Сполучливи имитации на маркови парфюми - 10

• 111 323
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Днес отидох в магазина, на който пише "Френска наливна парфюмерия" и се оказа, че са Заг Зодиак. Естествено, не излязох с празни ръце, купих си 328 DO DOLCE DOLCE & GABBANA. Страхотен аромат, нямам идея колко близо или далече е от оригинала, но много ми хареса. Ще видя и трайността как е. Помирисах и Май Бърбъри, също много ми хареса, яд ме е, че не взех и него. Хубавото е, че продават по 10 мл. Та сега пак с въпрос - кои са сполучливите им имитации (от по- свежите и несладникави аромати). Това с имитациите май ще е поредната ми мания. Вече изчетох темите до 4 отзад - напред и съвсем се обърках.

# 526
allforone информацията, на която аз попадам е:
W01 WEEKEND / BURBERRY
W19 BURBERRY / BURBERRY

Много ти благодаря, magicjo, сега потърсих по друг в чужди сайтове и се потвърди точно това, което си ми написала.

Хубавият и траен класически Бърбъри е W19. Аз съм го тествала много пъти, но бях забравила за номера, то вече толкова парфюми станаха, че... Simple Smile

bouquet

# 527
  • София
 Hug
Ама, гледай нашите списъци, де.  Wink  Laughing

# 528
  • BG-DE
Чакам с нетърпение някой да напише, че има вече имитация на Hermès Jour D'Hermes.
пробвах на Парфен, но нищо общо:(

Това е имитация на Жур и то доста сполучлива. Има го в Елитис http://www.1parfum.de/cote-azur-hyeres-eau-de-parfm-fr-damen-100-ml-p-4637.html  Peace

# 529
Чакам с нетърпение някой да напише, че има вече имитация на Hermès Jour D'Hermes.
пробвах на Парфен, но нищо общо:(

Това е имитация на Жур и то доста сполучлива. Има го в Елитис http://www.1parfum.de/cote-azur-hyeres-eau-de-parfm-fr-damen-100-ml-p-4637.html  Peace

Aз съм я виждала, трайна ли е?

# 530
  • Deutschland
От Зак си взех 312 и 313 номера. Едното Дот на Марк Джейкъбс, другото е от Градините на Хермес, но нямам идея кои точно, ще видя списъците. Предлагаха ми Тосканската кожа, но тук не видях мнения и се отказах.
Два парфюма по 17 мл с тяхни шишенца ми струваха точно 10 лв. ЧО не ми допадна, Тобако ванил нямаше, а за нови парфюми не попитах Sad

# 531
  • София
Аз пак да попитам дали можете да препоръчате добра имитация на Angel T. Mugler.  Rolling Eyes

# 532
  • BG-DE
 allforone, върху мен трайността е горе-долу като на оригинала т.е. не особено впечатляваща  Mr. Green dpv, случайно да помниш номера на Тосканската кожа, преди около две седмици исках да я пробвам и продавачката ми каза, че нямат такъв парфюм, а аз си бях забравила очилата  Embarassed и не можах да търся по списъка  Simple Smile  magicjo, доколкото си спомням за добра имитация на Ейнджъл беше споменавана тази на D&P  Peace

# 533
Аз пак да попитам дали можете да препоръчате добра имитация на Angel T. Mugler.  Rolling Eyes

За мен най-добрата версия на Аngel като близост до оригинала, трайност, развитие е категорично тази на Ди енд Пи. Отдавна вече не купувам оригинала и се задоволявам с тази версия, от която почти винаги имам.

Рефанския Angel също не е лош, но има разминаване с оригинала. Подобен е и случая и с версиите на Роксан и Гардени.

Имала съм го и на испанските имитации от 125мл, беше доста по-олекотен като аромат.

Пробвай Ди енд Пи, няма да сгрешиш, Angel, доколкото знам е един от най-продаваните им дамски парфюми.

# 534
Тусканската кожа на Заг е при мъжките- номер 232 TL.

# 535
  • София
Menerva, allforone, много ви благодаря.  bouquet Рефанската съм пробвала и не ми хареса. Ще си взема на D&P.

Номерът на Зак за Tuscan Leather  е 232 TL Tuscan Leather.

# 536
  • BG-DE
allforone, magicjo благодаря  bouquet

# 537
Предлагаха ми Тосканската кожа, но тук не видях мнения и се отказах.

Купувала съм я , не е лоша пробвай я. Малинките са доста моята отиде при баща ми уж на майтап защото не я намирам за мъжка ама като гледам човека си я е опукал. При мен беше доста траен. Simple Smile

# 538
  • Deutschland
Не помня номер, но е мъжки да. Ще купя следващият път

# 539
Бижу,allforone, благодаря! bouquetЩе се огледам по-внимателно в кварталния Ремедиум за тази марка козметика.

Общи условия

Активация на акаунт