Сполучливи имитации на маркови парфюми - 10

• 111 332
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
Аз определено за сладникав определям Angel TM. Надявам се поне някои да ти допадне

# 511
Момичета, парфюмите, за които споменава Бижу, че от тази марка има и душ-гелове и т.н. ги има в аптеки Ремедиум в София. Виждала съм ги, но не съм тествала.

Да Ви споделя прясна информация от страницата на Заг Зодика въж Фейсбук...

НОВИ АРОМАТИ ОТ 19.10.

МЪЖКИ

237 CH- CAROLINA HERRERA 212 MEN NYC

238 AP- AQUA DI GIO PROFUMO- ARMANI

ДАМСКИ

346 RC- PARADISO- ROBERTO CAVALLI

346 VR- FLOWERBOM- VICTOR&ROLF

# 512
  • Стара Загора
Аз определено за сладникав определям Angel TM. Надявам се поне някои да ти допадне

Сладникав само да е, бомба е направо. Може да усмърти някой, ако не си пада по тежките парфюми. С дни мирише върху дрехите. Mr. Green

# 513
Бижy за мен специално сладникав парфюм си мисля че е нещо от сорта на Габриела Сабатини
Габриела Сабатини има много парфюми... Simple Smile

За мен(и в другата тема писах това) сладникав парфюм е блудкавият парфюм. Това е парфюм с неопределен, обикновено с плодови нотки аромат, който хем има сладост някаква, хем е като буркан от сладък компот, изплакнат с вода.
Angel TM ми е трудно да определя като сладък, но сладникав не е Laughing Той е горчиво-сладък, но горчивото слагам преди сладкото и затова когато се говори за сладки парфюми, не бих споменала първо него.
Сладки са ми Магнетизъм на Ескада, Цветната бомба на V&R, Ла ви е бел, Pink Sugar Aquolina...

# 514
За моето обоняние Ангела си е с аромат на сладкарски цех. Преди време моя позната се прехласваше по нов метод за отслабване. Френските учени били установили, че ако ни ухае на сладко, се притъпявал апетита. Беше купила капсули плюс парфюм с това действие и като го помирисах си беше точно Angel.

# 515
  • BG-DE
Момичета, как беше като близост с  оригинала рефанският La nuit tresor, бях го купувала лятото но нямам никакъв спомен, а не мога да намеря шишето  newsm78

# 516
Бижy за мен специално сладникав парфюм си мисля че е нещо от сорта на Габриела Сабатини
За мен(и в другата тема писах това) сладникав парфюм е блудкавият парфюм. Това е парфюм с неопределен, обикновено с плодови нотки аромат, който хем има сладост някаква, хем е като буркан от сладък компот, изплакнат с вода.
Съгласна съм. Думата "сладникав" е точно ..."блудкаво - неопределено - сладък".
Относно сладките /не сладникавите!/ парфюми: за мен най - сладкият парфюм е Pink Sugar на Aquolina...Шлейфа му е потресаващ - над 10 метра! Трайността също е до изкъпване, че понякога и изкъпването не отмирисва. Това е аромата на захарен памук. След него подреждам HEIRES на Парис Хилтън, който е бонбонесто сладък - сладък като фруктова дъвка. Едва след тях идва Ангел на Мюлер. След това - Блек Опиум, наравно с Loverdose Tattoo на Diesel, Хипнозата на Ланком, и с Магнетизъм на Ескада...И още  - съвсем различно е "сладък като захар" и "сладък като мед"...Аз категорично подминах /надживях/ момента в който харесвах все сладки като захар и ванилия аромати. Сега съм на малко по - друга вълна...Пък да видим. Peace

# 517
По принцип не съм фен на сладките, но последно време съм се повредила. Точно вчера се загледах в Pink sugur и сега както го описвате, ще взема да го купя. В момента се радвам на Vanilla Absolu Montale и хората се оглеждат къде е кекса 😄. За да съм по темата от много време чакам Paradiso. Има ли мнения как са го направили Заг Зодиак?

# 518
Мн Ви благодаря и на двете! При мен е доста траен около 7 часа. А и ми харесват като аромати, защото с рефан така и не се спогодих. Отново благодаря!

# 519
  • Бургас
Другия е на Benetton Colors него за съжаление не мога да го намеря никъде, а е уникален аромат
За този Бенетон ли говориш:
http://www.fragrantica.com/perfume/Benetton/Colors-de-Benetton-2493.html ?
През лятото го гледах в Лили. Аз го имам от сайт, но не помня от къде го поръчах.

Angel TM ми е трудно да определя като сладък, но сладникав не е Laughing Той е горчиво-сладък, но горчивото слагам преди сладкото и затова когато се говори за сладки парфюми, не бих споменала първо него.
Сладки са ми Магнетизъм на Ескада, Цветната бомба на V&R, Ла ви е бел, Pink Sugar Aquolina...
Напълно споделям мнението.   Simple Smile

Момичета, как беше като близост с  оригинала рефанският La nuit tresor, бях го купувала лятото но нямам никакъв спомен, а не мога да намеря шишето  newsm78

И аз не съм го тествала от лятото насам, но тогава ми се стори добра имитация. Най-добре да го пробваш пак при сегашните температури.  Peace

# 520
  • Бургас
Добър е да Hug

# 521
  • BG-DE
Благодаря, ви много  bouquet И на мен ми се върти нещо, че беше хубав и понеже се чудя между него и Манифесто за придобиване в оригинал май ще взема втория, че и без това не мога да попадна на версия, която да ме устройва и да ми е трайна  Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 11:19 от Menerva

# 522
Момичета, моля Ви, ако можете да ми помогнете за едно разяснение на Бърбъритата на Роксан.
Доколкото знам W01 e Касическото старо дамско Бърбъри. Мирисала съм го и напомня на него.

Сега виждам, че в списъка им в сайта на goldenshop има още едно Бърбъри под номер  W19 има Бърбъри класик, а на W01 пише само Бърбърис...

Възможно ли е W19 да е Бърбъри уикенд, тъй като те преди го имаха и да са го написали сгрешено...или...

Ще се радвам, ако ме ориентирате. Благодаря Ви!  bouquet

# 523
Чакам с нетърпение някой да напише, че има вече имитация на Hermès Jour D'Hermes.
пробвах на Парфен, но нищо общо:(

# 524
  • София
allforone информацията, на която аз попадам е:
W01 WEEKEND / BURBERRY
W19 BURBERRY / BURBERRY

Общи условия

Активация на акаунт