Времето бързо измина,НОЕМВРИйче става на година

• 57 679
  • 372
  •   1
Отговори
# 105
А моят е гигант. Расте като за световно. 11,800/+800/ кг и 80 см/+4/. Днес го водихме на Музейко, ама му разбира главата точно!  Joy Лови някакви рибки с магнит и много им се кефи, но общо взето ни съсипа от мрънкане, плюс че е и болен. Имаме хрема и кашлица. Ако утре продължава така, ще го водим на спешния. Това е от нас общо взето!  Heart Eyes

# 106
  • София
Честито на всички рожденици от последните дни. Да са живи и здрави и да радват мама и тате!!

Kaisia, не можаха да ви пощадят болестите вас, поне за рождения ден...  Hug
Боян се разболя веднага след рождения си ден, хрема и кашлица. Беше се пооправил, но от вчера пак му грухти носа, съответно не спи добре, само като суче му е ок, явно като преглъща и му се поотпушва носоглътката...
Но пък за сметка на него, батко му от днес е на АБ Sad От доста време не се беше разболявал, но явно топлото време толкова късно есен си е развъдник на бацили и това си е...

# 107
  • София
И Жорко се разболя преди РД и още не може да се оправи. От няколко дни се буди нощем от някаква суха кашлица и не може да спре да кашля. Мисля, че е задна хрема, която го дразни.

Kaisia, ЧРД на Емо и бързо да оздравявате.

# 108
  • Sofia, Bulgaria
Бързо оздравяване на всички болни Hug нашия рожден ден беше на 12.11 и си прекарахме супер. Както споменах само с приятели вкъщи. Доста се постарах за менюто, но всички останаха очаровани, и на мен ми стана готино. Хапнахме, пийнахме, посмяхме се и малката получи доста подаръци- супер беше.Снимки имам във фейса,дали да дам линк newsm78,че не съм наясно със качването тук.

# 109
Кайсиа,честит 1-ви РД на твоето момче newsm59(на патерица)

Вчера и Алекс имаше РД.Ние си  бяхме само 4-мата в къщи.
Рожденика с кака

# 110
  • тук и там
Благодаря,момичета! bouquetИ ние бяхме само четиримата на рождения ден.Емо е по-добре,но ще си стоим в къщи за сега.
Честит рожден ден на Алекс и на всички рожденици от последните дни!Да са живи,здрави,усмихнати и щастливи! Hug
scherifka,веселба е било при вас,постарали сте се със тортата и фойерверките,очевидно е че на Алекс му харесва Simple Smile
Сладури!Приличат си със каката доста(и моите са така). Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 ное 2015, 16:58 от Kaisia

# 111
Честит рожден ден на всички, които съм пропуснала newsm59

Малчуганите да са здрави, усмихнати и радостни!

Елена също стана на една и при нас беше съвсем спокойно, само 5-та вкъщи! Така или иначе сега й предстои ваксина и не ми се искаше да се събираме с други деца, че времето е много болно Sad

Започна да спи отново по два пъти на ден  #Crazy

Захраних с риба, много й хареса. Сега ще въвеждам портокал. Доста ме е страх защото единият батко е алергичен към този плод, но ще видим. Вие давали ли сте вече цитруси? Да не избързвам?

Хубава седмица на всички!

# 112
Вие давали ли сте вече цитруси? Да не избързвам?

Аз пак моята си песен... На децата с риск от алергии вече им се дава всичко преди годинката. С нищо не се чака.

# 113
Вие давали ли сте вече цитруси? Да не избързвам?

Аз пак моята си песен... На децата с риск от алергии вече им се дава всичко преди годинката. С нищо не се чака.

Благодаря bouquet

# 114
Честити рожденни дни на всички бебочковци  bouquet

# 115
Честити рожденни дни на всички бебочковци  bouquet
Честито и от мен.Разкажете как празнувахте РД?Моля тези,които са правили прощъпулник да разкажат.На нас тепърва ни предстои.Алекс още на 9 мес. направи 3-4 крачки,и до днес е така.След това сяда на земята и започва да пълзи.

# 116
  • тук и там
Моят си ходи вече и снощи направих една питка и прощъпулник(и той лази и ходи ,не е като да се е отказал от лазенето,но прави вече по 15-20 крачки като тръгне).Предвид обстановката при нас,бяхме само ние-така,че не знам дали се брои.Иначе-изпекох питка,дадох я на каката да обиколи къщата със нея,после по една пътечка я търкулнахме до предметите които бях наредила.Емил първо пипна един медал,после и всички останали предмети(всички му бяха интересни,нали за първи път има достъп до тях),най-накрая си взе мишката на компютъра..Така че не знам спортист ли ще става или IT специалист Simple Smile

# 117
За прощапулника си омесих питката, после накарах баткото да тича из апартамента и я търколих по бяла пътечка. Хареса си самолета ( пилот) Simple Smile . Не съм канила гости, бяхме си само ние четиримата в къщи.
Рождения ден празнувахме на два пъти. Единия с деца в сладкарница с детски кът (10-12 ч) - събрахме се с една приятелка ( нейния син е ден след моята госпожица) понеже и половината гости бяха едни и същи и празнувахме заедно. В общи линии децата играха, майките след тях да ги наблюдават и едва изпиха по нещо. Почти цялата почерпка после си я прибрахме. Дори и тортите сложихме в кутии за в къщи, че почна да им се приспива на децата. На другия ден с бабите и дядовците на ресторант - хапване и пийване по обедно време и към 14 ч. се прибрахме да приспиваме отново рожденичката. Добре се получи, но си имаше и напрежение за мен основно.

# 118
Здравейте мамчета!Бях ви позагубила ,но с удоволствие се записвам в темата.
Аз съм сигурно единствената,която все още не е записала детето на кухня.
Искам да ви питам дали давате все още мляко сутрин като се събудят малчовците?
И по колко гр ви се пада едното храбене и през колко часа,че ние сме доста килца вече и сигурно прекалявам с нещо newsm78

# 119
Здравейте мамчета!Бях ви позагубила ,но с удоволствие се записвам в темата.
Аз съм сигурно единствената,която все още не е записала детето на кухня.
Искам да ви питам дали давате все още мляко сутрин като се събудят малчовците?
И по колко гр ви се пада едното храбене и през колко часа,че ние сме доста килца вече и сигурно прекалявам с нещо newsm78
И аз не съм го записала малкия на кухня(идва ми далеко)Алекс вечер изпива по 3 шишета мляко(от 11-12 вечер-до 6 сутрин)Към 6 отново мляко и вече към 10-10.30- яде попара ,макарони,грис или нещо друго.За кг не се притеснява,защото каката на 6 мес. беше 10,800кг на кърма.Сега е в норма.
Води се по детето,ако не е гладно,няма да иска храна.

Общи условия

Активация на акаунт