки материали.  Hug
Успешен отслабващ ден на всички!  Hug

# 74
Бандаааа, как сте?  Hug

Уф, да ви се оплача как съм лаком тази седмица цялата, 2 пъти ядох дюнер и уж се хранех по правилата на почивката с определени смесени хранения на месец, но... Качил съм 2 кг де, така и така бях смъкнал още на морето, не се притеснявам за това. Обаче не си обяснявам защо така се получава с този апетит.

Иначе да ви се похваля, че днес заминавам за Истанбул, там пък какво ще правя както обичам кухнята им и като любител готвач ще искам да опитам много неща. Като нищо след това ще се върна към редиците на диетуващите поне за няколко седмици, че да поизчистя.

Също така преди няколко дни празнувах точно 1 година откакто стартирах диетата (миналия 15 септември), когато с още 4-5 човека се събрахме от тук и не се отказахме до края. Надявам се и те като мен да са променили живота си и да са запазили постигнатото. Преди година по това време тежах почти 110 кг, сега тежа малко над 80 кг.

Прегръщам ви!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт