Сполучливи имитации на маркови парфюми - 10

• 111 317
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Получих днес две минита по 20мл. на Зак, 315 и 319, от обявата в Базар с безплатната доставка Simple Smile
Не познавам оригиналите и не мога да съм полезна със сравнение, но и двата ми допадат, като Манифестото повече. По 4.20 са с безплатна доставка, което си е супер цена. За трайност още нищо не мога да кажа, но единия беше леко протекъл и омирисах къщата Laughing
Манифестото на Рефан по-добро ли е от на Зак?

# 541
  • BG-DE
За мен лично Манифесто на Заг има доста голямо разминаване с оригинала докато варианта на Рефан е по-близък но пък и в концентрация 1:2 ми изчезва за 2-3 часа, не знам защо ми се получава така, други съфорумки споделят, че при тях е много траен  33uu

# 542
  • Варна
За мен лично Манифесто на Заг има доста голямо разминаване с оригинала докато варианта на Рефан е по-близък но пък и в концентрация 1:2 ми изчезва за 2-3 часа, не знам защо ми се получава така, други съфорумки споделят, че при тях е много траен  33uu
И при мен е много траен. Концентрация 1: 1 си взех.

# 543
Значи следващата покупка е решена, Манифесто на Рефан Laughing

# 544
  • Варна
 Манифестото на Рефан без капки е не просто траен,а убийствено траен при мен. Толкова комплименти събрах с него последните дни,че не е истина. Колега,който редовно мрънка,че сме подвижна парфюмерия заяви: "Е това вече е аромат на жена" Laughing

# 545
  • Бургас
За мен най-добър е Манифесто на Роксан,мирисах и този на Ди Енд Пи тук в магазина им в Бургас,жената беше много любезна с мен.Извади ми всичко налично,но за мен няма много голяма разлика с имитациите на Рефан да Ви кажа честно,единствено цената LaughingМирисах и Жадор,ми същия ми се стори,продалжавам да си купувам от Рефан...Много ми хареса на Долче и Габана-Pour Femme-страхотен аромат,но много ми се доближава до Манифето,Кенди на Прада и други такива подобни сладости.Знам,че не е за тази тема въпроса ми.но много моля някоя мацка от Бургас да се включи ако знае дали в магазин Мико е заредена есенната грим колекция на Шанел.KDS ,разчитам много на теб да се включиш bouquet,защото няколко дни няма да си бъда тук,пък вече не издържам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 546
  • Бургас
Bright Crystal, ще проверя и ще пиша за Шанелите, само да имам път към центъра, че в последно време си стоя доста в къщи.  Peace

# 547
Имитациите на ZAG или на PARFEN са по добри?

# 548
От къде купувате Заг по 20мл?  Rolling Eyes

Аз вчера за първи път поръчах от Рефан - Armani Code и Narciso Rogriguez, и за мъжО - Black XS на Paco Rabanne. С нетърпение очаквам във вторник да ги получа и ще дам отзиви.  Peace

# 549
Момичета, аз продължавам да се възхищавам от Долчето на Зак, ММ каза, че му миришело на мокра кърпичка Роза от едно време, дето ги даваха по ресторантите. Като се замисля, наистина има роза, страхотен е и като трайност. Другата седмица ще има промоция на Ла рив в Кауфланд - 75 мл. за 7,99 лв. Видях, че списъка им е доста богат. Кажете, моля, кои от тях са сполучливи?
Редактирам се, май промоцията ще е само на два вида - La Rive Swarovski Lady Diamond или Pearl. Прегледах каталога, но не откривам кои парфюми имитират. Ще помогнете ли?

Последна редакция: сб, 17 окт 2015, 11:48 от vuv

# 550
  • Варна
Имитациите на ZAG или на PARFEN са по добри?

От това което съм тествала - за мен Парфен е по добър .

# 551
  • София, Западен парк
Скрит текст:
Момичета, аз продължавам да се възхищавам от Долчето на Зак, ММ каза, че му миришело на мокра кърпичка Роза от едно време, дето ги даваха по ресторантите. Като се замисля, наистина има роза, страхотен е и като трайност. Другата седмица ще има промоция на Ла рив в Кауфланд - 75 мл. за 7,99 лв. Видях, че списъка им е доста богат. Кажете, моля, кои от тях са сполучливи?
Редактирам се, май промоцията ще е само на два вида - La Rive Swarovski Lady Diamond или Pearl. Прегледах каталога, но не откривам кои парфюми имитират. Ще помогнете ли?
съответно на Fame Lady Gaga и Boss Jour pour Fеmme Hugo Boss.

# 552
Благодаря, bobi67! А някой знае ли как са като аромат (свежи, тежки, сладникави) и трайност? То е ясно, че ще се купува.

# 553
Благодаря, bobi67! А някой знае ли как са като аромат (свежи, тежки, сладникави) и трайност? То е ясно, че ще се купува.
При мен са много нетрайни Peace

# 554
  • Бургас
Може да се ориентираш оттук:
http://www.fragrantica.com/perfume/Lady-Gaga/Fame-15338.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Boss-Jour-Pour-Femme-18385.html

Първият е по-сладък и тежък, вторият е лек и свеж. Всички Ла Риви са много нетрайни и при мен.

Общи условия

Активация на акаунт